Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Είναι σίγουρο ότι είναι εγγύηση αντιπροσωπείας? Για να γίνει αυτό θα έπρεπε το κατάστημα να έχει υπογράψει σχετική σύμβαση με όλες τις εταιρείες, ώστε να μπορεί να δώσει αυτήν την παροχή στον πελάτη. Δε νομίζω πχ. η sony Ελλάδας να αναγνωρίσει ποτέ 5ετή εγγύηση που σου έχει δώσει το κατάστημα με ένα χαρτί στα Ολλανδικά.

Σωστά, όχι αντιπροσωπείας, αλλά δική τους.

Στέλνεις τη μηχανή/τον φακό πίσω σε αυτούς για επισκευή αφότου παρέλθουν τα 1-2 χρόνια της επίσημης ευρωπαϊκής εγγύησης.
Δεν είναι τυχαίο μαγαζάκι βέβαια, αλλά τεράστια εταιρία. Kαι με άριστη επικοινωνία όπως διαπίστωσα στην πρόσφατη αγορά που έκανα.

Δεν είναι και λίγο να έχεις 5ετή εξασφάλιση από τέτοια εταιρία.

1366898547_707.png

Last edited:
Re: Αγορές από το εξωτερικό

Τελικά η παραγγελία έγινε από purnima προχθές.
Μου απάντησαν αμέσως όπως και για το θέμα της έκπτωσης που μου έιπαν ότι μπορουν να το κάνουν μόνο για αγορά περισσότερου από ενός προϊόντος.
Αυτά και για επιβεβαίωση του όσα ανέφερε παραπάνω ο φίλος tzo.

Όλα τα προϊόντα έχουν δύο χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας. Τα +3 χρόνια της προσφοράς είναι δικά τους, κι έτσι γίνονται σύνολο 5.

Αν το αποφασίσω για προπαραγγελία της Sony α7rII, θα τους προτιμήσω.

Η έκπτωση των 600 εξακολουθεί να υπάρχει στη Samsung NX1+16-50/2-2.8, που δίνεται μόλις 2.000 , η χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως.
Στη ίδια τιμή δίνεται δώρο και η συνολικά 5ετής εγγύηση! Τρομερό deal.

http://www.cameranu.nl/nl/p571972/samsung-nx1-systeemcamera-16-50mm

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Στις 08:30 εχθές το πρωί έκανα συναλλαγή στο e-bay.

Τέλος οι αγορές από εξωτερικό προς το παρόν .. οσοι προλαβαν πρόλαβαν.

Το Paypal σε αφήνει να προχωρήσεις σε αγορά μονο αν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο Paypal balance.. (οχι στην συνδεδεμένη με αυτό - ελληνικής εκδόσεως - κάρτα)

Ας το πω τωρα (που απο χτες λογω capital control δεν γινεται) η οδηγια που κυκλοφουρουσε απο το Σαββατο το πρωι ηταν:

"φορτωστε τον λογαριασμο σας στο pp"

Πουλάς στο ebay και δέχεσαι πληρωμή με Paypal κι έτσι αποκτάς λεφτά στο Paypal balance για άλλες αγορές.

Καιρός να ανοίξουμε νέο νήμα: "Πωλήσεις στο εξωτερικό" :p

Ψυχραιμία, να και η ευκαιρία να τα κάνουμε μασούρια.
Άσε που θα γίνουμε και expert στον εξοπλισμό μας τώρα που δεν μπορούμε να πάρουμε νέο.

Αν δεν αναγκαστεις να τον πουλησεις για 10 λιτρα πετρελαιο

Η X-M1 2 λίτρα βενζίνη πιάνει εσείς που έχετε να καλύτερα μπορεί να γεμίσετε και ρεζερβουάρ.

Ειναι τριπτυχο:

- Τρομοκρατια
- Αλαχουχισμος
- Βλακεια

Ο καθε ενας προσβαλλεται απο διαφορετικα, ή χειροτερα συνδιαστικα

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Κάνω διαφημίσεις στο fb για τη δουλειά μου, πριν λίγο μου ήρθε μύνημα στο mail που μου έλεγε ότι δε μπορεί να process την πληρωμή.
Μπήκα στο paypal και μου γράφει denied.

Χθες έκανα μια αγορά ποσού 22 ευρώ κανονικά.

καμια συναλλαγη με εξωτερικο δεν ειναι εφικτη. Αυτό σημαίνει οτι καρτες, paypal κτλ δεν μπορουν να δουλεψουν. Δοκιμασα να κανω μια αγορά με paypal και λεει "card verification failed". Με τις υγειες μας, πρωτη φορα αριστερα...

Ελπίζω όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες να τελειώσουν όσο ποιο συντομα και ανώδυνα γίνεται.

Δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι "τυχερός" που πρόλαβα να κάνω την παραγγελία μου πριν γίνει όλος αυτος ο χαμός.
Η παραγγελία έγινε από το purnima στις 23 το βράδυ και σήμερα παρέλαβα με DHL.
Το κατάστημα είναι πράγματι πολύ αξιόπιστο και με ενημέρωναν καθ' ολη την διάρκεια της μεταφοράς. Δηλαδή πότε εφυγε το δέμα από αυτους,σε ποιο κεντρο διανομής είναι, tracking number κλπ.
Πολύ επαγγελματική συμπεριφορα από μέρος τους.