Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Το βάζω εδώ γιατί το έβαλα σε λάθος νήμα
http://www.gearbest.com/m-newcustomers-a-coupon.html
Τρέχει αυτή η προσφορά στο gearbest για νέα μέλη, δηλαδή για καινούργιους λογαριασμούς.
Ξεχώρισα λοιπόν την xiaomi yi 4k action Cam που βγαίνει λίγο κάτω από 150 ευρώ και την mirrorless yi με τον κιτ φακό που βγαίνει περίπου στα 255 ευρώ και με το διπλό φακό κιτ στα 330 ευρώ.
Και για να είμαστε στους κανόνες του νήματος να θυμηθώ ότι το gearbest είναι μαγαζί στην Κίνα που σημαίνει σίγουρα αρκετό χρόνο για την παραλαβή και το ενδεχόμενο τελωνείου αρκετά πιθανόν.
Σε θέμα μη αποστολής ή άλλου προβλήματος υπάρχει η ασφάλεια του paypal.
Οποίος είναι τολμηρός και νιώθει τυχερός οι τιμές είναι ασυναγώνιστες για τις 2 αυτές κάμερες.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Τα 780 ευρώ της RX100v ενώ ακούγονται δελεαστικά, στην ουσία βγαίνει περίπου όσο στην Ελλάδα χωρίς το ΦΠΑ (~800), γιατί κι αυτοί απλήρωτο το έχουν. το ίδιο ισχύει και για GH5 κτλ

Για οσους εχουν μπλοκακια και τις περνανε στα εξοδα εννοεις. Για μας τους υπολοιπους δελεαστικο ειναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Κι εγώ πάντα έτσι το υπολογίζω, αν είναι μια τιμή grey πραγματική προσφορά ή απλά χωρίς ΦΠΑ.
Θα πρέπει η τιμή να είναι κάτω από τη χαμηλότερη τιμή Ευρώπης χωρίς ΦΠΑ για να λέγεται προσφορά.

Πραγματική προσφορά ήταν π.χ. τα 1830 για την α7rII. Δυο φορές να αφαιρέσεις το ΦΠΑ από την επίσημη τιμή δεν την πιάνεις αυτή την τιμή.

Για οσους εχουν μπλοκακια και τις περνανε στα εξοδα εννοεις. Για μας τους υπολοιπους δελεαστικο ειναι.

όχι μόνο αυτό. έχω ακούσει και περιπτώσεις που έχουν ψωνίσει από Ελλάδα χωρίς φπα (και χωρίς απόδειξη βέβαια). Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ουσιαστικά ο kacha π.χ. δεν κάνει καμία έκπτωση. Στην retail τιμή τη δίνει. απλά κάνει παραεισαγωγή, δεν πληρώνει φπα και γλυτώνει ο αγοραστής από αυτό το έξοδο. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει

Α τωρα καταλαβα πως το σκεφτεστε για την εννοια της προσφορας.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια πληροφορία για όσους δε γνωρίζουν ... ζητώ συγγνώμη για off topic
Όταν ψωνίζετε δίχως φ.π.α. ο μόνος κερδισμένος είναι ο πωλητής διότι κερδίζει το 24% συν το φόρο που απαλλάσσεται από τα κέρδη του μείον την έκπτωση που σας κάνει.
Πάει να πει το κέρδος του είναι πάνω από 50% και συγκεντρωτικά κάνετε κακό σε όλους μας - στα έσοδα του κράτους.

Last edited:

Α τωρα καταλαβα πως το σκεφτεστε για την εννοια της προσφορας.Pro
Τα ίδια και από εμένα..

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης αλλά ταλαιπωρίας....

αν δεν είχα άλλη λύση μπορεί και να κατέληγα εκεί....

Πιο πολύ σε ταλαιπώρησαν όμως απ' ότι λες τα κούριερ. Και πιο φτηνά αποκλείεται να ήταν από το συστημένο ΕΛΤΑ.

Όταν ψωνίζετε δίχως φ.π.α. ο μόνος κερδισμένος είναι ο πωλητής διότι κερδίζει το 24% συν το φόρο που απαλλάσσεται από τα κέρδη του μείον την έκπτωση που σας κάνει.
Πάει να πει το κέρδος του είναι πάνω από 50% και συγκεντρωτικά κάνετε κακό σε όλους μας - στα έσοδα του κράτους.

δηλαδή αν ψωνίσει από ebay είναι καλύτερα? ο αγοραστής γιατί δεν είναι κερδισμένος αν γλυτώσει 200 ευρώ. πέρα από τις τύψεις που μπορεί να νιώθει

αυτο γιατι το λες Βασιλη?? εισαι κρατικος υπαλληλος??
αλλα τι τα θες.....καθε φορος ειναι παρανομος κ ληστρικος

Κάθε φόρος είναι ληστρικός; το συζητάμε μα όχι εδώ, το σχόλιο μου γράφτηκε για τη κοροϊδία των πωλητών που και καλά μας κάνουν καλή τιμή. Τα υπερκέρδη τους κοιτούν και μόνο. Μας δίνουν ένα 10% και κερδίζουν 50%. Ε όχι ζητώ πάντα την απόδειξή μου δε θα γίνομαι ο μ@@@@ς του καθενός.
Αγοράζω από ebay; γίνεται εισαγωγή δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν έχει φπα κει δε κοροϊδεύω κανέναν δεν κλέβω.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

http://www.fujirumors.com/fujifilm-eu-deals-start-tomorrow-save-e-329/

Δεν γνωρίζω γερμανικά αλλα μαλλον ήδη ισχυει στο γερμανικο amazon

Οι προσφορές φαίνεται να έχουν ξεκινήσει. Είναι διαφορετικές σε κάθε χώρα απ'ότι κατάλαβα.

https://fuji-promotions.com

το http://www.purnimadigital.com/ εκλεισε ξερει κανεις?
επισης καμια καλη προσφορα για τον fuji 56/1.2 παιζει?

Έκλεισε εδώ και λίγους μήνες.

ααα, εχω μεινει πισω:)
ευχαριστω για το link:a0210:

Έκλεισε εδώ και λίγους μήνες.

προφανώς και θα έκλεινε, όπως πιθανότατα θα κλείσουν και οι άλλοι κάποια στιγμή,

το να φέρνεις αγαθά στην ΕΕ από τρίτες χώρες χωρίς δασμούς και να τα πουλάς χωρίς ΦΠΑ είναι παράνομο

αν ήταν νόμομο θα το κάνανε όλοι,

προφανώς βρίσκουν κάποιο χώρο σαν αποθήκη εντός ΕΕ και κάποιον αχυράνθρωπο για να κάνει την εταιρεία,
πιθανώς δουλεύουν μέχρι να τους πιάσουν ή πιθανώς δουλεύουν νόμιμα συσσωρεύοντας (τοπικά στη χώρα της ΕΕ) χρέη,
και μετά εξαφανίζονται

Last edited:

Μπα το πιο πιθανό είναι να το κάνουν περισσότεροι. Επίσης δεν ξέρουμε αν είναι παράνομο αφού δε γνωρίζουμε αν εκτελωνιζονται στην ευρωπαϊκή χώρα που καταφθάνουν πρώτα ή τι σχέσεις έχει συνάψει η χώρα αυτή με τη χώρα που τα εξάγει.