Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

και από το όνομα του email του αποστολέα

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Μου ήρθε σήμερα από το ebay για τον μήνα Μάιο ένα eBay invoice 6 δολάρια .Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι .
Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό ,από δική του περίπτωση ;

Όχι δεν πούλησα κάτι .
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το ebay για πωλήσεις , αλλά μόνο για αγορές .

Να ρωτήσω..... δοκίμασα να αγοράσω κάτι απο ali express και τόσο η κάρτα (visa) Πειραιώς όσο και ΑΛΦΑ bank αππορίφθηκαν. Υπάρχει θέμα με τα capital controls ? το προϊόν ήταν αξίας 30$ μόνο.

Να ρωτήσω..... δοκίμασα να αγοράσω κάτι απο ali express και τόσο η κάρτα (visa) Πειραιώς όσο και ΑΛΦΑ bank αππορίφθηκαν. Υπάρχει θέμα με τα capital controls ? το προϊόν ήταν αξίας 30$ μόνο.

Καλημερα, ναι υπάρχει θέμα.
Φίλος απο τα εργαλεια, μου πρότεινε να βγάλω Revolut. Το έκανα κι ησύχασα.
Γκουγκλαρισε το και θα βρεις ο,τι χρειάζεσαι.
Υπάρχει αναλυτικότατη περιγραφή της διαδικασίας (απλούστατη) σε ελληνικό forum αμνησιας, που βοηθάει πολυ στη μετέπειτα φόρτιση της κάρτας.
Ουσιαστικά ειναι μια προπληρωμένη MasterCard έκδοσης Αγγλίας.
Τη γεμίζεις/φορτίζεις με μεταφορά απο ελληνικό λογαριασμό.
Χρήστος

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Οι ελληνικές κάρτες δεν περνάνε στο Ali.
Η σίγουρη λύση, μετά τις μεθόδους Request, Send κλπ, που εξυπηρέτησαν στην αρχή των CC, είναι οι κάρτες εξωτερικού Revolut και Leupay (δεν αναφέρω τη Number26 αφού έχει αναστείλει τις εγγραφές νέων μελών).

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Οι ελληνικές κάρτες δεν περνάνε στο Ali.
Η σίγουρη λύση, μετά τις μεθόδους Request, Send κλπ, που εξυπηρέτησαν στην αρχή των CC, είναι οι κάρτες εξωτερικού Revolut και Leupay (δεν αναφέρω τη Number26 αφού έχει αναστείλει τις εγγραφές νέων μελών).
American express κανονικά

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πράγματι, η Alpha/Amex περνάει σε μαγαζιά που δεν περνάνε άλλες (την έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές στο Amazon, ως εναλλακτική, όταν δεν περνάει η debit της ΕΤΕ), αλλά, επειδή λίγοι την έχουν, δεν την ανέφερα.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Γνωρίζει κανεις τι είναι το postpay και πως λειτουργεί για αγορά απο το εξωτερικό?

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Παιδιά θέλω να κατεβάσω το Smooth Reflections app. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το αγοράσω μέσω paypal και επίσης δεν μπορώ ν' αγοράσω psn card απο amazon. Ξέρετε κανέναν άλλον τρόπο ή αν μπορεί κάποιος που την έχει να την στείλει και να του δώσω τα χρήματα? Καμία βοήθεια??? Ευχαριστ´β εκ των προτέρων..

Ισως εχει ξαναγίνει κουβέντα αλλά αν υπάρχει κάποια γνώμη για το παρακάτω σάιτ : http://www.eglobalcentral.eu/canon-ef-s-55-250mm-f-4-5.6-is-stm-lenses.html .Εχει τον 55-250 stm που με απασχολεί σε τιμή πραγματικό χώμα , ένα κατοστάρικο κάτω ακόμα και αν τον παρω με κας μπακ απο εδώ . Εχει ψωνίσει κανείς κάτι απο εδώ . Δεν ψάχτηκα με τα μεταφορικά τι παίζει βέβαια ?

Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Το ίδιο πράγμα είναι. Δεν μ αφήνει να κάνω αγορά λόγω καπιταλ κοντρολ.. Δυστυχώς.. :( Καμία λύση? Πώς αγοράζετε εσείς εφαρμογές? Ευχαριστώ κ πάλι..

Εγώ ήμουν στο τσακ να αγοράσω αλλά το απέφυγα γιατί κάνουν εξυπνάδες.
Λένε ότι είναι Ευρώπη αλλά τα πράγματα τα στέλνουν από Κίνα και με κούριερ.
Σε διαβεβαιώνουν ότι και καλά δεν θα πληρώσεις τελωνεία και ότι αυτοί εγγυώνται ότι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν τελικά πληρώσεις κλπ.
Κοινώς θα μπλέξεις και δεν αξίζει ακόμα και για 100 ευρώ.

Ψάξτο λίγο στο internet να δεις τι τους σέρνουν!!!

Εγώ ήμουν στο τσακ να αγοράσω αλλά το απέφυγα γιατί κάνουν εξυπνάδες.
Λένε ότι είναι Ευρώπη αλλά τα πράγματα τα στέλνουν από Κίνα και με κούριερ.
Σε διαβεβαιώνουν ότι και καλά δεν θα πληρώσεις τελωνεία και ότι αυτοί εγγυώνται ότι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν τελικά πληρώσεις κλπ.
Κοινώς θα μπλέξεις και δεν αξίζει ακόμα και για 100 ευρώ.

Ψάξτο λίγο στο internet να δεις τι τους σέρνουν!!!

Δεν χρειάζεται . Για να το λες κάτι θα ξέρεις . Ευχαριστώ