Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Οχι δικιο εχεις μαλλον για ολους ηταν σημερα ημερα αποστολης, εμενα μου ηρθε μολις email οτι εγινε rejected η πληρωμη μου και επρεπε να την ξαναεγκρινω.

Αναμονη.

Άντε βρε , σας άνοιξα την πόρτα , μεγειά !

P.s. Είχα αρχίσει να φοβάμαι μην παρήγγειλα άλλο προϊόν .

Ας μην μου ειχε μπει η ιδεα να χρησιμοποιησω την bmpcc4k σε FPV καποια στιγμη και θα σου λεγα εγω αν την ενεκρινα εστω και στα 249€ :ROFLMAO:

Τι να πω , εκεί που τον είχα ξεγράψει βλέπω να παραλαμβάνω πρώτος !

View attachment 190742

Χτες επιβεβαιωσα ξανα την πληρωμη μου με τον ιδιο τροπο (τελευταια συμβαινουν αυτα τα κουλα .....) και αυτην την φορα ειδα οτι σημερα ηρθε η εγκριση στην τραπεζα αλλα η παραδοση απο τις 12 πηγε στις 17 ιανουαριου (και ακομα δεν εχω επιβεβαιωση αποστολης οπως εσυ)

Περιεργα πραγματα.

Σε μένα έχει εκδοθεί το invoice και φυσικά έχει φανεί και η χρέωση στην κάρτα .

Ε ναι η διαδικασια παντα ειναι χρεωση (οχι απλα εγκριση) αποστολη και στο καπακι δυνατοτητα προσβασης στο τιμολογιο.

Εμενα μεχρι τωρα που μιλαμε ακομα δεν εκαναν αποστολη.

Η Sony RX100 IV στα 499€ ξεστοκάρισμα στο Πλαίσιο, σφραγισμένη με εγγύηση 2 ετών αντιπροσωπίας. Διαθέσιμη μόνο επιτόπου σε λίγα καταστήματα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, χωρίς δυνατότητα κράτησης/παραγγελίας.

• Like
Reactions: FSword and toupia
Η Sony RX100 IV στα 499€ ξεστοκάρισμα στο Πλαίσιο, σφραγισμένη με εγγύηση 2 ετών αντιπροσωπίας. Διαθέσιμη μόνο επιτόπου σε λίγα καταστήματα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, χωρίς δυνατότητα κράτησης/παραγγελίας.
Θα το σκεφτόμουν για την RX100 V, λόγω του Phase detect. Από την άλλη, δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

• Like
Reactions: karamela
Και πάλι πολλά είναι, αν ήταν η V ίσως να το σκεφτόμουν, για την IV το πολύ κανένα 350αρι θα έδινα και πάλι οριακά.

Χτες επιβεβαιωσα ξανα την πληρωμη μου με τον ιδιο τροπο (τελευταια συμβαινουν αυτα τα κουλα .....) και αυτην την φορα ειδα οτι σημερα ηρθε η εγκριση στην τραπεζα αλλα η παραδοση απο τις 12 πηγε στις 17 ιανουαριου (και ακομα δεν εχω επιβεβαιωση αποστολης οπως εσυ)

Περιεργα πραγματα.

Και παλι πισω :ROFLMAO:

απο τις 17 ξαναπηγε η ημερομηνια παραδοσης στις 13! αυτην την φορα ενω αναχωρησε χτες βραδυ.

θα παραδωσουν σε 60 ωρες δηλαδη (με την φθηνη μεθοδο) ? ωρες ωρες νομιζω οτι μου τα κανουν αυτα για να τα λεω στον Γιαννη που εχει εντελως αντιθετη εμπειρια

• Haha
Reactions: toupia

Δεν μου λες απο που σου ηρθε και με τι μεταφορικη ? Θελω να δω αν τα στελνουν ολα απο την ιδια αποθηκη.

Εμενα ξεκινησε απο Ιταλια απο την αποθηκη της Ρωμης την δευτερα το βραδυ με ups και μολις παραληφθη :D

Πρέπει να το ψάξω . Στο μαγαζί μου το έφερε η ACS νομίζω.

Edit : Σε βοηθά η φωτογραφία ;PSX_20220113_151556.jpg

Last edited:
απο αλλη αποθηκη μεν στην Ιταλια αλλα με διαφορετικη εντελως εταιρεια διανομης.

Δεν υπαρχει κανενας μπουσουλας.....οτι κατσει.

Αυτή είναι ταχσδρομική courier της Ιταλίας (Βartolini) , βλέπω εσένα Κώστα έφυγε στις 5 και έφτασε στις 12 Γενάρη , μια βδομάδα έκανε

Τοσο κανει συνηθως, σε εμενα ομως εσχατως αυτο το δυο-τρεις ημερες εχει γινει πολυ συχνο πλεον.

Αλλη παραγγελια ομως με παρομοια ταχυδρομικη εφυγε επισης δευτερα και ερχεται δευτερα μια εβδομαδα (αυτο ειναι το μεγιστο χρονικο διαστημα παραδοσης με ΣΚ μεσα.

Καλησπέρα στην παρέα !!
Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν αγοράζοντας από το επίσημο site της Peak Design,
το ποσό που θα πληρώσω είναι τελικό ή αν θα πληρώσω έξτρα χρήματα (για φόρους, ΦΠΑ κτλ) όταν το πακέτο έρθει Ελλάδα ?

Καλησπέρα στην παρέα !!
Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν αγοράζοντας από το επίσημο site της Peak Design,
το ποσό που θα πληρώσω είναι τελικό ή αν θα πληρώσω έξτρα χρήματα (για φόρους, ΦΠΑ κτλ) όταν το πακέτο έρθει Ελλάδα ?
Εχω αγοράσει 2 φορές από αυτούς, δεν έχει φόρους και έχτρα/κρυφά κόστη και στέλνουν από αποθήκες στην Ευρώπη, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 6-8 μήνες που έκανα την τελευταία αγορά.

• Like
Reactions: aspromavros