Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Τα είπα απο την πρώτη στιγμή και θα σκεφτοσασταν τι κακός που είναι αυτός.

Αναμενόμενο, ήταν too good to be true.

Δεν πειράζει, καλό είναι να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.
Ο κανόνας με τις προσφορές είναι να ολοκληρώνουμε άμεσα την παραγγελία, χωρίς δεύτερη σκέψη, ώστε να καπαρώνουμε έγκαιρα την τιμή.
Ειδικά με το amazon, που πάντα τιμά την τιμή μιας προσφοράς.

Εντάξει. Τι είχαμε τι χάσαμε. Ίσως κάποιος με καλό δικηγόρο στο usa και να την πάρει τελικά.

οποιος εχει φιλο αμερικη ας παρει Samsung nx1 από το amazon warehousedeals 1072usd με κατι σημαδια στο ΚΟΥΤΙ...
http://www.amazon.com/gp/offer-list...F8&qid=1433089765&sr=8-2&keywords=samsung+nx1

Used-Good δεν είναι μόνο με σημάδια στο κουτί, αλλά και με σημάδια πάνω στη μηχανή, όχι απλά σημάδια χρήσης αλλά και με γρατζουνιές συνήθως στην οθόνη ή γενικά ατέλειες πάνω στη μηχανή.
Η συγκεκριμένη στην περιγραφή αναφέρει ότι έχει ατέλειες σε όλες τις πλευρές.
Οι προσφορές Used-Like New είναι οι καλές, που είναι σε άψογη κατάσταση οι μηχανές. Έχω τύχει και σε μηχανή από warehouse deal "Used-Like New" που δεν είχε ανοιχτεί καν η συσκευασία. Επιστροφή από αγοραστή που απλά θα το μετάνιωσε, και αρνήθηκε την παραλαβή ή γύρισε πίσω το κουτί χωρίς καν να το ανοίξει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντάξει. Τι είχαμε τι χάσαμε. Ίσως κάποιος με καλό δικηγόρο στο usa και να την πάρει τελικά.

Ούτε δικηγόρος μπορεί να κάνει κάτι, αφού νομικά είναι κατοχυρωμένη η εταιρία. Στους όρους (στους οποίους τσεκάρεις στο κουτάκι ότι συμφωνείς κατά την παραγγελία) γράφει:

"If a Product's correct price is higher than our stated price, we will, at our discretion, either contact you for instructions before shipping or cancel your order and notify you of such cancellation."

Used-Good δεν είναι μόνο με σημάδια στο κουτί, αλλά και με σημάδια πάνω στη μηχανή, όχι απλά σημάδια χρήσης αλλά και με γρατζουνιές συνήθως στην οθόνη ή γενικά ατέλειες πάνω στη μηχανή.
Η συγκεκριμένη στην περιγραφή αναφέρει ότι έχει ατέλειες σε όλες τις πλευρές.
Οι προσφορές Used-Like New είναι οι καλές, που είναι σε άψογη κατάσταση οι μηχανές. Έχω τύχει και σε μηχανή από warehouse deal "Used-Like New" που δεν είχε ανοιχτεί καν η συσκευασία. Επιστροφή από αγοραστή που απλά θα το μετάνιωσε, και αρνήθηκε την παραλαβή ή γύρισε πίσω το κουτί χωρίς καν να το ανοίξει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ούτε δικηγόρος μπορεί να κάνει κάτι, αφού νομικά είναι κατοχυρωμένη η εταιρία. Στους όρους (στους οποίους τσεκάρεις στο κουτάκι ότι συμφωνείς κατά την παραγγελία) γράφει:

"If a Product's correct price is higher than our stated price, we will, at our discretion, either contact you for instructions before shipping or cancel your order and notify you of such cancellation."

Οι όροι του καταστήματος δεν υπέρ ισχύουν του κράτους και για την Ελλάδα αυτό που έκαναν είναι παράνομο

το κατάστημα δεν είναι στην Ελλάδα

αλλά και να ήταν δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράνομο

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Καλημέρα, καλή βδομάδα, καλό μήνα, καλό καλοκαίρι!

Η πληρωμή μου στο paypal παραμένει pending.

email ακύρωσης δεν μου ήρθε.

Για να δούμε!

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Καλημέρα, καλή βδομάδα, καλό μήνα, καλό καλοκαίρι!

Η πληρωμή μου στο paypal παραμένει pending.

email ακύρωσης δεν μου ήρθε.

Για να δούμε!

Καλημερα κ καλο μηνα!
Λογικο...ξερεις σε ποσες χιλιαδες mail πρεπει να στειλουν;; χαμος εγινε! Κ στο face που βλεπω στο alpha photographers πεφτει κραξιμο...

Κλασικό φαινόμενο. Εχω πετυχει πολλα αντιστοιχα, οσα εγιναν γνωστα σε forums και εγιναν χιλιαδες παραγγελιες ακυρωθηκαν. Το κυνηγησαν δικαστικα, εκραξαν, αποτελεσμα μηδεν. Καποιες φορες ομως τα λαθη δεν εγιναν γνωστα με αποτελεσμα να παραλαβω κανονικα! ;)

το κατάστημα δεν είναι στην Ελλάδα

αλλά και να ήταν δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράνομο

Παρήγγειλα ένα προϊόν από ηλεκτρονικό κατάστημα στην ορισμένη τιμή που αναγραφόταν στο σχετικό πεδίο της προσφοράς. Ωστόσο η επιχείρηση με ενημέρωσε ότι τελικά η τιμή του προϊόντος είναι άλλη από αυτήν της προσφοράς. Είναι νόμιμο;

Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης του καταναλωτή, καθώς ο καταναλωτής ενδεχομένως να μην επέλεγε το συγκεκριμένο προϊόν, αν γνώριζε την πραγματική τιμή, ή να μην επέλεγε τη συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντος. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ επ. Ν. 2251/1994.Έχετε το δικαίωμα να επιμείνετε στην εκτέλεση της παραγγελίας με την αρχική τιμή, είτε να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων του που ενδεχομένως έχετε καταβάλει. Παράλληλα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
http://www.1520.gov.gr/syxnes-eroti...-synallages-apo-apostasi? option=com_content

Τα καταστηματα ειναι καλυμενα βαζοντας στα ψιλα γραμματα οτι τυχον λαθη στην περιγραφη ή στην αναγραφομενη τιμη δεν ειναι δεσμευτικα κτλ κτλ. Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι καταχρηστικο αυτο...

Τα καταστηματα ειναι καλυμενα βαζοντας στα ψιλα γραμματα οτι τυχον λαθη στην περιγραφη ή στην αναγραφομενη τιμη δεν ειναι δεσμευτικα κτλ κτλ. Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι καταχρηστικο αυτο...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!
Οι νόμοι του κράτους είναι ΠΑΝΩ απο τους όρους των καταστημάτων.

Και το λέει η γενική γραμματεία καταναλωτή. Δε χωρά αμφισβήτηση.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!
Οι νόμοι του κράτους είναι ΠΑΝΩ απο τους όρους των καταστημάτων.

Και το λέει η γενική γραμματεία καταναλωτή. Δε χωρά αμφισβήτηση.

Μα και η γενικη γραμματεια λεει:

"είτε να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων του που ενδεχομένως έχετε καταβάλει"

Οπότε αφου επιστρέφουν χρήματα δεν ειναι καλυμμένοι;

Μα και η γενικη γραμματεια λεει:

"είτε να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων του που ενδεχομένως έχετε καταβάλει"

Οπότε αφου επιστρέφουν χρήματα δεν ειναι καλυμμένοι;

Έχετε το δικαίωμα να επιμείνετε στην εκτέλεση της παραγγελίας με την αρχική τιμή,

Μή συνεχίσουμε το offtopic για κομμένα quotes.
Το έβαλα ολόκληρο για αυτό το λόγο.

Γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού .. Φωτογραφικός εξοπλισμός ....

Επιθυμώ όποιο από τα παιδιά διαθέτει μόνιτορ για dslr να μου το δανείσει για τρεις μέρες.
.. θα το δουλέψω πάνω στην Sony A7S...
Τρελός είσαι θα μου πείτε; Μπορεί
Σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

ίσως λίγο άσχετο,αλλά για ενημέρωση. στις 20/5 αγόρασα τη E M10-αφού ενημερώθηκα από εδώ για την προσφορά της olympus-την παρέλαβα 23/5 κ καπάκι έκανα την αίτηση,πήρα ένα mail επιβεβαίωσης κ σήμερα νέο mail ότι τα χρήματά μου πιστώθηκαν κανονικά στον λογαριασμό μου - θα φανούν σε 3-5 εργάσιμες- νομίζω αρκετά γρήγορη εξυπηρέτηση.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Η ακύρωση από την Sony ήρθε
[TABLE="width: 473"]
[TR]
[TD]Dear MILTIADIS,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1"]
7ytMGF4XlVHX4O-RFl6FvC7IRx7FSDA8NLBiocfM0ol96lG9ed3pCb0AMsE4EuazErT1pBUkB9-U2h9P-QbeprgtXN-1q5vK2lmC1MDIB9n9XQ=s0-d-e1-ft
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]We have canceled your order/item(s) due to item unavailability. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1"]
7ytMGF4XlVHX4O-RFl6FvC7IRx7FSDA8NLBiocfM0ol96lG9ed3pCb0AMsE4EuazErT1pBUkB9-U2h9P-QbeprgtXN-1q5vK2lmC1MDIB9n9XQ=s0-d-e1-ft
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]On occasion, popular items sell out before we can fulfill all orders. We're very sorry for the inconvenience.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Καμία αναφορά βέβαια για λάθος αλλά μη διαθεσιμότητα.
Έχει βρει κάποιος e mail επικοινωνίας; Μόνο skype έχω βρει.

στο rajala εχει η fuji επιστροφη απο 100-700 ευρω για αγορα φακων....