Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Γιατί θα προσπαθήσει να σε πείσει να στείλεις τα λεφτά εκτός amazon, δελεάζοντάς με την εξευτελιστική τιμή.
Μισοτιμής συνήθως, γιατί με πρόγραμμα ανεβάζουν οι απατεώνες τα listings τους, όχι ένα-ένα.
Θα σου πάρει τα λεφτά και μετά μην τον είδατε.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Τον είδα : http://www.ebay.com/itm/152079929481?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
και είπα να ρωτήσω αν υπάρχει και φακός εντός του κουτιού. Μου απάντησε ναι, και για λίγο το σκέφτηκα λόγω του θετικού 100% feedback.
Δεν είναι περίεργο που δεν τον δείχνει; Υπάρχει κανείς που θα τον αγόραζε έτσι;

Θα τον αγόραζα. Δεν το βρίσκω περίεργο που η φωτογραφία δείχνει μόνο το κουτί.
Φωτογραφίες του ίδιου του φακού θα είχαν νόημα αν υπήρχαν σημάδια μόνο.
Ένας καινούριος φακός είναι καινούριος φακός. Οι φωτογραφίες θα αποδείκνυαν μόνο την ικανότητα του κατόχου στη φωτογράφιση προϊόντων. Και δεν είναι τόσο εύκολη η φωτογράφιση φακών.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Όποιος προλάβει, μόνο στο Πλαίσιο Γλυφάδας έχουν λίγα κομμάτια από Sony Α6000 + 16-50 κιτ στα 329 ευρώ :drool1:

*εγώ μόλις παρέλαβα ένα...

Όποιος προλάβει, μόνο στο Πλαίσιο Γλυφάδας έχουν λίγα κομμάτια από Sony Α6000 + 16-50 κιτ στα 329 ευρώ :drool1:

*εγώ μόλις παρέλαβα ένα...

πως γενεν αυτο;;; τηλεφωνικα;;

Παίρνεις τηλέφωνο να δεις αν έχει κομμάτια
Κάνεις κατάθεση το ποσό 329
Στέλνεις με e-mail το καταθετήριο
Παραλαμβάνεις ο ίδιος ή στέλνεις κάποιον άλλο για να παραλάβει (εγώ έστειλα κούριερ)

Παίρνεις τηλέφωνο να δεις αν έχει κομμάτια
Κάνεις κατάθεση το ποσό 329
Στέλνεις με e-mail το καταθετήριο
Παραλαμβάνεις ο ίδιος ή στέλνεις κάποιον άλλο για να παραλάβει (εγώ έστειλα κούριερ)

Thanks!

Αν κάποιος πάρει μια Sony στα 329 ευρώ θα ήθελα αν γίνεται να πάρει μια και για εμένα και θα του στείλω τη Δευτέρα τα χρήματα.
Ευχαριστώ.

Τέλος έτσι μου είπαν τηλεφωνικά.

Δεν θα είχα ασχοληθεί, απλώς την ήθελα για all around περιπτώσεις, σε ταξίδια κλπ. Τώρα μένει να βούμε καμιά ευκαιρία για τον SEL18-200 ή τον αντίστοιχο της Tamron...

Και Βουλιαγμένη τέλος δεν υπάρχει αλλού.

θελω να κανω να παραγγειλω απο αμαζον αυτο http://www.amazon.com/Tokina-12-28m...-bin:3131004011,p_n_condition-type:2224371011.

δεν εχω ξαναπαρει,προσπαθησα κατα καιρους να παρω διαφορα μικροπραγματα(καρτα μνημης,φιλτρα κτλ.) αλλα δεν εστελνε ελλαδα.τωρα βλεπω οτι τον φακο τον στελνει μαλλον.μπορω να προχωρησω κανονικα η πρεπει να κοιταξω κατι που δεν γνωριζω?οπως π.χ τελωνιο.βλεπω οτι ειναι απο αμερικη απο Adorama.

οποια βοηθεια ειναι πολυτιμη μιας και το ποσο δεν ειναι μικρο...

Θα τον αγόραζα. Δεν το βρίσκω περίεργο που η φωτογραφία δείχνει μόνο το κουτί.
Φωτογραφίες του ίδιου του φακού θα είχαν νόημα αν υπήρχαν σημάδια μόνο.
Ένας καινούριος φακός είναι καινούριος φακός. Οι φωτογραφίες θα αποδείκνυαν μόνο την ικανότητα του κατόχου στη φωτογράφιση προϊόντων. Και δεν είναι τόσο εύκολη η φωτογράφιση φακών.
Σε ευχαριστώ φίλε _tzo_.
Έλεγα πως οι "ανέπαφες" επαφές θα αποδείκνυαν την -έστω δοκιμαστική- ελάχιστη χρήση (new otrher!) και θα ήθελε να το προβάλει.
(έχουμε πει τρόπο ελαχιστοποίησης τελωνείου από USA με κάποιο είδος ταχυδρομικής εταιρείας; )

Κανονικά δεν πρέπει να μπλέκετε με Αμερική εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτητο (σπάνιο είδος ή/και τεράστια διαφορά τιμής).
Η δυσκολία επιστροφής, η ενδεχόμενη έλλειψη ευρωπαϊκής εγγύησης και ο κίνδυνος τελωνείου δεν αξίζουν αν δεν είναι τεράστια η διαφορά τιμής.

Αν τόσο επιμένετε από Αμερική, τουλάχιστον αποκτήστε αμερικανική διεύθυνση μέσω shipito, ώστε να γίνει η αποστολή με τα κριτήρια που θα θέσετε εσείς (περιγραφή προϊόντος, αφαίρεση απόδειξης, χαμηλή δηλωμένη αξία, αποστολή με USPS και όχι κούριερ) ώστε να περιορίσετε το ρίσκο τελωνείου και να έχετε αγωνία μόνο μη χαθεί το χαμηλής αξίας δηλωμένο δέμα.

Υπαρχει απο καπου αλλου αξιοπιστα και σχετικα οικονομικα site απο ευρωπη?ψιλοαγχωθηκα με το αμαζον και αμερικη.μαλλον δεν αξιζει ο κοπος

Ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλε _tzo_. :grinning-smiley-043