Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ξεπούλημα σε προϊόντα από τις ευρωπαϊκές αποθήκες των grey πωλητών στο eBay kachashop και e-infinity.
http://stores.ebay.ie/E-Infinity-St...313.TR0.TRC0.H0.Xsale.TRS0&_nkw=sale&_sacat=0
http://stores.ebay.ie/kachashop/_i.html?_sop=3&rt=nc

Π.χ.
α7rII 1825
GH5 1580
D750 1153
α6500 1068
RX100V 780
και πολλά άλλα.

Προσοχή:
Πρόκειται για grey προϊόντα χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας.

Last edited:
Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Αααχ ο 16-70 στα $730... αλλά ποιός τολμάει χωρίς εγγύηση και ειδικά σε φακό με προβληματικές παρτίδες..

δεν είναι και για αναστεναγμούς ο φακός. καλύτερα πάρτον μεταχειρισμένο να τον δοκιμάσεις. τον είχα δει παλιότερα στα 550 ευρώ αγγελία και να φεύγει με δυσκολία, με κουτιά και όλα, σαν καινούριος.

δεν είναι και για αναστεναγμούς ο φακός. καλύτερα πάρτον μεταχειρισμένο να τον δοκιμάσεις. τον είχα δει παλιότερα στα 550 ευρώ αγγελία και να φεύγει με δυσκολία, με κουτιά και όλα, σαν καινούριος.

Το'χω σκεφτεί ρε συ πολλές φορές αλλά μετά σκέφτομαι ότι για να τον πουλάει κάποιος παίζει πολύ σοβαρά να'ναι από ελαττωματικές παρτίδες. Και μετά άντε βγάλε άκρη.

Μάλλον δεν πουλάς - αγοράζεις συχνά.
Εγώ πουλάω μηχανές 2 μηνών και φακούς συχνά... Δε σημαίνει πάντα ότι έχουν κάτι.
Πολλοί έχουν τη μούρλια των αλλαγών.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Εγώ πουλάω μηχανές 2 μηνών και φακούς συχνά... Δε σημαίνει πάντα ότι έχουν κάτι.

Ε άμα πούλαγες εσύ θα ήξερα!!

Θες να κανεις τον ψυχίατρο του Maestro (ακόμα πιο) πλουσιο, ρίχνοντάς τον (Maestro) στα μεταχειρισμένα; 😋

Τα grey (όπως και τα μεταχειρισμένα) δεν είναι κατάλληλες αγορές για όποιον θέλει την εξασφάλιση της δυνατότητας επιστροφής.

Τα grey είναι καλά όταν η τιμή του προϊόντος που μας ενδιαφέρει είναι χαμηλότερη και από την τιμή μεταχειρισμένου χωρίς εγγύηση, όπως συμβαίνει με τις χαμηλές τιμές των τελευταίων προσφορών των kachashop/e-infinity.

Θες να κανεις τον ψυχίατρο του Maestro (ακόμα πιο) πλουσιο, ρίχνοντάς τον (Maestro) στα μεταχειρισμένα; 

Κακιούλες! Καλόμαθα στο USA ειναι η αλήθεια. Επειδή πάντοτε ήμουν γκαντέμης στα ηλεκτρονικά μου, με το που είδα ότι εδώ παίζει κατευθείαν replacement χωρίς πολλά πολλά άρχισα να τα ψειρίζω τις πρώτες μέρες. Ε, όσο πιο ακριβό το παιχνίδι, τόσο πιο διεξοδικό το ψείρισμα. Αυτά τα περίπου ΟΚ της DJI πχ δε με επεισαν τελικά.

αν ψαξεις σε ολες τις μηχανες-gadget θα βρεις κατι που θα σε κανει να θες να το επιστρεψεις.
Eιχα πολλα drone, χειροποιητα και της dji, ολα ειχαν προβληματα, ποτε δεν επεστρεψα κανενα.

Το θεμα ειναι να τα χρησιμοποιεις και να χαιρεσαι.... το πολυ ψειρισμα βλαπτει ! :p

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Θα το ρωτήσω χύμα : θελω να δοκιμάσω και αν μου κάνει να κρατήσω μια d5500. Όμως δεν ξερω κανένα που να έχει ούτε και να νοικιάζει.
Αν την αγοράσω απο Amazon εχω το δικαίωμα επιστροφής? Χωρις πολλά πολλά? Τα έξοδα αποστολής δικά μου? Και χρόνος πίστωσης των χρημάτων? Επίσης ειναι όλο το ποσό? Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω?
Ευχαριστώ.

http://www.gearbest.com/m-newcustomers-a-coupon.html
Τρέχει αυτή η προσφορά στο gearbest για νέα μέλη, δηλαδή για καινούργιους λογαριασμούς.
Ξεχώρισα λοιπόν την xiaomi yi 4k action Cam που βγαίνει λίγο κάτω από 150 ευρώ και την mirrorless yi με τον κιτ φακό που βγαίνει περίπου στα 255 ευρώ και με το διπλό φακό κιτ στα 330 ευρώ.
Και για να είμαστε στους κανόνες του νήματος να θυμηθώ ότι το gearbest είναι μαγαζί στην Κίνα που σημαίνει σίγουρα αρκετό χρόνο για την παραλαβή και το ενδεχόμενο τελωνείου αρκετά πιθανόν.
Σε θέμα μη αποστολής ή άλλου προβλήματος υπάρχει η ασφάλεια του paypal.
Οποίος είναι τολμηρός και νιώθει τυχερός οι τιμές είναι ασυναγώνιστες για τις 2 αυτές κάμερες.

Θα το ρωτήσω χύμα : θελω να δοκιμάσω και αν μου κάνει να κρατήσω μια d5500. Όμως δεν ξερω κανένα που να έχει ούτε και να νοικιάζει.
Αν την αγοράσω απο Amazon εχω το δικαίωμα επιστροφής? Χωρις πολλά πολλά? Τα έξοδα αποστολής δικά μου? Και χρόνος πίστωσης των χρημάτων? Επίσης ειναι όλο το ποσό? Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω?
Ευχαριστώ.

με το amazon έχεις δικαίωμα επιστροφής αλλά πληρώνεις τα έξοδα αποστολής, εκτός αν η μηχανή είχε κάποιο ελάττωμα/πρόβλημα - σε αυτή την περίπτωση σου κάνουν refund και αυτά...
τα χρήματα συνήθως πιστώνονται γρήγορα (εντός 2-3 εργάσιμων από την παραλαβή του δέματος επιστροφής), αν και μου έχουν τύχει καθυστερήσεις ως και 1 μήνα (σε περίοδο γιορτών όμως)

το πρόβλημα που αντιμετώπισα πρόσφατα και είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι πολλές (βλ οι περισσότερες) εταιρείες κούριερ στις οποίες απευθύνθηκα είτε δεν αναλάμβαναν την αποστολη είτε ήθελαν ειδικό πακετάρισμα και φόρμες declaration και μην πω τι άλλο διότι το πακέτο περιλάμβανε μπαταρία λιθίου

τελικά επικοινώνησα με το amazon και εκμεταλευόμενος ότι η μηχανή είχε έρθει με συμβατή και όχι ορίτζιναλ μπαταρία, τους είπα ότι θα επιστρέψω τη μηχανή χωρίς τη μπαταρία και το δέχτηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα

φυσικά υπάρχει και η επιλογή να μη δηλώσεις ότι υπάρχει μπαταρία μέσα και να το στείλεις χωρίς πολλά-πολλά αλλά αυτό προσωπικά εμένα δε με κάλυπτε ως λύση από πολλές απόψεις.....

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Ξεπούλημα σε προϊόντα από τις ευρωπαϊκές αποθήκες των grey πωλητών στο eBay kachashop και e-infinity.
http://stores.ebay.ie/E-Infinity-St...313.TR0.TRC0.H0.Xsale.TRS0&_nkw=sale&_sacat=0
http://stores.ebay.ie/kachashop/_i.html?_sop=3&rt=nc

Π.χ.
α7rII 1825
GH5 1580
D750 1153
α6500 1068
RX100V 780
και πολλά άλλα.

Προσοχή:
Πρόκειται για grey προϊόντα χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας.

Φτουυυ!
Πήγα να πάρω μία 6500 από kacha, αλλά εξαφανίστηκαν όλες...

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

Σφαγή έγινε στις Sony α7rII, α6500, RX100V.

Στην GH5 δεν έπεσαν με τα μούτρα, αλλά κι εκείνη δεν θα αργήσει να ξεπουλήσει. Tα 1580 είναι καλή τιμή.

Η Olympus μόνο είναι άφαντη στα grey. Δεν αφήνει απ' ό,τι φαίνεται να προμηθεύονται οι grey πωλητές τα προϊόντα της.

Γιατί επέλεξες κούριερ για την επιστροφή και όχι ΕΛΤΑ συστημένο;
Δεν τα εμπιστεύεσαι τα ΕΛΤΑ;

δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης αλλά ταλαιπωρίας....

αν δεν είχα άλλη λύση μπορεί και να κατέληγα εκεί....

Οπότε άφοβα να το δοκιμάσω... Το κόστος για επιστροφή πόσο να το υπολογίζω?

εντωμεταξύ δεν παίρνει και το ebay κανα 5-10% προμήθεια? άρα πάει και πιο κάτω
Τα 780 ευρώ της RX100v ενώ ακούγονται δελεαστικά, στην ουσία βγαίνει περίπου όσο στην Ελλάδα χωρίς το ΦΠΑ (~800), γιατί κι αυτοί απλήρωτο το έχουν. το ίδιο ισχύει και για GH5 κτλ

Last edited:

Έχει την d5500 στα 467 +20.... Με βάζει σε σκέψεις. Έχει κοντά 200 ευρώ διαφορά απο εδω. Αλλά θα έχω θέμα σε μεταπώληση αφου δεν έχει εγγύηση. Επίσης και η d610 και η a7ii καλες τιμές