Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μπράβο Ηλία, δεν έχει υπάρξει χαμηλότερη τιμή!

Ευτυχώς που ακύρωσα χτες την παραγγελία της GRII.
Καλό είναι να υπάρχει ένα backup τρίτο σώμα ΝΧ1. :4603:

Πολύ καλή προσφορά αλλά κάτι σε μεταχειρισμένο θα με έσωζε μισά λεφτά σχεδόν.. αλλά δεν υπάρχει..

Με βάζεις σε σκέψεις να δώσω την rx100i και να πάω στην iii.:guitarist:

Εδω με ψηνει και μενα αυτη η τιμη μετα το ακυρο που εριξα σε gr και lx100. Με αυτη την τιμη ακομη και να μη σαρεσει δε χανεις σε μεταπωληση.

Μόνο μην ψήνεστε επάπειρον, γιατί θα γίνει sold out σε λίγο.

Μπορεί να είναι προσφορά που κρατά όλη τη μέρα, αλλά όταν τελειώσουν τα κομμάτια, γίνεται sold out.
Το ίδιο έγινε πριν δέκα μέρες με την RX100III στο amazon.fr. Μέχρι τις 4 το μεσημέρι έφυγαν όλες κι έγινε sold out.

Εδω με ψηνει και μενα αυτη η τιμη μετα το ακυρο που εριξα σε gr και lx100. Με αυτη την τιμη ακομη και να μη σαρεσει δε χανεις σε μεταπωληση.

δεν... νομιζω
η mki πουλιεται κατω απο 300 η mkii κατω απο 400, ε, μετα χριστουγγενα την mkiii θα την βρισκεις στα 450 κατοσταρικα

Νταξει, φαντασου ομως να την εχεις παρει 700ε...

Βασικα μονο σε αυτη την τιμη παιζει ναξιζει, οχι μονο η rx100iii αλλα και πολλες αλλες που βλεπουμε κατα καιρους στο παρον νήμα.

ρωτατε των τζο που την αγορασε...

Re: Αγορές από το εξωτερικό

απο amazon.co.uk alphabank κάρτες δέχεται , άλλος τρόπος όπως το έκανα εγώ πριν 3 μέρες με paypal και εφόσον είσαι σίγουρος ότι θα αγοράσεις

βήμα πρώτο: πας στο λογαριασμό σου paypal και ζητάς χρήματα , βάζεις ενα email οχι αυτό που έχεις σύνδεση με το paypal , άλλο mail απλά να ισχύει , βάζεις το πόσο ,τικαρεις goods η services .continue..κλπ

βημα δεύτερο : πας στο mail που εχεις ζητήσει τα λεφτα θα σου εχει ερθει mail , πατας pay σε παει στη σελίδα του paypal δεν κανεις login πας κατω κατω - pay with my credit card και βαζεις τα στοιχια της κάρτας που ηδη εχειs στο λογαριασμό σου στο paypal και ολα τα στοιχεια που σου ζητάει , continue , pay κλπ και αμεσως φορτώνει στο balance του paypal για να κανεις αγορα μεσω paypal..αυτα

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Γνωρίζουμε κάτι για το συγκεκριμένο κατάστημα;

Ιντερνετική βιτρίνα 8 μικρών συνεργαζόμενων καταστημάτων στο Βέλγιο είναι.
Η αποστολή γίνεται αποκλειστικά εντός Βελγίου. Εγώ χρησιμοποίησα βελγική διεύθυνση από εταιρία μεταφόρτωσης (bongous).
6 κομμάτια είχε διαθέσιμα χτες που έκανα την παραγγελία, τώρα έμειναν 3.
H αποστολή λέει θα γίνει την Τρίτη, οπότε υποθέτω ότι ένα από τα οκτώ καταστήματα έχει βρει κάπου κάποια περισσευούμενα κομμάτια σε τιμή σκότωμα και τα δίνει σε αυτή την τιμή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Sigma Art 50 1.4

Για λίγη ώρα ακόμη στα 620 ευρώ
Canon:
http://www.amazon.fr/gp/product/B00JPL7CK6
Nikon:
http://www.amazon.fr/gp/product/B00ICJWP6S

Sigma Art 30 1.4 για Canon στα 349 ευρώ
http://www.amazon.fr/gp/product/B00JPL7CK6

Manfrotto Befree MKBFRA4-BH στα 125 ευρώ
http://www.amazon.fr/gp/product/B00COLBNTK
[h=1][/h]

Last edited:
Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Το μειονέκτημα των μεθόδων αυτών είναι ότι, αν τις χρησιμοποιήσεις μερικές φορές, το paypal μπλοκάρει την κάρτα.

α ναι, δεν το ξερά τέλος πάντων μια φορά το έκανα και μου πέτυχε , θα δοκιμάσω πάλι σε λίγο καιρό

α ναι, δεν το ξερά τέλος πάντων μια φορά το έκανα και μου πέτυχε , θα δοκιμάσω πάλι σε λίγο καιρό

Εγώ που το χρησιμοποιώ από την αρχή των capital controls δεν μου έχει κλειδώσει την κάρτα μέχρι στιγμής...

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Ιντερνετική βιτρίνα 8 μικρών συνεργαζόμενων καταστημάτων στο Βέλγιο είναι.
Η αποστολή γίνεται αποκλειστικά εντός Βελγίου. Εγώ χρησιμοποίησα βελγική διεύθυνση από εταιρία μεταφόρτωσης (bongous).
6 κομμάτια είχε διαθέσιμα χτες που έκανα την παραγγελία, τώρα έμειναν 3.
H αποστολή λέει θα γίνει την Τρίτη, οπότε υποθέτω ότι ένα από τα οκτώ καταστήματα έχει βρει κάπου κάποια περισσευούμενα κομμάτια σε τιμή σκότωμα και τα δίνει σε αυτή την τιμή.
[h=1][/h]

Τσέκαρε λίγο τα πμ σου αδερφέ!

Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Καλημέρα,σορρυ που ρωτάω εδω αλλα μάλλον θα πάρω πιο άμεση απάντηση!

Έκανα χθες μια παραγγελία απο το Amazon.co.uk και στο τελικό στάδιο μόλις πάτησα να πληρώσω η παραγγελία πέρασε κανονικά στα orders (πληρωμή απο enter χρεωστική της alpha). Μου ήρθε μήνυμα απο το e-statements ότι τραβήχθηκε 1 λίρα -λογικά για τη μετατροπή;- αλλα για τα 200 του προϊόντος δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση και δεν έχουν τραβηχτεί ακόμα απο τον λογαριασμό μου!

Παρόλα αυτά η παραγγελία είναι στα orders μου. Έφαγα άκυρο λόγο cc ή αργεί να τα τραβήξει;

Αν με είχε ακυρώσει δεν θα έπρεπε να μην προχωρήσει η παραγγελία όπως γίνεται στο eBay ας πούμε;

@_tzo_ έχεις ξανά πμ