Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού

δηλαδη αν παρω εγω απο αμαζον μια φωτογραφικη και δεν μου αρεσει για καποιο λογο την επιστρεφω και περνω τα χρηματα μου ολα πισω ;
και σαν αιτιολογια τι βαζεις ;

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Δεν χρειαζεται καν αιτιολογια. Δεν σε ικανοποιησε.

Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Δεν χρειαζεται καν αιτιολογια. Δεν σε ικανοποιησε.

Μάλιστα πολυ καλό αυτό ,
τώρα έχω άλλο θέμα , το αμαζον μου απέρριψε την Παραγγελια πάλι , πήρα τηλ την τράπεζα Eurobang και μου είπανε ότι για την e-prepaid που έχω ότι δεν αφήνουν πάνω 750 να γίνει συναλλαγή , και ότι μπορώ μόνο να σπάσω την Παραγγελια σε δυο 750 !!
Έχετε εσείς τέτοιο θέμα ; Γίνετε αυτό να σπάσει η Παραγγελια σε δυο ;
Μου είπε όμως ότι με το SEPA transfer δεν θα έχω θέμα περιορισμού ! Δεν έχω ξανακάνει όντως ποιο μεγαλη συναλλαγή με καρτα από Amazon Τι λέτε ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Μα τα είπαμε, πρόσεχε ο πωλητής να είναι το ίδιο το amazon και προχώρα άφοβα.

Μα τα είπαμε, πρόσεχε ο πωλητής να είναι το ίδιο το amazon και προχώρα άφοβα.

Εννοείς με SEPA transfer; Γιατί η καρτα αυτή που έχω έχει περιορισμό ! Με SEPA transfer την εκανα τώρα , για να δούμε !

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Η έμφαση είναι στα bold γράμματα: Πωλητής να είναι το ίδιο το amazon και ΟΧΙ κάποιος τρίτος που πουλάει μέσω αυτού. Δυστυχώς το amazon ΔΕΝ ελέγχει ιδιαίτερα την αξιοπιστία των συνεργαζόμενων πωλητών, οπότε μπορεί να πέσεις σε απατεώνα.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Πριν ένα μήνα ήθελα να αγοράσω ένα συγκεκριμένο είδος και 5 διαφορετικοί τρίτοι πωλητές που είχαν χακάρει το αμαζον το έβαζαν σε χαμηλότερη τιμή (-40%) και ζητούσαν με εμαιλ πληρωμή με μεταφορά.

1) Το sepa transfer είναι μεταφορά χρημάτων. Δεν έχει ασφάλεια εάν τα στείλεις σε κάποιον άσχετο.
2) Ποιό είδος είναι? Βάλε λινκ ή φωτογραφία να φαίνεται και ο πωλητής.
3) Το λογαριασμό για τη μεταφορά πού τον βρήκες?

Πριν ένα μήνα ήθελα να αγοράσω ένα συγκεκριμένο είδος και 5 διαφορετικοί τρίτοι πωλητές που είχαν χακάρει το αμαζον το έβαζαν σε χαμηλότερη τιμή (-40%) και ζητούσαν με εμαιλ πληρωμή με μεταφορά.

1) Το sepa transfer είναι μεταφορά χρημάτων. Δεν έχει ασφάλεια εάν τα στείλεις σε κάποιον άσχετο.
2) Ποιό είδος είναι? Βάλε λινκ ή φωτογραφία να φαίνεται και ο πωλητής.
3) Το λογαριασμό για τη μεταφορά πού τον βρήκες?

Το θέμα είναι ότι με την e-prepaid καρτα δεν σ αφήνει να κανείς πάνω από 750 συναλλαγές πλέον την κάθε Παραγγελια .
Τουλάχιστον στην Eurobank που έχω εγώ και μίλησα μαζί τους 3 φορές εχθές.

Το SEPA transfer τον βάζεις στο account του Amazon δεν στο ζητάνε με email και τέτοια ,το έχεις σαν εναλλακτική επιλογή πληρωμής , είναι ο λογαριασμός iban που έχεις στην τράπεζα σου .
Ο Πωλητης είναι το Amazon την δικια μου περίπτωση .

Η έμφαση είναι στα bold γράμματα: Πωλητής να είναι το ίδιο το amazon και ΟΧΙ κάποιος τρίτος που πουλάει μέσω αυτού. Δυστυχώς το amazon ΔΕΝ ελέγχει ιδιαίτερα την αξιοπιστία των συνεργαζόμενων πωλητών, οπότε μπορεί να πέσεις σε απατεώνα.

Με SEPA transfer και φυσικα με πωλητή το Amazon πόσος είναι ο χρόνος που κάνει για να προχωρήσει η Παραγγελια ;

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Με SEPA transfer και φυσικα με πωλητή το Amazon πόσος είναι ο χρόνος που κάνει για να προχωρήσει η Παραγγελια ;

Eξαρταται.
Μπορει να φυγει την ιδια ημερα μπορει να φυγει και αργοτερα αναλογως της υπηρεσιας αποστολης που διαλεξες και πληρωσες (Normal ή fast) και εφοσον ειναι σε αποθεμα το αγαθο.

Mε την γρηγορη μου εχει ερθει αντικειμενο σε 2 ημερες αλλα και σε μια εβδομαδα
Με την κανονικη μου εχει ερθει αντικειμενο σε 3 ημερες μου εχει ερθει και σε 40 (χριστουγεννα και lockdown)

Παντως στο λενε εξαρχης ποτε θα παραδοθει. Νωριτερα απο αυτο μπορει αργοτερα πολυ πολυ δυσκολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού

Eξαρταται.
Μπορει να φυγει την ιδια ημερα μπορει να φυγει και αργοτερα αναλογως της υπηρεσιας αποστολης που διαλεξες και πληρωσες (Normal ή fast) και εφοσον ειναι σε αποθεμα το αγαθο.

Mε την γρηγορη μου εχει ερθει αντικειμενο σε 2 ημερες αλλα και σε μια εβδομαδα
Με την κανονικη μου εχει ερθει αντικειμενο σε 3 ημερες μου εχει ερθει και σε 40 (χριστουγεννα και lockdown)

Παντως στο λενε εξαρχης ποτε θα παραδοθει. Νωριτερα απο αυτο μπορει αργοτερα πολυ πολυ δυσκολα.

Παντως εγω και με transfer sepa εχω θεμα , δεν τα περνει τα χρηματα και μου λενε τωρα το amazon μονο με καρτα , εσείς ποια καρτα χρησιμοποιείτε ως τροπο πληρωμης πανω απο 1000 ευρω ?
μου την εχει δωσει το ολο θεμα πλεον !

Βασίλη κανε χρήση της κάρτας που εχεις συνδεδεμενη στον λογαριασμό σου στην Τράπεζα και τραβας χρήματα απο μηχάνημα. Απλά πρέπει να έχεις φροντίσει να μπορεί να έχει ημερήσιο όριο κατι παραπάνω απο το όριο που ειναι η συναλλαγη. Αυτο γινεται είτε μέσω της εφαρμογης Web ειτε μέσω της τραπέζης σου π.χ. τηλεφωνικά ή επι τόπου.

Εγω μπαινω και κάνω την αυξηση στην Alpha Bank μεσω Web και όταν τελειωσει η συναλλαγη την άλλη μερα μικραινω πάλι το όριο για παν ενδεχόμενο.

Επιπλεον πρεπει να εχεις επιτρεψει όχι μονο στην κάρτα αλλά και στον λογαριασμό μεταφορά / αναληψη μεγαλύτερη απο το ποσό.

με καρτα το Amazon ως πωλητής το ίδιο κανει πρωτα μια μικρή αναληψη αμεσως μετα την παραγγελία για να την δοκιμασει με ενα μικροποσο 1-2 ευρώ. Αν το προιον δεν ειναι ετοιμοπαράδοτο συνηθως δεν τα ρουφαει και περιμενει να το κανει μολις το προιον ειναι ετοιμο για αποστολη οποτε και δεν μπορεις να μειωσεις το όριο μεχρι και να σου ερθει μνμ. ότι το προιον εχει αποσταλεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΦΗΜΟΙ/ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΩΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλι

Παντως εγω και με transfer sepa εχω θεμα , δεν τα περνει τα χρηματα και μου λενε τωρα το amazon μονο με καρτα , εσείς ποια καρτα χρησιμοποιείτε ως τροπο πληρωμης πανω απο 1000 ευρω ?
μου την εχει δωσει το ολο θεμα πλεον !

Eγω κανονικα πιστωτικη.

Θες να μου στειλεις ειτε εδω ειτε με pm το λινκ του προιοντος να σου πω μια γνωμη παραπανω ? Γιατι χωρις να βλεπουμε περι τινος προκειται δεν μπορουμε να πουμε με μεγαλυτερη ακριβεια πληροφοριες.

Βασίλη κανε χρήση της κάρτας που εχεις συνδεδεμενη στον λογαριασμό σου στην Τράπεζα και τραβας χρήματα απο μηχάνημα. Απλά πρέπει να έχεις φροντίσει να μπορεί να έχει ημερήσιο όριο κατι παραπάνω απο το όριο που ειναι η συναλλαγη. Αυτο γινεται είτε μέσω της εφαρμογης Web ειτε μέσω της τραπέζης σου π.χ. τηλεφωνικά ή επι τόπου.

Εγω μπαινω και κάνω την αυξηση στην Alpha Bank μεσω Web και όταν τελειωσει η συναλλαγη την άλλη μερα μικραινω πάλι το όριο για παν ενδεχόμενο.

Επιπλεον πρεπει να εχεις επιτρεψει όχι μονο στην κάρτα αλλά και στον λογαριασμό μεταφορά / αναληψη μεγαλύτερη απο το ποσό.

με καρτα το Amazon ως πωλητής το ίδιο κανει πρωτα μια μικρή αναληψη αμεσως μετα την παραγγελία για να την δοκιμασει με ενα μικροποσο 1-2 ευρώ. Αν το προιον δεν ειναι ετοιμοπαράδοτο συνηθως δεν τα ρουφαει και περιμενει να το κανει μολις το προιον ειναι ετοιμο για αποστολη οποτε και δεν μπορεις να μειωσεις το όριο μεχρι και να σου ερθει μνμ. ότι το προιον εχει αποσταλεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΦΗΜΟΙ/ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΩΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ

Κωστα καλημέρα , η Eurobank μου είπε ότι δεν μπορώ πανω από 750 στην χρεωστική που έχω γιατί δεν χρησιμοποιεί το αμαζον κωδικό μιας χρήσης λέει.
Τώρα όσο αναφορά την καρτα ανάληψης δεν το σκέφτηκα να σου πω.
Μήπως όμως και αυτήν έχει όριο στα 750 ;
Είμαι έξω από κατάστημα της EUROBANK να πάω να ρωτήσω τι μπορώ να Κανω .
Έχεις κάνει αγορά με καρτα ανάληψης δλδ πάνω από 1000 και δεν είχες θέμα από αμαζον ;

Παντως το προιον για το οποιο ενδιαφερεσαι πωλειται και αποστελλεται απο το ΑΜΑΖΟΝ οποτε οπως σου ειπα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.. Μολις ξεπερασεις το θεμα της χρεωσης σε καρτα προχωρα αφοβα.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Παντως το προιον για το οποιο ενδιαφερεσαι πωλειται και αποστελλεται απο το ΑΜΑΖΟΝ οποτε οπως σου ειπα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.. Μολις ξεπερασεις το θεμα της χρεωσης σε καρτα προχωρα αφοβα.

Το θέμα είναι πως να το ξεπεράσω , δεν το βλέπω πάντως και πολύ αισιόδοξα το θέμα .. Αν δεν γίνετε από την τράπεζα που έχω !

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Το θέμα είναι πως να το ξεπεράσω , δεν το βλέπω πάντως και πολύ αισιόδοξα το θέμα .. Αν δεν γίνετε από την τράπεζα που έχω !

Το να εκδωσεις πιστωτικη καρτα με οριο 1500-1600 (που ειναι και η αναγκη σου) ειναι ευκολο μιας και το οριο ειναι μικρο. Αν εχεις αλλη πιστωτικη της τραπεζας σου ζητα να σου αυξησουν λιγο το οριο.

Μπες στην τραπεζα και πες θελω μια νεα καρτα (και απο το σπιτι σου γινεται) με τοσο οριο. Την θελω σημερα για να κανω αγορα και να την συνδεσετε με τον ταδε λογαριασμο μου.

Ευκολο πραγμα .

Και ακριβώς για τέτοιους λόγους και πολλούς άλλους , βγάζεις μια Revolut και δεν ασχολείσαι με ελληνικές κάρτες.

Και ακριβώς για τέτοιους λόγους και πολλούς άλλους , βγάζεις μια Revolut και δεν ασχολείσαι με ελληνικές κάρτες.

Την έχω ακουστά , είναι εύκολο βα την βγάλω και ποια είναι η διαδικασία ;

...............
Έχεις κάνει αγορά με καρτα ανάληψης δλδ πάνω από 1000 και δεν είχες θέμα από αμαζον ;

εχω κανει γιαυτο στο εγραψα

αν η καρτα επάνω έχει σηματάκι VISA ή κατι αλλο αντιστοιχο αναγνωρίζεται και γινεται δεκτη κανονικά απο το Amazon οπως οι πιστωτικες.

Ομως οπως σου ειπα αναλυτικά πρεπει να ανοιξεις με καποιο τρόπο όχι μονο το ημερήσιο όριο αναληψης απο την καρτα για ποσα που τραβας απο μηχανημα αλλά και το όριο χρεωσης που γινεται αν πας σε ενα καταστημα και αγοράσεις κάτι και αυτο ειναι αμεσα συσχετισμένο με τον λογαριασμό σου (στην Alpha το ρυθμιζεις απο τα όρια μεταφορων σε τρίτους δεν ξερω τι παιζει στην Eurobank).