Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Νομιζα ανεφερες την γνωστη αλυσιδα λογω τιμης, γραψε λαθος...

Απο μενα σε καποιον απο τους γνωστους με κανα 10% εκπτωση

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Σωστός, υπάρχουν κάποια ελάχιστα περιθώρια (από κοντά - όχι τηλέφωνο), και έχεις το μαγαζί μαζί σου όχι με το "θεριό"...

Προσωπικά έχω κακή εμπειρία από μαγαζιά τα οποία αν δεν έχεις ήδη σκάσει ένα πεντοχιλιαρο σε εξοπλισμό δεν φαίνονται διαθέσιμοι για παζάρι η ακόμα και σοβαρή υποστήριξη.
Οπότε ότι κάποιοι από εσάς έχουν καταφέρει και έχουν χτίσει μια πιο προσωπική επαφή δεν σημαίνει ότι είναι προσιτό σε όλους.
Για αυτό και άρχισα να προτιμώ ξεστοκαρισματα γνωστής αλυσίδας από τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.

από πόσα μαγαζιά δηλαδή έχεις κακή εμπειρία, θέλω να πω είναι τόσα πολλά ώστε να θεωρείς το φαινόμενο γενικό;

και εγώ είχα πάρει από γνωστή αλυσίδα φουρνάκι και είχε ψητή πατάτα και λάδια μέσα, αλλά δε σημαίνει ότι πήρανε και άλλοι το ίδιο από την ίδια αλυσίδα

(μπορεί πχ άλλος να πήρε με μουσακά πχ :flipout: )

Γενική προσωπική μου παρατήρηση, οι άτοκες σπάνια είναι... άτοκες! Οι τιμές με μετρητό συνήθως καταλλήγουν λίγο - πολύ ίδιες σε όλους.

Βέβαια στους τόκους μπορεί να δεις και τεράστιες διαφορές. Σε πρόσφατη αγορά, στο Α κατάστημα είχε 2πλάσια τελική επιβάρυνση σε 12 δόσεις σε προϊόν παραεισαγωγής από ότι στο Β σε 24 αντιπροσωπείας! Κάτι που δεν φαινόταν με 1η ματιά στη "λίστα" του Skroutz.

Για όποιον ψάχνει 4Κ Βιντεοκάμερα η τιμή της Sony FDR-AX100 στο Amazon.fr είναι ασυναγώνιστη.
Montant total : EUR 1.252,09
https://www.amazon.fr/Sony-FDR-AX10...m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=TGN143H9HNZAJKDPF789
Επόμενη τιμή στο skroutz 2000 ευρώ και στα περισσότερα φωτογραφικά μαγαζιά από 2300 ευρώ
http://www.skroutz.gr/s/4510174/Sony-FDR-AX100E.html?from=catspan&keyphrase=Sony+FDR-AX100

Κανονικοί φαίνονται... http://www.scamvoid.com/check/bl2.it από εκεί και πέρα βέβαια μαγαζί είναι που δεν χρεώνει φ.π.α. στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές εφόσον έχεις τις προϋποθέσεις

από πόσα μαγαζιά δηλαδή έχεις κακή εμπειρία, θέλω να πω είναι τόσα πολλά ώστε να θεωρείς το φαινόμενο γενικό;

και εγώ είχα πάρει από γνωστή αλυσίδα φουρνάκι και είχε ψητή πατάτα και λάδια μέσα, αλλά δε σημαίνει ότι πήρανε και άλλοι το ίδιο από την ίδια αλυσίδα

(μπορεί πχ άλλος να πήρε με μουσακά πχ :flipout: )

Δύο στά πέντε αρνητικά με απόλυτο τρόπο στο ότι κάνουν γενικά καλύτερη τιμή ενώ ξέρω ότι σε ίδιο προϊόν σε άλλους έχουν κάνει. Άλλος ένας αρνητικός αλλά ήταν σε Φούτζι και δεν είχε χώρο και τον πιστεύω.
Άλλοι δύο δεχόντουσαν σε συζήτηση για και φουλ φρεημ που ήταν μπόλικα λεφτά. Δε ξέρω για χαμηλότερης αξίας αντικείμενο.

Όσον αφορά το ότι έχεις το μαγαζί μαζί σου και πάλι δε εν ισχύει πάντα τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και από εμπειρία φίλου. Κάποιοι βάζουν πιο πάνω από τον πελάτη τον να μην συγκρουστούν με την αντιπροσωπεία φαίνεται.

Επίσης κατηγορείτε την μεγάλη αλυσίδα ενώ υποστηρίζετε το αμαζον. Η μεγάλη αλυσίδα είναι που ακολουθεί σιγά σιγά τακτική αμαζον. Σήμερα πέρασα για άλλο προϊόν και μου είπαν για δύο χρόνια αναλαμβάνουν αυτοί επικοινωνία με αντιπροσωπεία και εγώ ηρεμώ.

το αγγλικό και το ιταλικό amazon έχουν -20% σε επιλεγμένα φωτογραφικά (και όχι μόνο) open-box & returned στα warehouse deals - κλικάρετε το banner και καλό κυνήγι....

https://www.amazon.co.uk/Amazon-Warehouse-Deals/b/ref=sv_gb_0?ie=UTF8&node=3581866031

https://www.amazon.it/b/ref=sv_gb_1?ie=UTF8&node=3581999031

Μαύρο σώμα με ασημί φακό, όνειρο! :violent-smiley-030:

...Συμπέρασμα: μην ψωνίσετε - έχουν στοκ 12-32 ασημί και κάποια στιγμή θα τους βγάλουν σε τιμή χώμα για να φύγουν... :flipout:

...Πέραν της πλάκας, νομίζω ότι κατά τα χριστούγεννα (το πολύ) αυτή θα είναι η τυπική τιμή της συγκεκριμένης μηχανής, οπότε μην βιάζεστε.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Βρε παιδιά τι αλητεία είναι πάλι αυτή ???

qC6epiOItokruTMTZ03b8DS5wx5S7gRwu3-80UAsqVI

J5cJ1NoOT9oiOeaS0N5PQWYfnxEt_0oA3fG1lVm75HY

καπάκι κινητού αξίας 8,65 ευρώ !!!

Κωστή, είναι μια αποτέλεσμα των δειγματοληπτικών ελέγχων που ξεκίνησαν από το ΝΟΕ 2016.

Από μια έρευνα που έκανα, κυνηγάνε, κυρίως, κινητά (ίσως γιαυτό σταμάτησαν και το δικό σου δέμα) και, ειδικά, στην ΥΕΔ Θεσ/νίκης σταματάνε πολλά δέματα και εάν η αξία τους διαπιστωθεί ότι είναι μέσα στο όριο της ατέλειας τα ΕΛΤΑ χρεώνουν το τέλος παρουσίασης των 3

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Για αγορές απο το κινέζικο Gearbest για λάμπες led που δεν έβρισκα σε ελληνικό κατάστημα και βάρος περίπου 6 κιλά, επέλεξα EU express. Αν και είπα να αναγράφουν low value, λέτε να περάσουν τελωνείο;

Ποιο είναι το μέγιστο ποσό για αγορές απο Κίνα, ώστε να μην περάσει τελωνείο;

μπορώ να σπάσω την αποστολή σε περισσότερες καθώς η ακριβότερη δεν ξεπερνάει τα 80

Ευχαριστώ

Δηλαδή εάν θέλουν τα σταματάνε όλα και εισπράττουν 3 από τον καθένα !!! Είναι δυνατόν τέλος παρουσίασης ??? Πίσω θέλουν να μας πάνε , να κλειστούμε μέσα από τα σύνορα και να φάμε ότι μας σερβίρουν .

Έχω διαβάσει ότι είναι courier και φέρνει το δέμα μέσω Γαλλίας, εκτελωνίζεται εκεί χωρίς επιπλέον έξοδα και στη συνέχεια Ελλάδα σαν να έρχεται από ΕΕ.

Δηλαδή εάν θέλουν τα σταματάνε όλα και εισπράττουν 3 από τον καθένα !!! Είναι δυνατόν τέλος παρουσίασης ??? Πίσω θέλουν να μας πάνε , να κλειστούμε μέσα από τα σύνορα και να φάμε ότι μας σερβίρουν .
Έλα βρε πως κάνεις ετσι...
Εγώ για κόστος 4 ευρώ έδωσα το συνηθισμένο 3 .
Πάντως δεν το βρίσκω κακό.
Έχει παραγίνει το θέμα με τις αγορές από την Κίνα τόσο που τα ταχυδρομεία πλέον έχουν καταντήσει αποθήκες κινέζικων προϊόντων.
Οι μη φορολογούμενες αγορές απο την Κίνα έχουν ξεφύγει και εκτός απο το χάσιμο που έχει το κράτος υπάρχει ζημιά και στις τοπικές επιχειρήσεις.
Ένα λογικό καπέλο εκτός του ότι θα φέρει έσοδα θα αποτρέψει και κάποιες αγορές από την Κίνα αφού το κόστος θα πλησιάζει το κόστος αγοράς απο την τοπική αγορά.

Εκεί που υπάρχει φάουλ κατα την άποψη μου είναι με τον εκτελωνισμο προϊόντων αξίας απο 30 - 150 ( περίπου)
Πιστεύω πως το καπέλο βγαίνει πιο ασύμφορο σε σχέση με αγορες πιο μεγάλης αξίας.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Έχω διαβάσει ότι είναι courier και φέρνει το δέμα μέσω Γαλλίας, εκτελωνίζεται εκεί χωρίς επιπλέον έξοδα και στη συνέχεια Ελλάδα σαν να έρχεται από ΕΕ.
Αναφέρεστε στο gearbest?