Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

To ξέρω ότι άλλο 3.5 και άλλο 2.5 αλλά στην περιγραφή της αμαζόνας λέει:
Form Factor 3.5"
Οι τιμές που έβαλες στα drones φαίνονται πολύ καλές απλά το μαγαζί είναι Γερμανία οπότε θέλει αγώνα για να γίνει η αγορά.

Eίναι ξεκάθαρο ότι είναι 2.5'', αφού το μοντέλο ονομάζεται Portable.
Portable = 2.5''
Oι 3.5'' Expansion ονομάζονται Desktop.
http://www.amazon.co.uk/dp/B00UNA1OBQ

Ποτέ μην παίρνεις τοις μετρτητοίς τα specs στα listings του amazon, γιατί μπαίνουν αυτόματα κατά την εισαγωγή του προϊόντος προς πώληση και γίνονται συχνά λάθη.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Παιδια μια βοηθεια.
Πως μπορω να γεμισω το balance του paypal και πως μπορω να παρακαμψω τα cc για μια αγορα?
Ξερω οτι καπου εχει γραφτει αλλα ειμαι χαμενος..

Αν και off topic, το balance γεμίζει !) από άλλο balance, 2) με έμβασμα από συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ), και 3) με τις μεθόδους Request και Send Money.

Εγινε παιδια, σας ευχαριστω πολυ για τις χρηστικες συμβουλες :a0210:

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Πόσο είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που πρέπει να περιμένουμε να μας έρθει ένα δέμα, μέχρι να αναγγείλουμε στο eBay ότι δεν το έχουμε παραλάβει;

Το ρωτάω αυτό γιατί 2 πράγματα από Κίνα (από διαφορετικούς πωλητές), έχουν ξεπεράσει τις 50 ημέρες και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί με το ταχυδρομείο...

Επικοινώνησε αρχικά με τον πωλητή και πες του ότι δεν έχεις παραλάβει και ζήτα επιστροφή χρημάτων (refund).
Έτσι, αν αργότερα παραλάβεις τελικά, του στέλνεις απλά τα λεφτά ξανά πίσω μέσω PayPal.
Θα λυθεί έτσι το θέμα χωρίς τη μεσολάβηση του eBay.

Πάντως η διορία να ανοίξεις case στο eBay είναι 30 μέρες από την τελευταία μέρα της εκτιμώμενης ημέρας παραλαβής (estimated date of delivery). Στην περίπτωση αγοράς από Κίνα, τελευταία εκτιμώμενη μέρα παραλαβής είναι η 40στή, και από τότε ξεκινά η διορία των 30 ημερών.
Δηλαδή η διορία ξεκινά από την 40στή και τελειώνει στην 70στή ημέρα από την αγορά.

Ξεκινάς τη διαδικασία από εδώ:
http://ocsnext.ebay.com/ocs/sr?query=1479&st=7

Last edited:

Επικοινώνησα με τους πωλητές δηλώνοντας με το menu που μου βγάζει σε κάθε προϊόν που έχω αγοράσει, ότι δεν το έχω παραλάβει. Και οι δύο μου απάντησαν να κάνω υπομονή άλλες δύο εβδομάδες. Οπότε περιμένω.

Το κακό είναι πως εχτές τελείωσε η προθεσμία να μου έρθει και σε τρίτο προϊόν που έχω παραγγείλει. Έχετε παρατηρήσει το τελευταίο μήνα αν υπάρχουν καθυστερήσεις σε παραλαβές από Κίνα;

Δεν μπορεί 3 στα 3 να χάθηκαν. Καλύτερα να περιμένεις μια-δυο βδομάδες ακόμη και κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθουν όλα μαζί ή απανωτά το ένα μετά το άλλο.
Στις 65 μέρες από την αγορά φρόντισε όμως να μην ξεχάσεις να κινήσεις πάλι τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων.

Είχαν και πρωτοχρονιά οι Κινέζοι ε..και εμένα έχουν αργήσει 1-2 πραγματάκια,υπομονή!

Δεν μπορεί 3 στα 3 να χάθηκαν. Καλύτερα να περιμένεις μια-δυο βδομάδες ακόμη και κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθουν όλα μαζί ή απανωτά το ένα μετά το άλλο.
Στις 65 μέρες από την αγορά φρόντισε όμως να μην ξεχάσεις να κινήσεις πάλι τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων.

Μέχρι πριν από 3 περίπου εβδομάδες μια χαρά μου ερχόντουσαν τα δέματα από Κίνα. Μετά αρχίσανε να χάνουνε τον δρόμο τους... :)

Οι 65 ημέρες μετράνε από την ημερομηνία της παραγγελίας; Υπολογίζουμε σύνολο ημερών ή εργάσιμων;

Από την τελευταία εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής έχεις 30 ημερολογιακές μέρες διορία να κάνεις αναφορά για μη παραλαβή.

Μου ήρθε σήμερα ένα mail από το eBay με θέμα:

Action Required - Escalate your case if you haven't worked things out with the seller.

Μέσα στο mail αναφέρει:

Your eBay Buyer Protection case is open. If you are unable to work things out with the seller, you are now eligible to escalate this case to eBay Customer Support for a final decision.
If we don't hear from you by 03-20-2016, we'll assume you worked things out with the seller and your case will automatically close. Once your case closes, it cannot be re-opened.

Αν κατάλαβα καλά έχω προθεσμία και για τα δύο προϊόντα μέχρι τις 20 του μηνός. Θα αφήσω να περάσει και αυτή η εβδομάδα μήπως σκάσουν μύτη τα πακέτα, και θα αναλάβω δράση από την άλλη Δευτέρα.

PANASONIC LUMIX DMC-GF7 στα 229,00 στο rajala - manic monday

Δεν είναι ακριβώς φωτογραφική προσφορά αλλά ένα powerbank πάντα χρειάζεται.
http://www.mymemory.co.uk/Portable-...-Gigantic-20,000-mAh-Dual-Portable-Power-Bank
Τα 2 μαζί με τα μεταφορικά κοστίζουν λίγο παραπάνω από 35 ευρώ.
Νομίζω είναι καλή τιμή για dual φορτιστή στα 20000.
Αν υπάρχει κάτι εναλλακτικό από Ευρώπη δεκτό.

Άρχισαν μάλλον οι προσφορές για το Πάσχα. Λέτε να έχει προσφορά -30% το amazon warehouse όπως τα Χριστούγεννα;
Πως μπορούμε να μαθαίνουμε τέτοιου είδους προσφορές;

Θα μας το σφυρίξει ο Tzo μην ανησυχείς χεχε

Τα μυρίζει αυτά από μακριά!