Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

http://www.43rumors.com/olympus-cashback-runs-in-all-europe/

αντι για εκπτωσεις το λανσαρει ως νεο cashback σε ολα σχεδον τα σωματα OMD ....

στα 480-50 =430 ευρω το μαυρο σωμα ΕΜ10 ΙΙ με λιγη αναμονή : http://www.amazon.de/Olympus-System...1_1_16?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1444642679&sr=1-16

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Από το link που έβαλες έχει την em10II στα 599...οπότε με το νέο ''cashback'' βγαίνει 549...κάνω κάτι λάθος?? Το είδες κάπου στα 430????? Αν την έχεις βρει 430....πες μου να την κλείσω τώρα και ας έρθει και σε 2 μήνες!!!

Την E-M10 mk1 προφανώς εννοεί ο kbouk.

Δεν είναι cashback αυτό που προσφέρει το amazon.

Επίσης, μην μπερδεύουμε το Sofortrabatt με το Αmazongutschein.
To πρώτο είναι άμεση έκπτωση κατά την αγορά, το δεύτερο είναι εκπτωτικό κουπόνι για μελλοντική αγορά από το amazon.

Άμεση έκπτωση προσφέρεται μόνο σε ορισμένους φακούς.

50 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι δίνεται μόνο για την E-M10 mk1 και mk2.

100 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι δίνεται μόνο για την Ε-M1 και E-M5II.

Last edited:
Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Απλά αν είσαι πελάτης του Amazon και το χρησιμοποιείς συχνά, τότε και το εκπτωτικό κουπόνι σαν έκπτωση είναι!!!

Υ.Γ. Ναι μάλλον τα 430 ευρώ είναι για την em10i γιατί αν ήταν για την em10II θα είχε γίνει το έλα να δεις!!χαχα

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Υ.Γ. Ναι μάλλον τα 430 ευρώ είναι για την em10i γιατί αν ήταν για την em10II θα είχε γίνει το έλα να δεις!!χαχα

οχι παιδια ηταν για το μαυρο σωμα την ωρα που το ποσταρα, το διπλοτσεκαρα αφου σκεφτηκα να την παρω, μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι παταγα διπλα φωτο στο ασημι και πηγαινε στα 599ευρω, και στις αλλες δυο με 14-42 πιο ακριβα, ηταν προφανως απο τα κουφα λαθη του αμαζον ή κρυφη προσφορα. :twoguns:

οχι παιδια ηταν για το μαυρο σωμα την ωρα που το ποσταρα, μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι παταγα διπλα φωτο στο ασημι και πηγαινε στα 599ευρω, ηταν προφανως απο τα κουφα λαθη του αμαζον.

Ναι συμβαίνει συχνά αυτό στο Amazon!!! Προφανώς κάνανε κάποιο Update ή κάποια αλλαγή Και δεν είχε διορθωθεί η τιμή....άλλα 430 για την em10II θα ήταν τσάμπα πράγμα!!! Αν βάζανε την em10II 430 τότε την em10 πόσο θα την είχαν???χεχε

Σε αυτές τις περιπτώσεις κι εφόσον μας ενδιαφέρει βέβαια το μοντέλο, ολοκληρώνουμε άμεσα την παραγγελία για εξασφάλιση της τιμής.

Σε μοντέλα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, γίνονται συχνά βυθίσεις τιμών πολύ σύντομης χρονικής διάρκειας.

Κι αφού δεν θα γίνει άμεσα η παράδοση ούτως ή άλλως, έχεις όλο τον χρόνο να ακυρώσεις την παραγγελία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κι εφόσον μας ενδιαφέρει βέβαια το μοντέλο, ολοκληρώνουμε άμεσα την αγορά για εξασφάλιση της τιμής.

εμ αν το προλάβαινα...τι νομίζεις ότι θα έκανα!!!χαχα......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμέ

Ναι συμβαίνει συχνά αυτό στο Amazon!!! Προφανώς κάνανε κάποιο Update ή κάποια αλλαγή Και δεν είχε διορθωθεί η τιμή....άλλα 430 για την em10II θα ήταν τσάμπα πράγμα!!! Αν βάζανε την em10II 430 τότε την em10 πόσο θα την είχαν???χεχε

η ΕΜ10 Ι στα 320-350 ευρω το σωμα με το cashback των 50ευρω δηλαδη λιγο χαμηλότερα απο οσο εβγαινε πριν με το cashback των 100ευρω (τοτε που δεν ειχε βγει ακομη η νεα μηχανη) .... ενταξει στιγμιαιο λαθος ηταν για την ΙΙ αλλα το σωμα κοντα στο 500αρικο θα παιξει πολυ συντομα (και Ελλαδα αν δεν υπηρχε προβλημα διαθεσιμοτητας και cc) και με την επιστροφη 450ευρω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες

Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί προσφορά αλλά στο amazon.it βρήκα την Fuji xt1 με τον 18-55 στα 1305 με μεταφορικά και σε αντίθεση με όσα έλεγα ενέδωσα. Μένει να δω αν θα εγκριθεί η συναλλαγή.
http://www.amazon.it/gp/offer-listing/B00I3I2DBU/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

λογικά θα εγκριθεί. εμένα περνάνε οι παραγγελίες στο αγγλικό, ιταλικό και γερμανικό αμαζον, αλλά δεν περνάνε στο γαλλικό. καλώς να τη δεχτείς την κούκλα !

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Πιο πολλές μέρες μου πήρε η διαδικασία πληρωμής παρά η παραγγελία-αποστολή-παραλαβή! Παρέλαβα και είναι κουκλί!
(βέβαια τα manuals σε άπταιστα... κινέζικα)

λογικά θα εγκριθεί. εμένα περνάνε οι παραγγελίες στο αγγλικό, ιταλικό και γερμανικό αμαζον, αλλά δεν περνάνε στο γαλλικό. καλώς να τη δεχτείς την κούκλα !

τελικά εγκρίθηκε και αναμένετε παραλαβή.

:drummer: αντε με το καλο!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Έχω το εξής πρόβλημα με αγορά από το εξωτερικό:
Έκανα μια αγορά από κάποιον στο ebay που είχε 100% θετικές κριτικές .
Ξαφνικά βλέπω να βγαίνουν αρνητικές κριτικές , για το ίδιο προϊόν που παρήγγειλα και εγώ .
Μου στέλνει το ebay μήνυμα ότι στο λογαριασμό του τύπου έχουν μπει τρίτοι και αν μου έρθει κάποια προσφορά , να μην τους απαντήσω
Μιας και δεν ήρθε το προϊόν ξεκινάω τη διαδικασία και με απαντάει ο πωλητής ότι θα επιστρέψει όλα τα χρήματα και κλείνει την υπόθεση .
Το ebay μου λέει να κοιτάξω τον λογαριασμό μου στην paypal(μέσω τις οποίας έγινε η αγορά) στις επόμενες 48 ώρες ότι επεστράφησαν τα χρήματα .
Οι 48 ώρες λήγουν όπου νάνε χρήματα δεν φαίνονται να επεστράφησαν στην paypal , δεν ήρθε κάποιο email από paypal ,ούτε φαίνονται αλλαγές στον λογαριασμό .
Τι κάνω από δω και πέρα ;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

"Escalate the dispute to a claim."

Εφ όσον έκλεισε η υπόθεση τότε τα χρήματα πιστώθηκαν στον λογαριασμό σου.
Δεν γίνεται να κλείσει η υπόθεση χωρίς επιστροφή χρημάτων εκτός και αν την κλείσεις εσύ ο ίδιος. Ελπίζω να μην την έκλεισες εσύ γιατί αν το έκανες σίγουρα έχεις χάσει τα χρήματα σου.