Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Σε σχέση με την a6000 που την βρίσκω Ελλάδα στα 530 κάτι ευρώ άξιζει η a6300? Υπόψιν ότι είχα την a6000 κιτ και 50 1.8 55-210 και sigma 30 2.8 και τα είχα δώσει 800 ευρώ όλα μαζί.

Οπως λέει και ο Γιάννης για βίντεο κυρίως...πάντως η Α6300 με τον κιτ ήταν και στην Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα σε προσφορά τα Χριστούγεννα, Black friday κλπ. ...ίδια τιμή με το Amazon

Ευχαριστώ... Θα τα κρατήσω να αυγατεψουν για το p30. 😁

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Θέλω να παραγγείλω μπαταρίες και φορτιστή, από το amazon.com.
Το σύνολο προ φόρων, είναι 37.59. Estimated tax 0 ευρώ.
Είναι πιθανό, να υπάρξουν άλλες χρεώσεις;

Εγώ έχω φτάσει στο "PLACE YOUR ORDER". Είναι το τελευταίο βήμα αν δεν κάνω λάθος.
Απλά είναι για έναν φίλο, και του είπα μια τιμή (37,59). Δεν θέλω μετά να του πω "ξέρεις, υπήρχαν και άλλες χρεώσεις".

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Προφανώς έχει και φόρους. Το Amazon Αμερικής αναλαμβάνει να στα εκτελωνίσει και τα υπολογίζει από κάτω και στο γράφει ως έξτρα τιμή εκτός μεταφορικών. Αν βγουν λιγότερα σε πιστώνει με τη διαφορά. Αλλά δεν στέλνει ολα τα προϊόντα και ειδικά αυτά που πωλούνται Ευρώπη από το ίδιο. Και μπαταρίες δεν νομίζω μιας και υπάρχουν απαγορευσεις στις υπερατλαντικές πτήσεις.

Οι παραγγελίες από το eGlobal Central δεν έρχονται απο αποθήκη στην Ευρώπη?
παρήγγειλα ένα gimbal και το βλέπω ότι φεύγει απο το hong kong.
Θα πληρώσω δασμούς?

Re: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

ολα απο κιινα ερχονται , απλα μεσω τριγωνικης αποστολης...μην ανησυχεις.

ΥΓ... ποιο πηρες τελικα ?

Φιλε Γιάννη πήρα το moza air, παρόλο που έχω την sony a6500, σκέφτηκα ότι θα κάνει και για βαρύτερα φορτία, αν αλλάξω αργότερα (full frame)

Re: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

καλα εκανες....ξεκινα και το γυμναστηριο καλου κακου! :p

YG... ο 10-18 ειναι ιδανικος για τις sony σε gimbal ... μικρος , ελαφρυς, γρηγορος και με σταθεροποιηση.

Προφανώς έχει και φόρους. Το Amazon Αμερικής αναλαμβάνει να στα εκτελωνίσει και τα υπολογίζει από κάτω και στο γράφει ως έξτρα τιμή εκτός μεταφορικών. Αν βγουν λιγότερα σε πιστώνει με τη διαφορά. Αλλά δεν στέλνει ολα τα προϊόντα και ειδικά αυτά που πωλούνται Ευρώπη από το ίδιο. Και μπαταρίες δεν νομίζω μιας και υπάρχουν απαγορευσεις στις υπερατλαντικές πτήσεις.

Με άφησε να κάνω ολοκληρώσω την παραγγελία (έχω ξαναψωνίσει μπαταρίες από ΗΠΑ). Την ακύρωσα μετά.
Στο estimated taxes γράφει μηδέν. Δεν ξέρω αν μπορώ να το εμπιστευτώ.

Εξαιρετική τιμή έχει το γνωστό e-infin σε μερικές canon Dslr....
Η πολύ ικανή Canon 200D με το τρομερό σύστημα εστίασης Dual pixel μόλις 389 ευρώ με τον 18-55. Ναι δεν είναι του γούστου μας εδώ στο Forum οι dslr, άλλα η συγκεκριμένη αξίζει κάθε ευρώ που ζητάει.
https://www.e-infin.com/eu/item/3390/canon_eos_200d_camera_with_18-55mm_stm_lens_(black)

Επίσης τρομερή τιμή (699 ευρώ) η Canon 77D με τον σφαίρα σε εστίαση 18-135 NANO USM, μόνο ο φακός σε άλλα συστήματα Mirrorless θα τον χρέωναν κανένα 500αρικο.
https://www.e-infin.com/eu/item/327...ith_ef-s_18-135mm_f/3.5-5.6_is_nano_usm_lens_