Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Έχει βάλει τρελές τιμές αυτό το κατάστημα μέσω του Amazon fr
X100f στα 730 ...

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Ελάχιστες πωλήσεις από το 2017 δεν θα το εμπιστευόμουν, επίσης ο πωλητής δεν είναι fullfil από το Amazon οπότε διπλά δεν θα τον εμπιστευόμουν.

Ευχαριστώ Κώστα!
Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί έχει πάρα πολλές μηχανές σε πολύ χαμηλές τιμές, και όπως είπες δεν καλύπτει το Αμαζον

Σε τετοιες περιπτωσεις προτιματε παντα να πληρωνετε μεσω paypal.

Τουλαχιστον εχετε μια ασφαλεια.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

θελω τη βοηθεια σας ....
πηγα σημερα να κανω μια αγορα στο ebay ενος φακου αξιας 690,00 ευρω απο Αγγλια και δεν με αφηναν οι ελληνικες τραπεζες , γιατι βλεπουν οτι ο λογαριασμος του πωλητη εχει σχεση με καταστημα ειδων καλων τεχνων και ζωγραφικης αρα εμπιπτει στις απαγορευσεις περι capital control ( μου το ειπαν 2 τραπεζες και η ΠΕΙΡΑΙΩΣκαι η Εθνικη ) .
Ο πωλητης απο την αλλη λεει οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτη την κατηγορια πουλαει ειδη οικοσυσκευης και τεχνολογιας και η δουλεια του δεν εχει καμια σχεση , επισης λεει οτι εχει πουλησει σε Ελληνες τα τελευαται χρονια χωρις προβλημα και οτι φταιει η τραπεζα μου γιατι η δικη του δεν γνωριζει κατι για το θεμα !
Τι λυση μπορω να βρω ωστε να κανω την πληρωμη μεσω paypal και μονο γιατι μονο ετσι δεχεται ο πωλητης ?

Αφού ο πωλητής έχει καταχωρηθεί στους οργανισμούς Visa/MasterCard, που εκδίδουν τις κάρτες, ως πωλητής ειδών που αποκλείονται από τα CC, δεν μπορείς να κάνεις καμία ενέργεια, όσο ισχύουν τα CC.
Ένας 2ος περιορισμός είναι, συνήθως, το ποσό της αγοράς όταν υπερβαίνει το ημερήσιο όριο συναλλαγής που ορίζει η τράπεζα, αλλά πιστεύω ότι δεν έχεις αυτό τον περιορισμό, γιατί θα στο έλεγε η τράπεζα.
Ο μόνος τρόπος να πληρώσεις με Paypal είναι να βρεις ένα καλό φίλο/συγγενή κλπ, που έχει Paypal και να σου στείλει ´το απαιτούμενο ποσό που θα πάει στο balance και έτσι μπορείς να πληρώσεις το μαγαζί.

Μπορει να αλλαξει αυτη η καταχωρηση στους οργανισμους αυτους ? γιατι ειναι κριμα και για τον πωλητη που εχει πληρη αγνοια για το θεμα ...
δηλαδη αν βρω ενα ατομο να μου κανει καταθεση ας πουμε στο paypal μονο τοτε μπορω να κανω αγορα ?
δεν μπορω εω να ανεβασω καποιο ποσο στο paypal με καποιο τροπο παρολο που εχω τα χρηματα ?

μην απαντησεις στο insomnia στο αντιστοιχο ερωτημα ...ευχαριστω

Χρειάζεται διαδικασία του πωλητή για να αλλάξει η καταχώρηση και δεν είναι δική σου υπόθεση.
Μπορείς να στείλεις και εσύ έμβασμα στο balance, αλλά θέλει χρόνο και έξοδα (προμήθειες).
Η μέθοδος που σου πρότεινα είναι ανέξοδα και άμεση.

ξερουμε περιπου τι προμηθειες παζει για μεταφορα απο δικο μου λογαριασμο ?

Εάν στείλεις χρήματα από κάρτα είναι ανέξοδα αλλά εάν στείλεις έμβασμα από τράπεζα θα πληρώσεις προμήθεια που εξαρτάται από κάθε τράπεζα.

ευχαριστω πολυ συμφορμιτες , πιστεψτε με ο φακος εκτος απο σπανιος ειναι και αστερι . ελπιζω να καταφερω να ολοκληρωσω την αγορα τις επομενες μερες

Καλό βόλι και αναμένουμε νεότερα!

να κάνω κι εγώ μια ερώτηση... Εαν αγοράσω κάτι από Ισπανία, πληρώνω δασμούς ή όχι. Λογικά δεν πληρώνω εφόσον είναι Ευρωπαϊκή χώρα. Σωστά?

Σωστά, λάβε μόνο υπόψη σου ότι μερικοί έμποροι (το ισπανικό amazon ας πούμε), δεν στέλνουν Ελλάδα.