Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Ανοιχτες απο χθες το βραδυ οι προσφορες σε προιοντα φωτογραφιας και κινηματογραφησης απο την CVP.[/B]

Εγω μολις χτυπησα δυο variable ND της Syrp σε απιστευτη τιμη.

SYRP SUPER DARK VND FILTER - 82MM

107.90 129.48 inc VAT

SYRP SUPER DARK VND FILTER - 67MM

58.35 70.02 inc VAT

Σε φοβερη τιμη εχει και το SYRP GENIE MOTION CONTROL DEVICE

326.99 392.39 inc VAT

Σου έχω εμπιστοσύνη και τσίμπησα και εγώ ένα φιλτράκι στα τυφλά :grinning-smiley-043

Last edited by a moderator:
Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Οτι review εχω διαβασει τα εχουν για πολυ καλα. Καλυτερα και απο κατι Tiffen, εννοειται Hoya κλπ.

Κορυφαια στον κοσμο (στα απλα ομως απο 1-5 στοπς) θεωρουνται τα B+W, τα Heliopan και εσχατως τα Polarpro peter mckinnon edition.

Στην αμεσως επομενη σειρα ειναι αυτα της Syrp.

Εγω πηρα και μεγαλο για τους κανονικους FF φακους και μικρο για τους μικρους Μ43 ή contax Zeiss T* και zuiko μου.

Θα δειξει παντως η τιμη ειναι αδιανοητη ειδικα για το μικρο που πωλειται στο ενα τριτο !! της τιμης του.

Ισως γιατι θα βγαλει νεα σειρα ? Θα δειξει.

υγ

Νικο εισαι βεβαιος οτι θες 5-10 στοπς ε ? Και οχι το πιο ελαφρυ 1-5 ?

Εγω το θελω γιατι οι καμερες εχουν ψηλο native iso και αναγκαζομαι σε εξωτερικο φως να κλεινω παντα τουλαχιστον 5 στοπς και εχω ηδη το B+W 1-5 στοπς για 82mm.

Οτι review εχω διαβασει τα εχουν για πολυ καλα. Καλυτερα και απο κατι Tiffen, εννοειται Hoya κλπ.

Κορυφαια στον κοσμο (στα απλα ομως απο 1-5 στοπς) θεωρουνται τα B+W, τα Heliopan και εσχατως τα Polarpro peter mckinnon edition.

Στην αμεσως επομενη σειρα ειναι αυτα της Syrp.

Εγω πηρα και μεγαλο για τους κανονικους FF φακους και μικρο για τους μικρους Μ43 ή contax Zeiss T* και zuiko μου.

Θα δειξει παντως η τιμη ειναι αδιανοητη ειδικα για το μικρο που πωλειται στο ενα τριτο !! της τιμης του.

Ισως γιατι θα βγαλει νεα σειρα ? Θα δειξει.

υγ

Νικο εισαι βεβαιος οτι θες 5-10 στοπς ε ? Και οχι το πιο ελαφρυ 1-5 ?

Εγω το θελω γιατι οι καμερες εχουν ψηλο native iso και αναγκαζομαι σε εξωτερικο φως να κλεινω παντα τουλαχιστον 5 στοπς και εχω ηδη το B+W 1-5 στοπς για 82mm.

Εχω βρε και ένα ND2-400, αλλά κινεζιά, λες έκανα μ@λακία που το τσίμπησα?

Απο αυτο που εχεις παιζει ναναι ενα κατομυριο φορες καλυτερο :flipout:.

Εγω ρωτησα αν θες τοσο "βαρυ" γιατι αυτο ειναι το super dark απο 5 εως 10 στοπς.

Σε καθε περιπτωση αν δεν σου κανει θα βρεις αγοραστη ευκολα. Το μεγαλο (82mm) πηρες ή το μικρο (67mm) ?

Απο αυτο που εχεις παιζει ναναι ενα κατομυριο φορες καλυτερο :flipout:.

Εγω ρωτησα αν θες τοσο "βαρυ" γιατι αυτο ειναι το super dark απο 5 εως 10 στοπς.

Σε καθε περιπτωση αν δεν σου κανει θα βρεις αγοραστη ευκολα. Το μεγαλο (82mm) πηρες ή το μικρο (67mm) ?

Το μικρό βρε, τι να το κάνω το μεγάλο?
Το είδα το 5-10 στοπς, αλλά η τιμή είναι πολύ δελεαστική, 60 πήρα το κινέζικο.... :flipout:

θα τραβάω φωτό μισής ώρας να ουμε :flipout:

Σουπερ μην το συζητας, ισως η καλυτερη προσφορα σχεσης τιμης αποδοσης που εχω δει την εφετινη BF σε φωτογραφικο ειδος.

Απάντηση: Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Και η Olympus OMD-EM1 mkII με τον 12-45/f4 pro στα 1269 τελική επίσης από amazon.es - κερδίζεις τον πολύ καλό φακό και... 5 σε σχέση με την ήδη χαμηλή τιμή του σκέτου σώματος.

edit: στα ίδια περίπου χρήματα και από amazon.de

Στα 1200 έπαιξε και με τον 12-40/2.8

Αν σκεφθεις τον φακο στα 500 δηλαδη οσο τον επαιρνες στην φθηνη του φαση βγαινει το σωμα κανα 700αρι.

Απο οπου και να το δεις μια χαρα τιμη ειναι .

PANASONIC LUMIX S1H

2,874.35 προ φορων απο CVP

Πρωτη φορα που την βλεπω κατω απο τα 3 χιλιαρικα (3400 η αντιστοιχη τιμη στην Ελλαδα)

FUJIFILM X-T3
στα 819.40 - 983.27 inc VAT

Nομιζω ισχυει για ολη την εβδομαδα.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Laowa Venus Optics 7,5mm/f2 Lightweight Version για m4/3 στα 430 τελική με επίσημη εγγύηση 2 ετών από Ιταλία, δεκτές πληρωμές και με paypal. Είναι cyberweek offer οπότε αν ενδιαφέρεστε σπεύσατε.

ξερεις αν πουλαει με τιμολογιο χωρις φπα?

ενδιαφερουσα αυτη η εκδοση για drone.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Θα τους ρωτήσω, αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά αύριο. Υπάρχει και η απλή στα ίδια λεφτά.

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 στα 618 τελική με φπα και έξοδα αποστολής από Ιταλία για πληρωμή με Paypal, ή 11 λιγότερα με τραπεζική κατάθεση - την οποία δεν θα συνιστούσα, μια και το κατάστημα είναι σχετικά καινούριο.

Απο τα 552 στα 618 ειναι ολα μεταφορικα Δημητρη ?

Δηλαδη αποφορολογημενος βγαινει 452 ?

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Πολυ καλή τιμή , αν δεν ειχα τον 12-100/4 θα τον έπερνα