Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Αφου ο φακός ελέγχθηκε με μεγενθυτικό φακό :smash: άμεσα έγινε το σχετικό τεστ σε κοντινά και μακρινά θέματα, ο φακός είναι τέλειος, ακόμη και στο f=1.7 έχει ελάχιστη διαφορά απο κέντρο στα άκρα, θα γράψω για αυτόν σχετικά στο σχετικό νήμα μετά απο λίγες ημέρες χρήσης...

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Δεν ξέρω, απλά ο λογιστής μου μου είπε να του τα στέλνω εντός μιας εβδομάδας. Κάτι παίχτηκε πριν ένα μήνα - ή απλά είναι ο ίδιος βιαστικός...

Και σε έναν φίλο μου, ο λογιστής του του είπε εντός μήνα αλλιώς χάνει το δικαίωμα και κάτι τέτοια...

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Μμμ... όχι και τόσο. Αν κλείσεις βιβλία πριν την πενταετία από την όποια αγορά ελέγχονται ως πάγια, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Και σε έναν φίλο μου, ο λογιστής του του είπε εντός μήνα αλλιώς χάνει το δικαίωμα και κάτι τέτοια...

Για να δινουμε ολοκληρωμενες απαντησεις οι ενδοκοινοτικες αγορες ( -πωλήσεις αγαθων και παροχη υπηρεσιων) ανεβαινουν σε συγκεντρωτικό μηνιαίο πίνακα εως τις 26 του επόμενου μήνα, δηλ. για αγορες εντός Μαιου έως 26 Ιουνη πρεπει να κατατεθει στο taxis ανακεφαλεωτικός πινακας του Μαίου.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Αν κατάλαβα καλά σε λίγες ώρες θα βγει σε απίστευτη τιμή το DJI PHANTOM 3 4K
http://www.rajalacamera.fi/dji-phantom-3-4k.html
Δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα και πως πληρώνεις αλλά στα 499 ευρώ η τιμή τα σπάει.
Τόσο βρίσκεις το απλό DJI PHANTOM 3.

Δεν στέλνει Ελλάδα, μόνο μέσω τρίτης χώρας (π.χ. mailbox.de), αργεί λίγο αλλά για χοντρές αγορές αξίζει... Έχει κι άλλες, π.χ. olympus epl6+14-42 199 !

mailboxde.com είναι η σελίδα της εταιρίας στη Γερμανία, όχι mailbox.de

Δεν άργησε σε μένα. Σε λίγες μέρες φτάνει Γερμανία (20 ευρώ) και από mailboxde σε μια βδομάδα με UPS Ελλάδα (άλλα 20 ευρώ).

Και η GM5 + 15/1.7 είναι καλή τιμή, 499 ευρώ.
Tόσο κάνει μόνο ο φακός χωριστά. Η μηχανή δώρο.

Αν κατάλαβα καλά σε λίγες ώρες θα βγει σε απίστευτη τιμή το DJI PHANTOM 3 4K
http://www.rajalacamera.fi/dji-phantom-3-4k.html
Δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα και πως πληρώνεις αλλά στα 499 ευρώ η τιμή τα σπάει.
Τόσο βρίσκεις το απλό DJI PHANTOM 3.

προσοχή μην μπερδευτεί κανείς, δεν είναι το professional. είναι ουσιαστικά σαν το standard αλλά με την 4Κ αντί της 2.7κ κάμερας, όμως έχει το μειονέκτημα ότι stremάρει την εικόνα σε χαμηλότερη ποιότητα από το standard. Γι αυτό και οι περισσότεροι προτιμούν το standard ή το advanced

H A6000 κιτ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ εχει 585 και την αφηνουν στα 579 + καρτα 16 δωρο.... ειναι προσορα? αξιζει να την παρω τωρα η να περιμενω τις εκπτωσεις ?
αν ειναι διαφημηση ας σβηστει παρακαλω....

κάνεις? ?

Καλή είναι η τιμή, αλλά όχι και σούπερ προσφορά να τρέξεις μην τη χάσεις.

Είναι η καλύτερη τιμή στην ευρώπη αυτή την στιγμή, όχι προσφορά αλλά πολύ καλή τιμή.

edit: μαζί γράφαμε...

Όποιος προλάβει, μόνο στο Πλαίσιο Γλυφάδας έχουν λίγα κομμάτια από Sony Α6000 + 16-50 κιτ στα 329 ευρώ :drool1:

*εγώ μόλις παρέλαβα ένα...

ισως την βρεις και 300...

Ευχαριστώ. Θα το σκεφτώ.....
Αυτό με τα 329 δεν το συζητάω.
Υπάρχει πιθανότητα να ξαναβγεί κάτι τέτοιο αλλά οχι για 2-3 κομμάτια? Αν είναι να περιμένω την {προσφορά} και αυτή ειναι τα Χριστούγεννα με τιμή 549 ευρώ ίσως δεν αξίζει η αναμονή. Αν όμως, εσείς που την παρακολουθείτε απο την αρχή, μου πείτε ότι πολύ πιθανό να πέσει στα 479, ε ναι τότε να περιμένω.

τέτοιες "σούπερ" προσφορές - sony a6000 kit 329ευρώ - όχι μόνο βγαίνουν σπάνια αλλά είναι και δύσκολο να το πάρεις χαμπάρι έγκαιρα ώστε να εξασφαλίσεις ένα κομμάτι

στη συγκεκριμένη προσφορά του πλαισίου - η οποία σημειωτέον δεν ανακοινώθηκε ευρέως - έφυγαν σε χρόνο dt πάνω από 20 μηχανές τις οποίες αγόρασαν μια χούφτα άνθρωποι....

το πλαίσιο επίσης δίνει και 24 άτοκες δόσεις, το οποίο βοηθάει πολύ, αν σε βολεύει βέβαια & θες να μπεις στην ανάλογη διαδικασία