Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Sony A7 body στα 799 στο Amazon Γαλλίας. Μόνο για 14 ώρες ακόμα.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Για τους φίλους στην Αμερική

Η Panasonic Gx85 μαζί με τον 12-32 είναι στα 300 δολάρια στο Amazon.com. (πωλητής το amazon)

"out of stock" βέβαια αλλά. 300 δολάρια μαζί με τον φακό? Αν είναι δυνατόν

https://www.amazon.com/gp/aw/ol/B01DOKHSH0/ref=olp_tab_new?ie=UTF8&condition=new

Η Panasonic Gx85 μαζί με τον 12-32 είναι στα 300 δολάρια στο Amazon.com. (πωλητής το amazon)

https://www.amazon.com/gp/aw/ol/B01DOKHSH0/ref=olp_tab_new?ie=UTF8&condition=new

Dafuq!!!!

Τέτοιο γαργαλημα στα δάχτυλα καιρό εχω να νιώσω. Ευτυχώς με συμμάζεψε η γυναίκα όταν είδε στο βλέμμα μου τι ετοιμαζόμουν να κάνω.

Dafuq!!!!

Τέτοιο γαργαλημα στα δάχτυλα καιρό εχω να νιώσω. Ευτυχώς με συμμάζεψε η γυναίκα όταν είδε στο βλέμμα μου τι ετοιμαζόμουν να κάνω.

Δες το από την άλλη πλευρά. Άμα την πάρεις με 300 δολάρια μετά την πουλάς και με κέρδος. 150 δολάρια λογικά θα πιάνει μόνο ο φακός. Δεν θα πιάσει αλλα 150 τουλάχιστον η Gx85?

Πες της "αγάπη μου για σένα το κάνω" :D

Δες το από την άλλη πλευρά. Άμα την πάρεις με 300 δολάρια μετά την πουλάς και με κέρδος. 150 δολάρια λογικά θα πιάνει μόνο ο φακός. Δεν θα πιάσει αλλα 150 τουλάχιστον η Gx85?

Πες της "αγάπη μου για σένα το κάνω" :D

shipped σε 1-2 μηνες λεει.
380ε ερχεται με τελωνειο πληρωμενο.
Βεβαια λεει USA model. Εχει καποια διαφορα?

300 δολάρια?? Πλάκα μας κάνουν!! σχεδόν μόνο ο φακός κάνει τόσα....πραγματικά η τιμή είναι χωρίς λογική, αν ήμουν Αμερική την είχα αγοράσει για πλάκα!!

shipped σε 1-2 μηνες λεει.
380ε ερχεται με τελωνειο πληρωμενο.
Βεβαια λεει USA model. Εχει καποια διαφορα?

380 μόνο.....λέω να την χτυπήσω, και να μην σου αρέσει την πουλάς και θα βγάλεις και κέρδος....χαχα

Sony RX100M4 certified refurbished από amazon στις 445 λίρες

παίρνουμε άφοβα από εδώ?
Έχει κανεις εμπειρία από επιστροφές κτλ?

εχω αγορασει 3-4 φορες, μονο φακους
παραλαβη σε 10 μερες περ.
πληρωνω παντα με paypal
την τελευταια φορα μου επιστραφηκαν τα χρηματα λογω ελλειψης στοκ

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Καλησπέρα σε όλους.
Πριν από 20 ημέρες είχα παραγγείλει κάποια πράγματα απο amazon.de
Τα μισά πράγματα τα έστειλε με ups (τα παρέλαβα) τα υπόλοιπα τα έστειλε με Deutsche Post χωρίς tracking και στο email που μου έστειλαν έγραφε ότι η παράδοση θα είναι 17 Ιουλίου…
Τα πράγματα δεν έχουν έρθει και δεν έχω καμιά ειδοποίηση, προσπάθησα μέσω της παραγγελίας να στείλω email αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή (πχ Contact seller, File View Claim) έχει μόνο 3 επιλογές.
1. Return or replace items
2. Leave seller feedback
3. Leave package feedback
Αν κάποιος γνωρίζει με ποιο τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω ας γράψει…
Ευχαριστώ πολύ…

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

θα σου έρθουν με ΕΛΤΑ, θα σε ειδοποιήσουν μέσω συστημένου για να πας να παραλάβεις από το ταχυδρομείο της περιοχής σου....

στη θέση σου θα περίμενα λίγες ημέρες ακόμα...

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Καλησπέρα σε όλους.
Πριν από 20 ημέρες είχα παραγγείλει κάποια πράγματα απο amazon.de
Τα μισά πράγματα τα έστειλε με ups (τα παρέλαβα) τα υπόλοιπα τα έστειλε με Deutsche Post χωρίς tracking και στο email που μου έστειλαν έγραφε ότι η παράδοση θα είναι 17 Ιουλίου…
Τα πράγματα δεν έχουν έρθει και δεν έχω καμιά ειδοποίηση, προσπάθησα μέσω της παραγγελίας να στείλω email αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή (πχ Contact seller, File View Claim) έχει μόνο 3 επιλογές.
1. Return or replace items
2. Leave seller feedback
3. Leave package feedback
Αν κάποιος γνωρίζει με ποιο τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω ας γράψει…
Ευχαριστώ πολύ…

Πήγαινε εδώ: https://www.amazon.de/gp/help/contact-us/general-questions.html?skip=true

Πες του ότι δεν ήρθαν για να σου στείλουν πίσω τα μεταφορικά!

για φακούς Canon που θεωρείτε αξιόπιστο ?

Εγώ είχα πρόσφατα πολύ καλή εμπειρία (μεταχειρισμένος φακός σε άριστη κατάσταση) από εδώ: https://www.mpb.com/en-uk/?gclid=Cj...Z7l5v_3HyDdragc6rzKOKDSuCjHTmoPYaAk_cEALw_wcB
Πήρα sony, αλλά έχει και Canon

Θέλω να κάνω μια παραγγελία από bangood γύρω στα 40 (από κίνα και συστυχώς όχι ευρωπαική αποθήκη) , αλλά θέλω να μου έρθει σχετικά γρήγορα για να προλάβω να το παραλάβω στα μέσα Αυγούστου.
Οι επιλογές που έχω είναι οι παρακάτω
ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
Το priority και το expedited είναι με κούριερ; Περνάνε όλες τελωνείο; Επίσης οι χρόνοι έιναι αντιπροσωπευτικοί ή ότι και αν διαλέξω για μέθοδο αποστολής θα κάνει κανα μήνα να έρθει;

Περνάνε σχεδόν όλα τελωνείο πλέον...