Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Το πρώτο λέει και από Αμερική, φαντάζομαι με τελωνείο.
Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά ναι.

Μπορείς να τους ρωτήσεις και στο 210 6022060. Αν μάθεις κάτι μας ενημερώνεις.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Μπα δε με ενδιαφέρουν τέτοιες υπηρεσίες προς το παρόν γιατί κυνηγάω και το τελευταίο ευρώ στις προσφορές.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Καλημέρα,
Το eglobalcentral EU στέλνει tracking code μετά την παραγγελία?
Έβαλα παραγγελία στις 23/7 κ πέραν του επιβεβαιωτικού email δεν έχω λάβει τιποτ άλλο. Απλή δωρεάν μεταφορά επέλεξα.

Τους έστειλα ένα μνμ χθες αλλά δεν βλέπω να παίρνω απάντηση.

Η βλακεία που έκανα κατά την παραγγελία μου ήταν ότι δεν έκανα εγγραφή απ ευθείας αλλά σαν guest.

Ν ανησυχώ?

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

είχε κάνει μία αγορά πριν 1-2 χρόνια και είχαν καθυστερήσει να μου δώσουν τον κωδικό αποστολής. Βέβαια είχα επιλέξει την αποστολή με πληρωμή. δεν ξέρω αν στην δωρεάν αποστολή σου δίνουν tracking αν είναι απλή αποστολή τύπου "ΕΛΤΑ"
Συνολικά έκανε περίπου 20 μέρες να μου έρθει.
Πάντως δεν πιστεύω πως θα έχεις πρόβλημα αλλά ίσως αργήσουν να σου απαντήσουν.

Εμένα μου έλεγαν οτι την επόμενη μέρα θα το στείλουν και τελικά πέρασαν 3-4 μέρες μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή.
Την πληρωμή την έκανες απο paypal;

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Εγω παρήγγειλα ένα κινητό στις 23 και ακόμα να υπάρχει κίνηση στο trakpak, παρόλο που δείχνει dispatch

Καλημέρα,
Το eglobalcentral EU στέλνει tracking code μετά την παραγγελία?
Έβαλα παραγγελία στις 23/7 κ πέραν του επιβεβαιωτικού email δεν έχω λάβει τιποτ άλλο. Απλή δωρεάν μεταφορά επέλεξα.

Τους έστειλα ένα μνμ χθες αλλά δεν βλέπω να παίρνω απάντηση.

Η βλακεία που έκανα κατά την παραγγελία μου ήταν ότι δεν έκανα εγγραφή απ ευθείας αλλά σαν guest.

Ν ανησυχώ?

Εχω πάρει πολλές φορές όπως και αρκετοί γνωστοί μου, πάντα τα στέλνουν και είναι όλα μια χαρά, απλά αργούν αρκετά έως πολύ, ειδικά τον τελευταίο καιρό υπολόγιζε από 1 μήνα έως και 45-60 μέρες. Σε email δεν απαντούν γενικά.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Εγω παρήγγειλα ένα κινητό στις 23 και ακόμα να υπάρχει κίνηση στο trakpak, παρόλο που δείχνει dispatch

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω λογικά από Σεπτέμβρη θα παραλάβεις το πιο πιθανό.

Update σημερινό

Αφού πέρασε 1 εβδομάδα απ την παραγγελία κ ενώ το επιβεβαιωτικό τους μειλ λέει ότι στέλνουμε τα προϊόντα κλπ κλπ από 24-72 ώρες τους έστειλα κάνα 2-3 μέιλ με διαφορά μιας μέρας.

Στο μέιλ τους ζήτησα να μου πουν αν έστειλαν την κάμερα κ να μου δώσουν tracking code αν έχουν αλλιώς Θ αναγκαστώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω έτσι αόριστα. Βασικά έριχνα άδεια μπας κ πιάσω γεμάτα κ τους πιάσω στο φιλότιμο κ μου απαντήσουν.

Σήμερα χωρις να έχω κάνει κάποια διαδικασία που να ζητάω λεφτά πίσω μου επέστρεψαν το ποσό στο παυπαλ κ μου στείλαν ένα μέιλ που έλεγε τα εξής

We sent you this email to inform that we are processing your refund due to one of below reason(s):

As per you request – We do understand your concerns and look forward to have you back.

Unavailability of stock – We didn’t want you to wait for longer time.

Unable to complete security verification within 5 working days.

No response to our emails – We’d love to hear back from you!

Θεωρώ ότι κανένας λόγος δεν συντρέχει δεδομένου ότι δε ζήτησα λεφτά πίσω μέσω επίσημης διαδικασίας.
Αντε τώρα πάλι απ την αρχή παραγγελία.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Να πούμε καλορίζικος λοιπόν ?

Στο Τσακ είμαι να στοκάρω και δεύτερο κομμάτι μήπως και βγουν αληθινά τα σενάρια και κλείσει το μαγαζί κάποτε :slapface::BDGBGDB55:

Kατσε να ερθει πρωτα και να τσεκαριστει :D

Τον 12-40 φερμαρα μηνες τωρα και περιμενα να ξαναβγει στο 500αρικο αλλα τωρα ειναι κουταμαρα αυτον τον φακο με ενα 200αρι επιπλεον να τον αφησω.

Ειναι χρησιμος ο ατιμος θυμαμαι και τον δικο σου που ειχα δοκιμασει ποσο μου ειχε κανει εντυπωση το ευρος του. Σε εξωτερικο φως δεν παιζεται.

Παντως επειδη το τσεκαρα οσον αφορα το Αμαζον ειναι οντως η χαμηλοτερη τιμη που εχει βγει ποτε τα 839 με το φπα. Η αμεσως καλυτερη του ηταν τα 875 αλλα δεν θυμαμαι τις απευθειας προσφορες της Olympus.

Παντως αν κλεισει το μαγαζι θα δουμε κομματια στις μισες τιμες πιστευω.

Αφου τον εχεις τον φακο μην σε πιανει λυσσα τωρα.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

και με πιο μικρή έκπτωση ο 12-200 στα 680 Ευρώ

https://www.amazon.fr/gp/product/B07NF4CWDY?ref=em_1p_0_ti&ref_=pe_3193601_499216781

Στα 620 τελική από e-infin και αποστολή από Αγγλία.
https://www.e-infin.com/eu/item/3856/olympus_m.zuiko_digital_ed_12-200mm_f/3.5-6.3_lens

Δεν υπάρχει συγκριση μεταξύ των 2 φακων, ο 12-100/4 ειναι φακός για να κρατάς ένα σώμα m43.

Πλάκα έκανα βρέ , σιγα μην έπερνα και δευτερο κομμάτι :grandpa:

Olympus - M.Zuiko Digital ED 12-100 mm F4 IS Pro

693,55 χωρις ΦΠΑ
839,20 με ΦΠΑ

+8,5 μεταφορικα

Ε δεν κρατιεσαι ευκολα.

Ωωωω. Εύχομαι να σου έθει η καλύτερη κόπια. Τέλειος all around για την pocket 4k.

Για σένα έχει την p6k 1570 οσο και την S1 & p4k στα 990 και αλλα πολλά (fp, S1H & φακούς & κεφαλές...)

Που ειναι ο Evan ?

BLACKMAGIC POCKET CINEMA CAMERA 6K

1,573.33
1,888 inc VAT

:BDGBGDB55::damnyou::BDGBGDB55:

Είδες πόσο έπεσε; Σχεδόν 1000ευρω. Ενώ η p4k κρατάει... Ούτε 300 κάτω. Δείχνει πόσο πιο χρήσιμη είναι.