Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Sigma 40mm - F/1.4 (Art) AF DG HSM

Απο 1.199,99 ....

640,87 χωρις ΦΠΑ
781,86 με ΦΠΑ

Και το ιταλικο Αμαζον εχει και ενα κουπονακι 10 ευρω (σχεδον οσο τα μεταφορικα) αν κανεις την αγορα μεσω του app.

Μιλαμε για φακο κτηνος 1200gr ειδικος για να χτισεις ογκο :flipout:

Ομως ειναι μακραν ο καλυτερος ας πουμε standard φακος που εχω δει ποτε μου με ασυλληπτη επιδοση σε ολο το καδρο που καλυπτει και απο f1,4. Παταει ευκολα τον αντιστοιχο Canon EF.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Kαλησπερα παιδια , προσπαθω να αγορασω απο Amazon .it και ενω εχω χρηματα σε μια προπληρωμενη καρτα Master card WEBUY δεν προχωραει η συναλαγη !
ενω απο amazon.de που ειχα κανει παλια με την ιδια καρτα ειμνουνα οκ !
παιζει ρολο το ποσο συναλλαγης αν ειναι μεγαλο η οχι για αυτες της καρτες η ειναι θεμα χωρας ?

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Ενας λογαριασμος ειναι του amazon ειτε του ιταλικου ειτε τους γερμανικου ειτε οποιουδηποτε.

Τσεκαρες το υπολοιπο σου ?

Τι μηνυμα σου βγαζει ?

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Ενας λογαριασμος ειναι του amazon ειτε του ιταλικου ειτε τους γερμανικου ειτε οποιουδηποτε.

Τσεκαρες το υπολοιπο σου ?

Τι μηνυμα σου βγαζει ?
τα χρηματα που εχω στην καρτα ειναι περισσοτερα απο το ποσο , ενας λογαριασμος ειναι ναι . αυτο μου ηρθε σε μαιλ ,

Ti informiamo che stiamo riscontrando delle difficoltà nell'elaborare il pagamento del tuo ordine. Verifica che i dettagli di pagamento* siano stati inseriti correttamente, altrimenti ti invitiamo a contattare il tuo istituto di credito. Prima di contattare il tuo istituto di credito, assicurati di disporre saldo sufficiente per il pagamento dell'ordine. Per conoscere i motivi più comuni del pagamento respinto, consulta la nostra pagina di aiuto Pagamenti respinti.

περιεργο.....αν εχεις βρεις κατι που εχει μεγαλη διαφορα απο τα αλλα και ειναι πολυ καλη περιπτωση προσφορας ξαναπροσπαθησε εφοσον εχεις τσεκαρει οτι εισαι πανω του ποσου που απαιτειται.

Διπλοτσεκαρε καλαθι μην εχουν μπει πχ 2 φορες το ιδιο αντικειμενο κλπ.

Για τι αγορα μιλαμε ?

Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Φωτογραφική , εκανα τώρα ακύρωση παραγγελίας , και θα προσπαθήσω ένα ένα τα προϊόντα , μ την λειτουργία SEPA μήπως είναι καλύτερα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Με SEPA transfer λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Πριν το κάνεις, δες στον λογαριασμό σου μήπως η κάρτα φαίνεται ληγμένη στο amazon, δεν ανανεώνεται αυτόματα ο χρόνος ισχύος - πρέπει να το κάνεις εσύ. Επίσης η διεύθυνση αποστολής πρέπει να συμπίπτει με αυτήν που αναφέρεται στην κάρτα.

Με SEPA transfer λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Πριν το κάνεις, δες στον λογαριασμό σου μήπως η κάρτα φαίνεται ληγμένη στο amazon, δεν ανανεώνεται αυτόματα ο χρόνος ισχύος - πρέπει να το κάνεις εσύ. Επίσης η διεύθυνση αποστολής πρέπει να συμπίπτει με αυτήν που αναφέρεται στην κάρτα.

Λοιπόν , η καρτα λήγει το 2025 είχα ξανακάνει αγορά πριν ένα μηνα.
Η διεύθυνση είναι διαφορετική από αυτή που στέλνει αλλά με τα ίδια στοιχεία είχα αγοράσει πρόσφατα ένα iPad! Αυτό με το SEPA transfer γίνετε αυτόματα η πρέπει να πάω να συνεννοηθούμε με τράπεζα πρώτα ;

Συνήθως δεν χρειάζεται συνεννόηση, εκτός αν έχεις κάποιο όριο στις αναλήψεις/μεταφορές/πληρωμές.

edit: ρίξε μια ματιά στο amazon, μήπως κάνουν πρώτα μια δοκιμαστική συναλλαγή κάποιο μικροποσό (1 το πολύ), την οποία πρέπει να δεις στον λογαριασμό της τράπεζας και να την αποδεχθείς. Θα σου το επιστρέψουν άμεσα, μοιάζει με τις ρυθμίσεις του "πορτοφολιού" στο paypal.

Last edited:

Eπειδη ειναι και μεγαλο το ποσο και η καρτα εχει οριο και δεν μπορω να κανω συνολο δυο προιντα που θελω με το SEPA transfer ειμαι ασφαλης ;
εχει κανει καποιος απο εσας εδώ τετοια συναλλαγη , η να τα αγορασω ενα ενα με την καρτα ( θα πληρωσω 2 δυο μεταφορικές όμως έτσι )

Eπειδη ειναι και μεγαλο το ποσο και η καρτα εχει οριο και δεν μπορω να κανω συνολο δυο προιντα που θελω με το SEPA transfer ειμαι ασφαλης ;
εχει κανει καποιος απο εσας εδώ τετοια συναλλαγη , η να τα αγορασω ενα ενα με την καρτα ( θα πληρωσω 2 δυο μεταφορικές όμως έτσι )

Τι καρτα εχεις φιλε μου;Γιατι μπορεις μεσω web banking να αυξησεις το οριο.

Τι καρτα εχεις φιλε μου;Γιατι μπορεις μεσω web banking να αυξησεις το οριο.

Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και δεν γίνεται να βάλω παραπάνω όριο στην κάρτα αυτή, Τελικά την έκανα ξεχωριστά θα κάνω μία σήμερα και μία αύριο όσον αφορά τον τραπεζικό λογαριασμό το ψιλό φοβήθηκα λίγο και δεν επιχείρησα

Re: Fuji XT4

Δε γκωριζω εαν εχει δασμους, αλλωστε αυτο ειναι που θελω να μαθω.
Σε περιπτωση που καποιος εχει αγορασει προσφατα, ας μας ενημερωσει, σε αυτην την τιμη ειναι κριμα να μην αγοραστει η Χ-Τ4.

Μια και έκανες ήδη την αγορά, για μελλοντικές αγορές ΑΝ είναι πωλητής το ίδιο το amazon μην φοβάσαι τίποτα, ανυπέρβλητη εξυπηρέτηση πελάτη. Ακόμα και αν απλά δεν σου αρέσει κάτι, τους το επιστρέφεις χωρίς αιτιολογία και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Το έχω κάνει, σε μια βδομάδα φάνηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.

Fuji XT4

Δε γκωριζω εαν εχει δασμους, αλλωστε αυτο ειναι που θελω να μαθω.
Σε περιπτωση που καποιος εχει αγορασει προσφατα, ας μας ενημερωσει, σε αυτην την τιμη ειναι κριμα να μην αγοραστει η Χ-Τ4.

Και σε περίπτωση που έχει κάποιο πρόβλημα τι κάνεις , με την εγγύηση ; Π.χ Μεταπώληση ; είναι θέμα αυτό.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Ακόμα και αν απλά δεν σου αρέσει κάτι, τους το επιστρέφεις χωρίς αιτιολογία και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Το έχω κάνει, σε μια βδομάδα φάνηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.

Μεσα σε 30 ημερες κι ολας , οχι για το γνωστο διαστημα υπαναχωρησης 14 ημερων.

Και σου πληρωνουν (οταν τα ζητας) και τα εξοδα αποστολης σε αυτους παρακαλω.

Απο αλλο πλανητη .

Re: Fuji XT4

Και σε περίπτωση που έχει κάποιο πρόβλημα τι κάνεις , με την εγγύηση ; Π.χ Μεταπώληση ; είναι θέμα αυτό.

Αυτο ειναι το ρισκο αγορας απο παραεισαγωγη.

Οταν αγοραζεις απο κανονικη εισαγωγη πληρωνεις κατι παραπανω για καποιον λογο.