Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

eglobal instant saving 5%
X-t100+16-50 σε gold στα 394 ευρώ!
https://www.eglobalcentral.eu/fujif...5mm-f-3-5-5-6-ois-pz-lens-champagne-gold.html
X-h1 895 ευρώ!
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-h1-digital-cameras-body-only-black.html?redirect=1
A7III στα 1605 ευρώ!
https://www.eglobalcentral.eu/sony-...digital-cameras-je-international-version.html
Fz1000 ii στα 679 ευρώ!!!
https://www.eglobalcentral.eu/panasonic-lumix-dmc-fz1000-ii-digital-cameras.html?redirect=1

Και στο E-infin στα 1013 ευρώ τελική η Χ-Τ30 με τον 18-55
https://www.e-infin.com/eu/item/384...ss_digital_camera_with_18-55mm_lens_(silver)_

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Εχει σε πολλά προϊόντα το Eglobal τις χαμηλότερες τιμές που έχει βάλει ποτέ, θέλει αρκετό ψάξιμο, βρήκα πάρα πολλά σε χαμηλές τιμές.

Η Fz1000II είναι μια μηχανούλα που την σκέφτομαι, πολύ καλή τιμή τα 679 ευρώ για αυτήν....δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιο σωστό και ολοκληρωμένο Review για αυτήν για να δω κάποια θέματα που με απασχολούν....

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Εχει σε πολλά προϊόντα το Eglobal τις χαμηλότερες τιμές που έχει βάλει ποτέ, θέλει αρκετό ψάξιμο, βρήκα πάρα πολλά σε χαμηλές τιμές.

Νίκο ειδικά σε Fuji φακούς έχουν παίξει και χαμηλότερες τιμές τάξης του 10 με 20 βέβαια όχι κάτι το τρομερό, απλά με την πατέντα έκπτωση πάνω στην έκπτωση και με την αρχική να αλλάζει συνέχεια χάνεις λίγο την μπάλα.

Re: Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III

το 2ο link είναι για a7riii όχι a7iii

Δεν το έβλεπα!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Για το JE international version έχουμε κάποια πληροφορία;

Απάντηση: Re: Panasonic LX10-LX15

Δυστυχως δεν ηρθε να μεινει, μολις την τσεκαρα απεναντι στην GX800 με τον 12-32.

Φορτωσα αρχεια της LX15 στα 3-4m σε f1.4 στα 24mm, μετα f2.5 στα 28mm κλπ. έως τα 64mm (κοινες εστιακες με τον 12-32) δηλ. με ανοιχτο διαφραγμα τον φακό στην LX15 και τα συγκρινω με τα αρχεια του 12-32 σε κλειστο διαφραγμα f3.5-4.5-5.6 και ενω το χαμόγελο πηγε στα αυτιά απο την αποδοση της LX15 με ανοιχτό διάφραγμα κάνω και το ανάποδο δηλ. φορτώνω και τα υπόλοιπα αρχεία της LX15 με πιο κλειστό διάφραγμα και παθαίνω πλάκα. Θολουρα αμέσως μόλις φευγεις απο το κέντρο και αυτο συμβαινει σε ολες τις εστιακές :argue:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΚΑΝΤΕΜΙΑ !

Θα σου καλύψει το amazon τα κόστη των ταχυδρομικών για αποστολή και επιστροφή;
λογικά ΝΑΙ αν αποδεχτουν οτι ειναι ελαττωματική, εχω δειγματα να τους στειλω, δεν ξέρω δεν το έχω κάνει ξανά και θέλω να δώ και με ποια υπηρεσία θα το στείλω (λογικά ΕΛΤΑ συστημένο). Αν εχει κανεις πρόσφατη εμπειρια ας γραψει.

Γιαννη αποκλειω να ειναι ολες ετσι, ειναι αποτομη η αλλαγή στην οξυτητα του φακου, το αναποδο ισως να μην το παρατηρούσα δηλ. στο πολυ ανοιχτο διαφραγμα να ειναι σουπα ο φακός (θα ελεγα ολες ετσι ειναι) αλλα αυτό κανει μπαμ

Re: Απάντηση: Re: Panasonic LX10-LX15

λογικά ΝΑΙ αν αποδεχτουν οτι ειναι ελαττωματική, εχω δειγματα να τους στειλω, δεν ξέρω δεν το έχω κάνει ξανά και θέλω να δώ και με ποια υπηρεσία θα το στείλω (λογικά ΕΛΤΑ συστημένο). Αν εχει κανεις πρόσφατη εμπειρια ας γραψει.
Με ΕΛΤΑ επιστολικό θα τη στείλεις. Τιμοκατάλογος:
http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/13_07_2017_ site_epistoliko.pdf

Απάντηση: Panasonic LX10-LX15

Σίγουρα ελαττωματική, η δικιά μου έχει καλύτερη οξύτητα με 2,8-4. Για 5,6 και πάνω σε μεγάλες αποστάσεις θα σας πω σύντομα.

Απάντηση: Panasonic LX10-LX15

Λεω να ζητησω δευτερο κομμάτι, είναι κριμα να χάσω το διπλό cashback. Φοβαμαι ομως ότι δεν θα πάρω πίσω τα μεταφορικά ετσι Mου δινουν 8 λιρες περίπου για επιστροφή, μου στειλανε με mail ενα σωρό χαρτιά να κολλήσω απέξω και ενα για το τελωνείο, δεν ξέρω αν τα ΕΛΤΑ κανουν την διαδικασία με το χαρτί αυτό, εχει και sticker οτι περιεχει το κουτί μπαταρία δηλ. ευλεκτο. Πρεπει να την στειλω μεσα σε ενα μηνα δηλαδη μεχρι 13 Ιυυλιου αλλιως θα την ξαναπληρώσω.

Last edited:
Re: Panasonic LX10-LX15

Συμφωνώ πάνω με τον Δημήτρη όσον αφορά την οξύτητα με την δικιά μου Lx10. Εχω τραβήξει και μπόλικες με f5,6 κλπ. και δεν παρατήρησα πτώση σε ποιότητα εικόνας, από όσο έχω δει κρατάει αρκετά καλά η εικόνα μέχρι και f8. Στο μόνο σημείο που έχω πτώση στην απόδοση (το έχω γράψει και παραπάνω) είναι στο f1,4 στα 24mm όταν τραβάω κάτι σε απόσταση πάνω από 5 μέτρα.

Κώστα το έχω γράψει ότι ρουφάει τις μπαταρίες αμέσως για αυτό πρότεινα και φορτιστή με 3 έχτρα μπαταρίες, και μια πρόχειρη βόλτα να πας για φωτογράφηση σίγουρα θες άλλη μια έχτρα. Πάντως ατυχία, νομίζω καλό θα ήταν να την ξαναπάρεις, σου έκατσε μάλλον προβληματικό μοντέλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic LX10-LX15

Με ΕΛΤΑ επιστολικό θα τη στείλεις. Τιμοκατάλογος:
http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/13_07_2017_ site_epistoliko.pdf

δεν ξερω αν με το επιστολικό δεν φαει καμια πορτα στο τελωνείο λόγω μπαταρίας, στα εγγραφα που εστειλαν να κολλησω υπαρχει αναλογη ετικετα καθως και ενα χαρτι για το τελωνείο για τον κουριερ

Και μεσα στον χαμό εχθες χαλασε το πολυμηχάνημα Α3 του γραφείου (εντος εγγυησης για 19 ημέρες), δεν εχω να τυπωσω και δεν υπαρχουν ανταλλακτικά στην HP, παει για αντικατάσταση.

Συμφωνώ πάνω με τον Δημήτρη όσον αφορά την οξύτητα με την δικιά μου Lx10. Εχω τραβήξει και μπόλικες με f5,6 κλπ. και δεν παρατήρησα πτώση σε ποιότητα εικόνας, από όσο έχω δει κρατάει αρκετά καλά η εικόνα μέχρι και f8. Στο μόνο σημείο που έχω πτώση στην απόδοση (το έχω γράψει και παραπάνω) είναι στο f1,4 στα 24mm όταν τραβάω κάτι σε απόσταση πάνω από 5 μέτρα.

Κώστα το έχω γράψει ότι ρουφάει τις μπαταρίες αμέσως για αυτό πρότεινα και φορτιστή με 3 έχτρα μπαταρίες, και μια πρόχειρη βόλτα να πας για φωτογράφηση σίγουρα θες άλλη μια έχτρα. Πάντως ατυχία, νομίζω καλό θα ήταν να την ξαναπάρεις, σου έκατσε μάλλον προβληματικό μοντέλο.

Νικο σε 1.4 μαμαει ... απο εκει και πάνω σουπα, το ίδιο και στις αλλες εστιακες, μολις κλεισεις το διαφραγμα ενα τσακ απλωνεται ενα πεπλο λιγο εξω απο το κεντρο. Αυτο στα 3-4μ πιο μακρια δεν την δοκιμασα. Αν ειναι ετσι και η αλλη τη βαψαμε.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic LX10-LX15

Aγορα απο που γιατι εχω χασει την αρχη ?

Αντε ρε συ.....τοτε.....απολυτα ελεγχομενο ειναι στειλτο κανονικα με συστημενο ΕΛΤΑ και τα εξοδα ειναι δικα τους ετσι κι αλλιως θα στα συμπεριλαβουν στο full refund.

Λεω να ζητησω δευτερο κομμάτι, είναι κριμα να χάσω το διπλό cashback. Φοβαμαι ομως ότι δεν θα πάρω πίσω τα μεταφορικά ετσι Mου δινουν 8 λιρες περίπου για επιστροφή, μου στειλανε με mail ενα σωρό χαρτιά να κολλήσω απέξω και ενα για το τελωνείο, δεν ξέρω αν τα ΕΛΤΑ κανουν την διαδικασία με το χαρτί αυτό, εχει και sticker οτι περιεχει το κουτί μπαταρία δηλ. ευλεκτο. Πρεπει να την στειλω μεσα σε ενα μηνα δηλαδη μεχρι 13 Ιυυλιου αλλιως θα την ξαναπληρώσω.

Κανε οτι σου ειπανε ξερουν αυτοι.