Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

125 λίρες είναι η επιστροφή για τους πιο ακριβούς φακούς. Αυτός έχει 40 λίρες.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

http://www.hdewcameras.co.uk/ εχει κανεις καποια εμπειρια αγορας απο αυτο το site? εχει πολυ καλες τιμες και σε ερωτηση τι ισχυει με την εγγυηση απαντησανε

"You will get a one year warranty which covers you for mechanical faults, breakdown, parts and labour and this will be repaired in the UK through a Nikon Repair agent.
If you were outside of the UK and your camera experienced a fault then you can have it repaired locally. However the procedure is slightly different as you would have to get a quote of repair from the local repairer before any work is done on the camera. This quote of repair would then have to be sent to us for approval, if the camera is under warranty then we would approve the repair and send the company the money to pay for the repair."

Re: Αγορές από το εξωτερικό

πατησα κατα λαθος στο ebay return request.ειχε ξεκινησει η διαδικασια αλλα δεν ηξερα πως να την ακυρωσω.

πως ξαναπω σε αυτο το σημειο και πως ακυρωνω το return request?

εδω ειμαι.πως κανω Cancel?

ΓŽΒ΅ΓŽΒ²ΓŽΒ±Γβ€¦.jpg

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Θα επικοινωνήσει μαζί σου ο πωλητής και του απαντάς πως έγινε κατά λάθος φαντάζομαι .

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Έλα ρε Κώστα , την τελευταία φορά βρέθηκα με μία ΕΜ-10 ΙΙ .............όχι πάλι cashback .

Οι τιμές της olympus στην Ελλάδα πήραν τον τελευταίο καιρό την ανηφόρα ή είναι η ιδέα μου.

Ναι δυστυχώς όλες οι τιμές ανεβήκανε, πλέον από Ελλάδα αξίζουν μόνο παλιά μοντέλα ή τίποτα προσφορές....

Έλληνες είστε ωρέ , πορευόμαστε τόσα χρόνια με το ......λεφτά υπάρχουν :fahne90:

Εάν είχε φλας ενσωματωμένο θα την χτυπούσα σίγουρα !

From m2 note with Tapatalk

Όχι βρε Κώστα άλλο εννοούσα , έχω την ΕΜ-10 ΙΙ και θα την έδινα ευχαρίστως για να την ΕΜ-5 ΙΙ αλλά μόνο εάν είχε ενσωματωμένο φλας . Είχα την E-PL5 και ξέρω από πρώτο χέρι τι είναι να μην έχεις ενσωματωμένο φλας .

Σούπερ τιμή για phantom 3 4K αλλά δεν ξέρω πως το παίρνουμε από εκεί.
https://www.rajalacamera.fi/dji-pha...tm_medium=email&utm_campaign=uutiskirje+30.10.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και η action Cam της Sony σε σούπερ τιμή.
https://www.rajalacamera.fi/sony-fd...tm_medium=email&utm_campaign=uutiskirje+30.10.

Η τιμή είναι πράγματι πάρα πολύ χαμηλή σε σημείο γελοιότητας, στην Ελλάδα θες παραπάνω χρήματα μόνο για την Em10II....δεν ξέρω να το δοκιμάσω ή δεν θα την πάρω ποτέ....