Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Αν εννοείς αν είναι αξιόπιστο, μια αγορά που έκανα μια χαρά ήταν.
Και το έχω ήδη μετανοιώσει που κάποια στιγμή είχα βρει τον 45/1.8 σε τιμή χώμα ~ 205 και δεν τον πήρα.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

παρέλαβα πρόσφατα φακό αξίας 400+ -από το εν λόγω κατάστημα, χωρίς κανένα πρόβλημα,το πρόβλημα ίσως αρχίσει αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ......
''lentozo''
για τον 45αρι δες κ στο https://www.amazon.co.uk/Olympus-M-...b-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop 199 + μεταφορικά,αν κ πριν λίγες μέρες μου βγήκε 195 με τα μεταφορικά

Ναι για φακούς έχω ακούσει αρκετούς ότι είναι μια χαρά, έχει κανένας αγοράσει όμως μηχανή?? Γιατί έχω διαβάσει διάφορα περίεργα όσον αφορά τις μηχανές με αρκετά αρνητικά σχόλια....
Ναι για το αν πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν εκει έχεις θέμα, άλλα για αυτό πληρώνεις και πολύ λιγότερα.....στα καταστήματα του κέντρου την em5II με το Cashback την δίνουν πλέον 900 ευρώ μετρητά...γλιτώνεις 300 ευρώ άνετα άλλα μπλέκεις με άλλα θέματα (service + δεν έχεις απόδειξη, ρίσκο κλπ.)...δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.....θέλει σκέψη...

Απόδειξη θα έχεις, απλά σε περίπτωση που έχει θέμα πιθανότατα δεν θα καλυφθείς, οπότε πρέπει να επιστρέψεις το προϊόν σε αυτούς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ φακών και σωμάτων, έχεις την ίδια πιθανότητα να πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι ανεξαρτήτως προϊόντος. Θέμα "τύχης" είναι, είτε από το Hong Kong, είτε από την ίδια την αντιπροσωπία είτε από τον Κωτσόβολο.

Οχι τόσο ελλατωματικού κομματιού όσο ότι για σώματα έχω ακούσει ότι καθυστερούν πολύ, ότι δεν έρχονται ποτέ, ότι χάνονται, τελωνεία και διάφορα άλλα ωραία, προφανώς δεν γίνεται συχνά άλλα μάλλον γίνεται, για αυτό ρωτάω εαν έχει κανείς εμπειρία από μηχανή που έχει και μεγάλη συσκευασία σε σχέση με φακούς......σαφώς έχει ένα ρίσκο το όλο θέμα.....άλλα η τιμή είναι πολύ χαμηλή και σε βάζει σε σκέψεις!!!
Και σε μεταπολιτική αξία η έλλειψη Ελληνικής απόδειξης θα ρίχνει την τιμή.....θέλουν υπολογισμό όλα αυτά...

Το θέμα είναι ότι πολλοί ρισκάρουν, πετυχαίνουν στις αγορές τους κτλ αλλά δύσκολα μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί μας...

Καλά, το ρίσκο και αλλού το έχεις.
Εγώ την xt-1 αγορασμένη από amazon it και εντός εγγύησης την έστειλα στο επίσημο σέρβις πριν σχεδόν δυο μήνες, με την απαίτηση να έχω και φακό γιατί αυτοί δεν διέθεταν. Αυτός κατόπιν την έστειλε στην αντιπροσωπεία με την απαίτηση της τελευταίας να πληρώσω 70 μεταφορικά, το οποίο δεν δέχτηκα φυσικά με απειλή για δικηγόρο κλπ. Την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν ότι θα αργήσει και άλλο αφού πήρα τηλέφωνο το σέρβις. Στην αντιπροσωπεία δεν είχα μπορέσει να βγάλω άκρη. Και σήμερα, προς τιμήν τους τελικά, της αντιπροσωπείας ή του σέρβις δεν ξέρω, μου έστειλαν μια άλλη μηχανή, έως ότου επισκευαστεί.
Βέβαια μου έστειλαν σκέτο τον φακό μου, χωρίς καπάκια και hood. Άβυσσος

Πιστεύω είναι καθαρά λαχείο το τι θα σου κάτσει.
Πιθανότητες να πάει κάτι στραβά πάντα υπάρχουν. Απλά κάποιες φορές το ρίσκο ίσως να είναι κάπως μικρότερο.

Αρχικά ξεκινάς από τον πωλητή (reviews,feedback κ.τ.λ). Όσο όμως και να είναι καλός, εμένα πάντα με τρώει το γιατί αυτός μόνος 40% κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Μετά έχει σχέση με το προιόν. Θεωρώ πως είναι πιο δύσκολο να σου κάτσει στραβή με φακό από ότι με σώμα. Είναι πιο πολύπλοκες συσκευές τα σώματα, οπότε πιο πιθανό να παρουσιάσουν πρόβλημα.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι πιθανή η βλάβη και σε φακό.

Από την άλλη υπολογίζεις αρχική τιμή, έκπτωση και τελική τιμή και κινείσαι.
Γιατί άλλο να πάρεις κάτι που εδώ κοστίζει 200 και να το βρεις 120 και άλλο κάτι που εδώ κάνει 1000 να το πάρεις 600.
Η έκπτωση μπορεί να είναι η ίδια αλλά αλλιώς να "χάσεις" 120 και αλλιώς 600. Δεν πονάει το ίδιο.

Για την ώρα με το συγκεκριμένο κατάστημα, είμαστε σε φάση ελέγχου αξιοπιστίας.
Ως τώρα είμαστε 2 (;) που έχουμε αγοράσει και μας πήγε καλά. Να δούμε στην επόμενη αγορά.
Μακάρι να πάει καλά σε όλους γιατί βγάζει καλές προσφορές...

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Δυστυχώς και στους φακοϋς υπάρχουν αστοχίες όχι μόνο στα μοτερ και στα ηλεκτρονικά αλλά προβλήματα στην συναρμολόγηση των οπτικών με αποτέλεσμα ο φακός να μην έχει ισοβαρή απόδοση , αυτο μπορεί να μην γίνει αντιληπτό ποτέ απο τον χρήστη αν δεν το κοιτάξει προσεκτικά ή να δεν το προσέξει ... αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο και το στείλεις εδώ στην αντιπροσωπίας με τα δείγματα που να αποδεικνύουν το πρόβλημα είναι υποχρεωμένοι να στον καλιμπραρουν ... και δυστυχώς η συναρμολόγηση των φακών δεν γίνεται πιά στην Ιαπωνία και το quality control απέχει παρασάγγας απο αυτό του παρελθόντος και όλο και πιο συχνά παρουσιάζονται ανάλογα προβλήματα ακόμη και σε ακριβούς φακούς ...

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Σούπερ τιμή για phantom 3 4K αλλά δεν ξέρω πως το παίρνουμε από εκεί.
https://www.rajalacamera.fi/dji-pha...tm_medium=email&utm_campaign=uutiskirje+30.10.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και η action Cam της Sony σε σούπερ τιμή.
https://www.rajalacamera.fi/sony-fd...tm_medium=email&utm_campaign=uutiskirje+30.10.

στέλνουν αυτοί Ελλάδα? δε μας βλέπω στους προορισμούς!

μπορείς να παραγγείλεις μέσω mailboxde για παράδοση στη Γερμανία, απλά επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό που θες να αγοράσεις (υπάρχει ένα γενικότερο θέμα με τις μπαταρίες λιθίου) - δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλό είναι να είσαι σίγουρος

το χρησιμοποίησα πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά και έμεινε ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και τις τιμές

(credit στον _tzo_ που το έχει αναφέρει σε αυτό εδώ το φόρουμ αρκετές φορές)

Πόσα μεταφορικά κοστίζει στο σύνολο η όλη διαδικασία για να έρθει Ελλάδα.
Καλοβλέπω την Action Cam αν και στα ίδια χρήματα παίζει η φανταστική Xiaomi 4K με την οθόνη αφής κτλ

έχει online calculator για να υπολογίσεις με ακρίβεια τι θα σου κοστίσει

https://www.mailboxde.com/?action=kalkulator

για μια κλασική-σχετικά μικρή κούτα βγαίνει γύρω στα 20ευρώ με UPS

επίσης ίσως αξίζει το consolidate για 1 χρόνο με 10ευρώ - αλλά με προϋποθέσεις

χμμμ καλη φάση το mailbox.de αλλά πάμε στα +40 (συνολικά) από την τιμή του προϊόντος. Πάει το deal! :rifle:

Έστειλα email rajala αλλά ούτε καν απάντησαν γιατί δε στέλνουν εδώ.

Για εμας με 32Bit δυστηχως δεν εχει.....:damnyou:

Έχω το Aftershot 2.
Πολύ γρήγορο (ίσως το ταχύτερο) με πολύ καλό χρώμα

Αλλά:
Κακή διαχείριση του θορύβου
Πολύ κακή διαχείριση των hilights
Smearing...