Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

O 15-45 δεν παίζει πουθενά σκέτος κάτω από τα 250 ευρώ.
Οπότε σκέψου με πόσα παίρνεις το σώμα.

σημασία δεν έχει πόσο τον πουλάνε αλλά πόσο τον αγοράζουν,
δεν νομίζω να αγοράζει κανείς τον 15-45 250 ευρώ,

αν ήταν έτσι αγόραζα την 100 κιτ από ελλάδα χθες,

πάντως το σκεφτόμουνα ήδη να αγοράσω το κιτ και να πουλήσω τον φακό, βέβαια πολύ πιο κάτω

έχω ήδη τον 16-50 από κιτ, και δεν έχει νόημα να έχω δύο κιτ ζουμ φακούς

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Κάτω από 150 ευρώ δε δίνεται ο φακός άρα μιλάμε για 350 ευρώ το σώμα.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

πολύ καλή τιμή του σώματος, έτσι και αλλοιώς,
δεδομένου ότι μιλάμε για jpegs ουσιαστικά ίδια με τα κορυφαία μοντέλα της εταρείας στο ίδιο φορμά

μάλλον θα είμαι και εγώ αγοραστής σύντομα

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ο νέος κιτ της Fuji 15-45 είναι πολύ καλός πράγματι, άλλα οκ μην υπερβάλουμε 250+ ευρώ δεν αξίζει για έναν εντελώς πλαστικό φακό, όπως και να έχει πάντως και 150 να τον πας πάλι το σώμα βγαίνει σε εξαιρετική τιμή, top αισθητήρας, πανέμορφο μεταλλικό σώμα και αξιόλογη οθόνη και σκόπευτρο. Για κάποιον που ενδιαφέρεται για όμορφα και ποιοτικά Jpeg είναι εξαιρετική λύση η Χ-Τ100.

Ενώ δεν είμαι πολύ υπέρ του Grey market στο e-infin μπορείς να πάρει την Φοβερή Nikon D7500 (την δοκίμασα το ΣΚ που μας πέρασε και δηλώνω εντυπωσιασμένος!!) με τον πολύ αξιόλογο Nikon 18-140 στα 875 ευρώ!! Από Ελλάδα το ίδιο σετ δεν το βρίσκεις κάτω από 1.300 ευρώ και η τιμή των 875 ευρώ δεν την βρίσκεις ούτε σε μεταχειρισμένα.

https://www.e-infin.com/eu/item/3329/nikon_d7500_digital_slr_camera_+_af-s_dx_18-140mm_f/3.5-5.6g_ed_vr_lens

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

νταξ, μπανάλ, τι θα παίρνουμε τώρα? dslr?

χιχιχι

χαχα ένα δίκιο το έχεις!!!

Πάντως πέρα από την πλάκα την είχα την μηχανή για 2 μέρες, τράβηξα μπόλικες φώτος και βίντεο και εντυπωσιάστικα, νομίζω χωρίς υπερβολή ότι είναι ίσως η καλύτερη Crop μηχανή που έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει ή είχα στην κατοχή μου πολλές premium Crop Μηχανές, από Canon 80D έως Fuji Xt2, Olympus em1II, Sony A6300 Κλπ. Θα γράψω και στο αντίστοιχο νήμα της μηχανής ένα mini review με μερικά δείγματα. Απλά στην τιμή που πουλιέται το σώμα (700 κάτι ευρώ) στα Grey market είναι ληστεία. Περισσότερα στο αντίστοιχο νήμα!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι στο συγκριτικό του Dpreview για μηχανές αυτής της κατηγορίας κερδίζει σαν η καλύτερη πρόταση, δικαιότατα κατά την γνώμη μου και όπως είπα με την τιμή που την βρίσκεις πλέον σε Grey market δεν έχει αντίπαλο.

https://www.dpreview.com/reviews/buying-guide-best-cameras-under-1500

Ενώ δεν είμαι πολύ υπέρ του Grey market στο e-infin μπορείς να πάρει την Φοβερή Nikon D7500 (την δοκίμασα το ΣΚ που μας πέρασε και δηλώνω εντυπωσιασμένος!!) με τον πολύ αξιόλογο Nikon 18-140 στα 875 ευρώ!! Από Ελλάδα το ίδιο σετ δεν το βρίσκεις κάτω από 1.300 ευρώ και η τιμή των 875 ευρώ δεν την βρίσκεις ούτε σε μεταχειρισμένα.

https://www.e-infin.com/eu/item/3329/nikon_d7500_digital_slr_camera_+_af-s_dx_18-140mm_f/3.5-5.6g_ed_vr_lens

και υπάρχουν κι άλλα καλά:
ΝΙΚΟΝ D7200 (η προηγούμενη γενιά της 7500 ) 569 ευρώ (!!!!)
ΝΙΚΟΝ D5600 με φακό 18-55 τον καινούριο που έχει καλύτερη απόδοση 465 ευρώ (!!!)
και κυρίως
NIKON D810 1465 ευρώ για τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφική μηχανή που κυκλοφορεί.

και υπάρχουν κι άλλα καλά:
ΝΙΚΟΝ D7200 (η προηγούμενη γενιά της 7500 ) 569 ευρώ (!!!!)
ΝΙΚΟΝ D5600 με φακό 18-55 τον καινούριο που έχει καλύτερη απόδοση 465 ευρώ (!!!)
και κυρίως
NIKON D810 1465 ευρώ για τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφική μηχανή που κυκλοφορεί.

Φοβερές τιμές όλα!!! Γιατί η Nikon D750 στα 939 δεν είναι Super??? Με κάτω από 1.000 ευρώ παίρνεις μια τούμπανο FF. Ολα τιμές χώμα τα έχει τα Nikon πάντως.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Νομίζω η τιμή Δ750 είναι καλύτερη απο όλες για αυτά που προσφέρει...

Για την D750 προσυπογράφω.
Αρχίζω και νοιώθω τύψεις που την πούλησα περιμένοντας την Z6...

Για την D750 προσυπογράφω.
Αρχίζω και νοιώθω τύψεις που την πούλησα περιμένοντας την Z6...

Την πούλησες??? Κρίμα...μηχανάρα πάντως, στα 939 ευρώ είναι απίστευτη τιμή!!

Δεν έχω τώρα παρά ένα μόνο m43 mini system.
Ώρες ώρες μου ρχεται να την ξαναγορασω την 750...

Δεν έχω τώρα παρά ένα μόνο m43 mini system.
Ώρες ώρες μου ρχεται να την ξαναγορασω την 750...

Ε ναι, μιλάμε κυριολεκτικά για μηχανή για μια ζωή, την παίρνεις και δεν ξανασχολείσαι για τα επόμενα 10 χρόνια για σώμα.!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα Grey markets. Έστω ότι αγοράζεις την D750 και μετά από π.χ. 3 χρόνια σου βγάζει πρόβλημα. Απ ότι έχω καταλάβει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχτεί να στην φτιάξει. Δεν υπάρχουν όμως αλλά εξουσιοδότημενα καταστήματα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό που θα δεχτούν να στην επισκευάσουν; και μιλάω για εκτός εγγύησης βλάβη.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα Grey markets. Έστω ότι αγοράζεις την D750 και μετά από π.χ. 3 χρόνια σου βγάζει πρόβλημα. Απ ότι έχω καταλάβει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχτεί να στην φτιάξει. Δεν υπάρχουν όμως αλλά εξουσιοδότημενα καταστήματα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό που θα δεχτούν να στην επισκευάσουν; και μιλάω για εκτός εγγύησης βλάβη.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Θα στην φτιάξει και η αντιπροσωπεία άλλα με το ανάλογο τίμημα, άλλα υπάρχουν ειδικά στην Αθήνα μαγαζιά που αναλαμβάνουν επισκευές ειδικά σε Canon/Nikon. Ξέρω μερικούς στο κέντρο της Αθήνας.
Πάντως λογικά με μια μηχανή σαν την D750 Και ερασιτεχνική χρήση δύσκολα θα έχεις κάποιο θέμα σε βάθος χρόνου, άντε να θέλει κανένα καθαρισμό ο αισθητήρας ή αλλαγή κανέναν λαστιχάκι, μέχρι εκει.

Για όποιον δε θέλει να αγοράσει από Grey Market η Fuji X-H1 είναι σε τιμή κάτω από τα 1500 ευρώ στο γαλλικό Amazon, αν και βλέπω ότι η τιμή στο E-infin έχει κατρακυλήσει στα 1319 ευρώ!
https://www.amazon.fr/FUJIFILM-X-H1...=fuji+x-h1&dpPl=1&dpID=411yPL-BQIL&ref=plSrch