Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

ο τύπος είναι το amazon. Κι αν τυχόν έχει την παραμικρή γρατζουνιά πάνω στέλνεις ένα email και σου κόβει αλλά 50 ευρω

ή απλά αν δεν σου κάνει, τον γυρνάς πίσω και παίρνεις όλα τα λεφτά σου πίσω!!!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Απο Gearbest

Xiaomi Mi Drone 4K στα 315 με κουπόνι GB102812GR . +17 EU Express για παραδοση χωρίς τελωνείο.

SJCAM SJ5000X 4K Sport Action Camera ( Elite Edition ) στα 80 με κουπονι GB102813GR .+20 με EU Express η δωρεάν με Belgium Post. (Χωρις τελωνείο δειχνουν οι εως τώρα ενδείξεις για τη 2η μεθοδο)

https://www.e-infin.com/eu/
Μόλις έγινε παραγγελία η Χ-Τ20+18-55 f2.8-4.0 στα 899 ευρώ + 13 ευρώ μεταφορικά (σύνολο 912 ευρώ).
Η πληρωμή έγινε με paypal και όταν παραλάβω θα σας γράψω εντυπώσεις.
Σήμερα πήραμε tracking number.
Η αποστολή ξεκινάει από το Manchester, έχει παραδοθεί στην DHL και έχει εκτιμώμενη παράδοση στις 2 Νοεμβρίου.
Αναμένουμε.

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Για αγορά απο Amazon Γερμανίας που ο πωλητής είναι Κίνα υπάρχει περίπτωση για τελωνείο?

Για αγορά απο Amazon Γερμανίας που ο πωλητής είναι Κίνα υπάρχει περίπτωση για τελωνείο?

Αν λέει fulfield by amazon κανένα τελωνείο

Σε ευχαριστώ πολύ. Έτσι λέει..
Μέχρι τώρα από τις αγορές μου στο Amazon μου αφαιρουσε το φπα λόγω ενδοκοινοτικες συναλλαγές. Όταν δεν είναι το Amazon πωλητής δεν γίνεται αυτό? Το δοκίμασα σε 2 και δεν μου αφαιρεί κάτι στο τέλος.
Και κάτι ακόμα το eligible for free shipping τι σημαίνει? Γιατί απο ψάξιμο που έκανα δεν το κατάλαβα...
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις....

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Όχι από άλλο πωλητή ξέχασε την απόφορολόγηση ΦΠΑ, επίσης ξέχασε την τσάμπα μεταφορά , αυτή ισχύει για την χώρα που εδρεύει η σελίδα του Amazon π..χ στο δικό σου η Γερμανία

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Δεν σημαίνει τίποτα, εφόσον δεν κατοικείς / παραλαμβάνεις στην χώρα που εδρεύει το τοπικό Amazon, Γερμανία, Μ. Βρετανία, κλπ...

Σας ευχαριστώ. Δυστυχώς σαν Amazon πωλητής δεν έχει κάποιο αξιόλογο στα χρήματα που κοιτάω και οι Κινέζοι είναι μονόδρομος αλλά τουλάχιστον δεν φοβάμαι για τελωνείο

https://www.e-infin.com/eu/
Μόλις έγινε παραγγελία η Χ-Τ20+18-55 f2.8-4.0 στα 899 ευρώ + 13 ευρώ μεταφορικά (σύνολο 912 ευρώ).
Η πληρωμή έγινε με paypal και όταν παραλάβω θα σας γράψω εντυπώσεις.

και το σώμα σε μαύρο βγαίνει 603,33 Ευρώ τελική από eglobal με τον κωδικό 3EARLY

Ανακεφαλαιώνουμε.
Παραγγελία 26/10 μία Χ-Τ20+18-55 f2.8-4.0 στα 899 ευρώ + 13 ευρώ μεταφορικά (σύνολο 912 ευρώ) από https://www.e-infin.com/eu/
27/10 μας απέστειλαν φωτογραφίες με το πακέτο που θα έστελναν και το κουτί της μηχανής.
30/10 μας έδωσαν tracking number DHL COURIER με αποστολή από το Manchester.
31/10 η μηχανή ήταν Αθήνα.
Σήμερα 1/11 η μηχανή μας παραδόθηκε στην Τήνο με Speedex.
Το κουτί ήταν με με μια λεπτή στρώση από νάιλον με φυσαλίδες τριγύρω και σε άριστη κατάσταση.
Όλα μέσα ολοκαίνουργια με αγγλικό manual,κάτι χαρτιά στα Κινέζικα και καλώδιο επέκτασης για το φορτιστή με ευρωπαϊκό βύσμα.
Η μηχανή με ελληνικό μενού και ο 18-55 στην νεώτερη version Made in Phillippines.
Η μηχανή δεν είναι στα χέρια μου αλλά στα γρήγορα που την είδα μου φάνηκε άψογη.
Τις επόμενες μέρες θα τη δω με περισσότερο χρόνο και ηρεμία.
Ελπίζω να βοήθησα, αν θέλετε κάτι άλλο πείτε μου.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Βοήθησες και με το παραπάνω ,ευχαριστούμε .

Στα 999 μήπως είναι υπολογισμένο το cashback?
Τα -279 πως προκύπτουν ?
Δεν σε αμφισβητώ, απλά ρωτάω :)

279 κάνει ο φακός FE50/1.8. σε Ελλάδα και Ευρώπη, 220 στα grey.

Στα 999 είναι το πακέτο σώμα και φακός, οπότε αν αφαιρέσουμε την αξία του φακού, βγαίνει 720 - 100 cashback = 620 .

Σήμερα αρχίζει η έξτρα παράταση στο Amazon μέχρι 31/1/2018 για επιστροφή, τα λέω καλά;

279 κάνει ο φακός FE50/1.8. σε Ελλάδα και Ευρώπη, 220 στα grey.

Στα 999 είναι το πακέτο σώμα και φακός, οπότε αν αφαιρέσουμε την αξία του φακού, βγαίνει 720 - 100 cashback = 620 .

Δεν πάει έτσι γιατί αν δε θέλεις το φακό δεν μπορείς να τον σπρώξεις 280. 150 πιάνει μτχ, άντε να τον δώσεις 180. Επίσης έχω τν εντύπωση ότι τα 100 έχουν ήδη αφαιρεθεί