Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Άτοκες δόσεις πάντως δεν παίζουν καθότι κάτοικος Κύπρου.
Με τιμολόγιο πολύ δύσκολο να βρω.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Όταν ψωνίζω από "γκρι" κοιτώ οι διαφορές να είναι μεγάλες πάνω 1000 συν
Στην α9 1500
Στην α7riii 1400
Τώρα ο φακός που θέλω ... 100-400mm ... είναι στα 1200 κοντά
Ευτυχώς δεν έχω φάει λεμόνι αν κάνουμε τη σούμα έχουμε σύνολο 4100 όφελος.

Ποτέ δε προτείνω όμως σε κάποιον να ψωνίσει πέρα Ελλάδος κι Αμαζον.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Άτοκες δόσεις πάντως δεν παίζουν καθότι κάτοικος Κύπρου.
Με τιμολόγιο πολύ δύσκολο να βρω.

Ιωσήφ οι κάρτες αυτές δεν είναι δεκτές εδώ ? ή δεν μπορείς να τις βγάλεις ?

Αν τυχόν χρειαστείς βοήθεια και φοβηθεί φωτογραφικό μαγαζί την αγορά μπορούμε απο εδώ να βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε. Τα περισσότερα καταστήματα είναι επαγγελματίες χρόνια και στελνουν και εξωτερικό. Μιλα μαζί τους, δεν ξερω ομως αν το cashback είναι εφικτό σε αυτη την περίπτωση.

Ευχαριστώ πολύ, Κώστα.
Ψώνισα κι άλλες φορές από φωτογραφικά καταστήματα στο κέντρο (Photoagora, Galaios).
Δε δέχονται τις κυπριακές κάρτες για άτοκες δόσεις. Τουλάχιστον αυτό μου είπαν την τελευταία φορά που ρώτησα, πάνε τώρα δυο χρόνια.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Προσοχή τιμολόγιο και cashback δεν συνδυάζονται στις Sony...

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Πάντως εγώ διαφωνώ με την ατάκα "αν κόψεις τιμολόγιο".
Καλό θα είναι η σύγκριση να γίνεται με κανονικές τιμές γιατί ελάχιστοι μπορούν να κόψουν τιμολόγιο.

Δημήτρη, ούτως ή άλλως δεν παίζει η περίπτωση τιμολογίου.
Δεν έχω.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Καλό θα είναι η σύγκριση να γίνεται με κανονικές τιμές γιατί ελάχιστοι μπορούν να κόψουν τιμολόγιο.
Συμφωνώ.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

+1 Παναγιώτη και προσωπικά δεν ξέρω καν γιατί το αναφέρουμε συνεχώς μάλιστα. Μια τιμή αναφέρεται για το πόσο στοιχίζει για όλους μας, τώρα αν κάποιος μπορεί να κόψει τιμολόγιο, έχει ''μπάρμπα'' και του τα χαρίζει, έχει γνωστό και του κάνει 50% έκπτωση κλπ. δεν νομίζω ότι απασχολούν τους υπόλοιπους.

Καλώς ή κακώς υπάρχουν αρκετοί εδώ που έχουν την δυνατότητα να "εκμεταλλευτούν" την έκδοση τιμολογίου. Και υπάρχουν καταστήματα (και στην Ελλάδα) που ΔΕΝ εισπράττουν τον φπα σε αυτές τις περιπτώσεις. Από την άλλη υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια cashback - όπως αυτό της sony - ΔΕΝ συνδυάζεται με τιμολόγηση αλλά μόνο με απόδειξη λιανικής.

Οπότε οι σχετικές επισημάνσεις είναι σαφώς χρήσιμες για κάποιους από εμάς - όχι όλους, αλλά αρκετούς: πως θα σας φαινόταν να ψωνίζατε μια "προσφορά" και μετά από 1-2 μήνες που θα ζητάγατε τα χρήματα να τρώγατε άκυρο?

Δημήτρη αυτό για την Sony υπάρχει κάπου γραμμένο σαν οδηγία γιατί φίλος πήρε τηλέφωνο σε γνωστό κατάστημα του κέντρου και του είπε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα

Υπάρχει στους σχετικούς όρους της Sony Ιταλίας, υποθέτω ότι είναι πανευρωπαϊκά τα ίδια αλλά θα το ελέγξω.

edit: από τους όρους στα ελληνικά δεν μου είναι ξεκάθαρο, αλλά λογικά αφορά άτομα - όχι εταιρείες - αφού πρέπει να έχεις ή να δημιουργήσεις λογαριασμό my Sony. Καλό θα ήταν να υπάρχει επικοινωνία με την αντιπροσωπεία.

Υπάρχει στους σχετικούς όρους της Sony Ιταλίας, υποθέτω ότι είναι πανευρωπαϊκά τα ίδια αλλά θα το ελέγξω.

οκ Δημήτρη ευχαριστώ.

Κάτι ακόμα, στην προωθητική αυτή ενέργεια της Σονυ ξέρουμε εάν μπορούμε να συμμετέχουμε πάνω από μια φορά; πχ να πάρουμε δύο ίδια κιτ.

Βασικά αν ο ένας αρχίζει να λέει τις τιμές με το φπα και ο άλλος χωρίς, τη χάσαμε τη μπάλα ειδικά στο νήμα αυτό. Προτείνω όποιος θέλει να μιλάει για "τιμολόγιο" να γράφει τουλάχιστον και τις δύο τιμές μαζί.

Νομίζω στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρεται σαφώς αν οι τιμές είναι με ή χωρίς φπα.

Για το cashback της Sony εδώ https://campaign.odw.sony-europe.com/redemption/2019/scse/Digital_Imaging_Winter19_Cashback_Terms_and_Conditions_GR.pdf μπορείτε να δείτε τους όρους. Δεν είναι απολύτως σαφές αν μπορούν να επωφεληθούν επαγγελματίες και εταιρείες, ίσως χρειάζεται ένα τηλεφώνημα στους αριθμούς που αναφέρονται για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Σχεδόν πάντα στις προσφορές αναφερονται και οι δυο τιμές, ή μόνο η τιμή με ΦΠΑ, κανεις δεν χάνει λοιπόν την μπάλα εκτός και αν το θέλει. Αν τυχόν δεν αναφέρεται η τιμή λιανικής και γινει αντιληπτό από τη διαχείριση θα σβήνεται μεμιάς το post, απλά πράγματα.

Super τιμή η Nikon D7500 από το Γερμανικό Amazon. 632 ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ και μεταφορικά προς Ελλάδα...Η καλύτερη τιμή που έχω δει στην D7500, ούτε σε grey αυτή η τιμή.
https://www.amazon.de/dp/B071QXWN9R/ref=sr_1_4?keywords=nikon%2Bd7500&qid=1574683668&smid=A3JWKAKR8XB7XF&sr=8-4&th=1

Τζάμπα πράγμα :P Τώρα βλέπω έχει ανέβει πάλι. Το γερμανικό Άμαζον έχει μεγάλες διακυμάνσεις ειδικά στην τιμή της D7500 οπότε όποιος ενδιαφέρεται έχει το νου του ;)

Παιδιά θέλω να τσιμπήσω το εν λόγω μονιτορ που τοσο καιρο κάτω απο 650 δεν έχει πέσει. Τλωρα βρήκα αυτόν τον πωλητή στα 490 και μετά πάει στα650 απο amazon.de. Έχει διαφορά αν το πάρω απο πωλητή όσον αφορά εγγύση κλπ?? Μου κάνι εντύπωση η τόσο χαμηλή τιμή.Και εχει και καλο rating
https://www.amazon.de/sw2700pt-schw...&qid=1574720114&sprefix=sw2700,aps,194&sr=8-3

Aαπο amazon πωλητή ειναι αυτό
https://www.amazon.de/dp/B013CVBIF4...&qid=1574720209&sprefix=sw2700,aps,193&sr=8-3