Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

βλέπω να πέφτουν πολλά άκυρα στην πρώτη περίπτωση (70-300)[/QUOTE

επιστρέφουν ακριβώς το ίδιο ποσόν που κράτησαν αν τελικά δεν εκτελέσουν την παραγγελία, ή κρύβει κρατήσεις η περίπτωση;
(πάντως όταν πήγα να παραγγείλω, και η τιμή ανέβηκε 10+ ευρώ και μεταφορικά άλλα τόσα... στο e-global έχει κοντά 1.000 )

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

αν είναι σε Ευρώ επιστρέφουν ακριβώς το ίδιο ποσό. Αν είναι από το αγγλικό αμαζον και επιλέξεις πληρωμή σε λίρες, θα επιστρέψουν λιγότερα, γιατί χάνεις από τα έξοδα της μετατροπής. Γενικά θέλει λίγο προσοχή, γιατί αν παραγγείλεις από αμαζον πολλές φορές σου δεσμεύει το ποσό στην κάρτα, κι έτσι πχ. μπορεί να πιάσει το όριό της χωρίς να το ξέρεις. Η διαφορά των 10 ευρώ που λες προκύπτει από τη διαφορά του ΦΠΑ μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Δεν σε χρεώνει το amazon αν δεν στείλει την παραγγελία, τουλάχιστον εμένα ποτέ.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Το ίδιο και εμένα, ποτέ δεν με έχουν χρεώσει και ειδικά για μη ετοιμοπαράδοτο. Συνήθως τσεκάρουν την κάρτα με μια συναλλαγή 1 ευρώ, οταν το προιον έχει φτάσει ακολουθεί η χρέωση , αυτα τουλάχιστον με κάρτα Alpha Bank.

έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά με χρέωσαν κανονικότατα για τον Tamron 28-75 αυθημερόν, παρόλο που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτος. Και περίπου 3 μέρες μετά την ακύρωση της παραγγελίας επέστρεψαν το ποσό στην πιστωτική, αλλά με τις μετατροπές έχασα κανα 30άρι ευρώ. Κι άλλα 20 περίπου έχασα από την ακύρωση του Γερμανού. πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος!

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Πολυ περιέργο. Συνήθως ρουφάνε το ρευστό όταν το προιον φθάνει στις αποθήκες τους, απο εκεί σε 1-2 ημέρες το πολύ προχωρά στην διαλογή και αποστολή. Επρεπε άμεσα αφου πέρασαν 3 ημέρες να διαμαρτυρηθείς. Εσυ βέβαια την ακύρωσες για άλλο λόγο. Τα 30 ευρω διαφορά σε 3 ημέρες τα βρίσκω υπερβολικά, έπεσες στην κέντα τι να πώ αλλά μήπως και εχεις αφήσει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα ?

Τοσες προσφορές έχεις τσιμπήσει απο εκεί Μάνο , λές να το έχουν καταλάβει και να πέρνουν το αίμα τους πίσω ? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

ναι το μεγαλύτερο μέρος αφορούσε έξοδα της τράπεζας για μετατροπή συναλλάγματος.. Σίγουρα με έχουν στη μαύρη λίστα με τόσα πράγματα που έχω στείλει πίσω !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλι

ναι το μεγαλύτερο μέρος αφορούσε έξοδα της τράπεζας για μετατροπή συναλλάγματος.. Σίγουρα με έχουν στη μαύρη λίστα με τόσα πράγματα που έχω στείλει πίσω !!

Δοκίμασες να τους πάρεις και να τους κράξεις;
Συνήθως το amazon σε αυτά είναι πολύ εντάξει.

Δεν εχει το αγγλικο Αμαζον επιλογη να γινονται οι υπολογισμοι απευθειας σε ευρω ?

Ρωτω και εγω που ψωνιζω ηδη απο εκει με τιμολογιο αλλα αυτο δεν το εχω προσεξει.

Δε συμφέρει να σου κάνει τη μετατροπή το Amazon, η ισοτιμία δεν είναι συμφέρουσα.

Καλύτερα της τράπεζας...

Αυτή είναι προσφορά!!!
Χ-Η1+Battery Grip+3 Μπαταρίες στα 1014 ευρώ τελική τιμή!!!!
https://www.e-infin.com/eu/item/361...al_camera_with_vpb-xh1_and_extra_np-w126s_kit
Κρίμα που είναι εποχή που έχουμε στεγνώσει από χρήμα.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Αυτή είναι προσφορά!!!
Χ-Η1+Battery Grip+3 Μπαταρίες στα 1014 ευρώ τελική τιμή!!!!
https://www.e-infin.com/eu/item/361...al_camera_with_vpb-xh1_and_extra_np-w126s_kit
Κρίμα που είναι εποχή που έχουμε στεγνώσει από χρήμα.

Κάτω από χιλιάρικο στο Infinity.
Άντε να πουλήσεις μεταχειρισμένη Fuji εκτός εγγύησης έτσι όπως έχουνε ρίξει τις τιμές στα gray...

Το ίδιο λινκ έχει βάλει ο tiniakos, απλά περιέλαβε τα μεταφορικά.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Κάτω από χιλιάρικο στο Infinity.
Άντε να πουλήσεις μεταχειρισμένη Fuji εκτός εγγύησης έτσι όπως έχουνε ρίξει τις τιμές στα gray...

Απλά δεν την πουλάς!!!χαχα ή απλά την δίνεις σκοτωμένη!!! π.χ. πρόσφατα γνωστός μου πήρε την X-T2 σχεδόν καινούρια στα 550 ευρώ.

Τι προτείνετε σε κάποιον που έχει σκοπό για αγορά και να μείνει με τον κιτ φακο αντε και έναν 50mm. Και χρήση με παλιους m42 και nikon..
Την Χ-Η1 η να γίνει η υπέρβαση οικονομικά για την a7iii? Ο κάποιος είμαι εγώ και βγάζω συνηθως πορτραίτα και παιδιά.

Στη A7iii με ένα ζουμ φακό θα πας στα διπλά χρήματα, σαν να παίρνεις δηλαδή δύο Χ-Η1.

Είναι όπως τα λέει ο Παναγιώτης, η A7III είναι σαφώς καλύτερη μηχανή, άλλα μιλάμε για διπλά χρήματα, γνώμη μου χτυπάς μια X-T2 (ή Χ-Η1) με τον 18-55 που σε Grey βρίσκεις το σετ κοντά στα 1.000 ευρώ και είσαι άρχοντας. Αγοράζεις μετά και τον εξαιρετικό Fuji 35mmf1,4 (50mm σε FF) ή τον 50mmf2 Και έχεις και πορτραίτα.

dskopa said:
Τι προτείνετε σε κάποιον που έχει σκοπό για αγορά και να μείνει με τον κιτ φακο αντε και έναν 50mm. Και χρήση με παλιους m42 και nikon..
Την Χ-Η1 η να γίνει η υπέρβαση οικονομικά για την a7iii? Ο κάποιος είμαι εγώ και βγάζω συνηθως πορτραίτα και παιδιά.
Για φωτό αν ειναι η κύρια χρήση, η D750 ακόμη βρίσκεται γύρω στα 1000 e-infin...

Αν και ειναι crop vs ff θα το αλλάξω λίγο και θα σκεφτώ X-H1 vs a6300 a6400.? Με ενδιαφέρει και το βίντεο αλλά να πω την αλήθεια μετρημένες η ωρες για επεξεργασία οπότε όσο καλύτερα soc τόσο καλύτερα. Η d750 καλή επιλογή και πριν λίγο την βρήκα και Ελλάδα τόσο αλλά το βαρέθηκα λίγο αυτό το σουλούπι της nikon. Sorry γιαωτο εκτός θέματος

Για λιγότερη επεξεργασία δεν υπάρχει συζήτηση για fuji vs Sony, μακράν πιο εύπεπτο στο μάτι το αρχείο της fuji.
Στα 1000 ευρώ η Χ-Η1 είναι το απόλυτο vfm αυτή τη στιγμή για βίντεο και φώτο, θα την είχα χτυπήσει αλλά είναι εποχή χωρίς μαρούλια.