Kosh
AVClub Fanatic
Οχι δικιο εχεις μαλλον για ολους ηταν σημερα ημερα αποστολης, εμενα μου ηρθε μολις email οτι εγινε rejected η πληρωμη μου και επρεπε να την ξαναεγκρινω.
Αναμονη.
Αναμονη.
Θα το σκεφτόμουν για την RX100 V, λόγω του Phase detect. Από την άλλη, δεν μπορείς να τα έχεις όλα!Η Sony RX100 IV στα 499€ ξεστοκάρισμα στο Πλαίσιο, σφραγισμένη με εγγύηση 2 ετών αντιπροσωπίας. Διαθέσιμη μόνο επιτόπου σε λίγα καταστήματα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, χωρίς δυνατότητα κράτησης/παραγγελίας.
Χτες επιβεβαιωσα ξανα την πληρωμη μου με τον ιδιο τροπο (τελευταια συμβαινουν αυτα τα κουλα .....) και αυτην την φορα ειδα οτι σημερα ηρθε η εγκριση στην τραπεζα αλλα η παραδοση απο τις 12 πηγε στις 17 ιανουαριου (και ακομα δεν εχω επιβεβαιωση αποστολης οπως εσυ)
Περιεργα πραγματα.
Εχω αγοράσει 2 φορές από αυτούς, δεν έχει φόρους και έχτρα/κρυφά κόστη και στέλνουν από αποθήκες στην Ευρώπη, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 6-8 μήνες που έκανα την τελευταία αγορά.Καλησπέρα στην παρέα !!
Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν αγοράζοντας από το επίσημο site της Peak Design,
το ποσό που θα πληρώσω είναι τελικό ή αν θα πληρώσω έξτρα χρήματα (για φόρους, ΦΠΑ κτλ) όταν το πακέτο έρθει Ελλάδα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.