Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

θέλω να αγοράσω κάτι από την Γερμανία αλλά στέλνουν μόνο εκεί, υπάρχει κάποια υπηρεσία που τα στέλνεις σε αυτούς και μετά αυτοί σε σένα?
ευχαριστώ

greece.gr/gr/parcel-service-2/online-shopping-without-borders.html

θέλω να αγοράσω κάτι από την Γερμανία αλλά στέλνουν μόνο εκεί, υπάρχει κάποια υπηρεσία που τα στέλνεις σε αυτούς και μετά αυτοί σε σένα?
ευχαριστώ

https://www.transport-to-greece.gr/gr/
Είναι ελληνική εταιρεία στην Κατερίνη

ευχαριστώ

Μισο μπηκε το ...copy paste μου:(

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Οι προτάσεις για σωστό έλεγχο και τα ανάλογα προγράμματα (H2testw κλπ.) για έλεγχο των καρτών μνήμης υπάρχουν στο σχετικό νήμα όπου και μεταφέρω τα τελευταία post : https://avclub.gr/forum/showthread....ghlight=%CA%DC%F1%F4%E5%F2+%EC%ED%E7%EC%E7%F2

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

από κάρτες SD και δίσκους SSD πάρτε ότι χρειάζεστε σήμερα,
αύριο θα είναι σίγουρα φθηνότερα, τα συγκεκριμένα είδη είναι σε καθοδική πορεία τιμών

το λέω γιατί πολλοί έχουμε πάρει τέτοια είδη σε μεγαλύτερες χωρητικότητες από όσο χρειαζόμαστε για να χτυπήσουμε την προσφορά, η οποία σε λίγες μέρες είναι η κανονική τιμή

Απολυτως σωστο.

Κι εγω που περιμενω να πεσουν καπως οι γρηγορες CFAST oσο περιμενω (την καμερα να ερθει) τοσο καθε μερα βλεπω να πεφτουν οι τιμες. Γενικα τις απολυτως απαραιτητες πρεπει να εχεις απο καρτες.

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν, η Τουρκία έχει κάποιο ειδικό καθεστώς ή θεωρείται εκτός ΕΕ? Θέλω να πάρω μια θήκη στα 29ε, θα πληρώσω φ.π.α. και φόρο εισαγωγής?

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν, η Τουρκία έχει κάποιο ειδικό καθεστώς ή θεωρείται εκτός ΕΕ? Θέλω να πάρω μια θήκη στα 29ε, θα πληρώσω φ.π.α. και φόρο εισαγωγής?

δεν έχει ειδική σχέση οικονομική

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Οι UHS-I 256GB έχουν πέσει τόσο που δεν βρίσκω τον λόγο να μην τις προτιμώ.
35-45 οι 256GB micro sd, 20 ευρώ οι 128GB.
Σιγά τα 20 που αξίζει να γλυτώσω.
Είναι πολύ μικρό το αντίτιμο για να απαλλαχτώ από το άγχος κάθε φορά μη μου γεμίσει η κάρτα.
Τουλάχιστον στον δεύτερο καρτοδέκτη έχω μια 256GB σε όλες μου τις μηχανές. Κάθε μηχανή τη δική της.

Κι ο Ριχαρδος πως την ...σκαπουλαρισε;

χα χα χα!!!!Απαικτος.

Μάλιστα, άρα θα πληρώσω φ.π.α. 24% + έξοδα εκτελωνισμού?

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Αν αποφασίσουν να ελέγξουν το πακέτο σου, ναι. 24% + 12 .

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Μάλιστα, άρα θα πληρώσω φ.π.α. 24% + έξοδα εκτελωνισμού?

Δημήτρη σου προτείνω φιλικά να πάρεις αυτό που θέλεις από άλλο κράτος. Τα δέματα από την Τουρκία θεωρούνται εκ προοιμίου ύποπτα γι αυτό και παραδίδονται με μια μέρα καθυστέρηση, ακόμη και οι επιστολές. Μου έχουν πει ότι ελέγχονται όλα τα δέματα πρώτα για ναρκωτικά.

Οκ, θα περιμένω να γίνει διαθέσιμη από άλλη πηγή εντός EU...

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Εξωτερικός δίσκος Wi-Fi Canon με 1tb δίσκο και νομίζω ότι υποστηρίζει και άλλες μηχανές.
Στα 39.90 ευρώ από τα mediamarkt.
https://www.mediamarkt.gr/el/produc...ws_10719=5aa1c202-2a79-3a84-0392-da0f2e15ded8

Παναγιώτη,
Μήπως έχεις βάλει άλλο link γιατί η τιμή είναι 39 .