Το προχώρησα και εγώ και μου βγάζει το ίδιο … έχω πάντως κάνει κανονικά τις παλιές παραγγελίες στο UK από business και ήρθαν από αλλου π.χ. Αυτο το φίλτρο που τώρα έχει γύρω στα 66 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, προφανώς αυτό το είχαν στις ευρωπαϊκές αποθήκες (όπως δείχνει από κάτω) και γιαυτο προχώρησε η παραγγελία αλλά η τιμή στα άλλα ευρωπαϊκά Αμαζον ήταν ακριβότερη γιαυτο και το τσίμπησα από εκείΤο τσέκαρα το Αγγλικό Amazon και λαμβάνω το ίδιο μήνυμα.
Δυσκολεύομαι να αποφασίσω, ακόμη το σκέφτομαι, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να την πάρω.
Ναι έτσι ήρθε , αν θυμάμαι καλά με το πρόθεμα Ιταλίας στο ΑΦΜ , οπότε το ανέβασα κανονικά στις ενδοκοινοτικές μου αγορές , αν θες να το βρω και ανεβάζω φωτόΕχει πολλαπλα ρισκα παντως η κινηση απο εκει.
Πρεπει και το τιμολογιο να ειναι απο ευρωπαικο (ΕΕ) αμαζον δηλαδη με ενα ευρωπαικο ΑΦΜ αλλιως δεν περναει και στα εξοδα .
…..
Κανονικά ναι , κάνε μια δοκιμή με ένα φθηνό σχετικά αξεσουάρ που χρειαζεσαι π.χ. ενα φίλτρο να δειςΑν παραγγείλεις κάτι από mpb Αγγλίας, πληρώνεις τελωνείο;
Οι διάφορες τιμών μεταξυ αγγλικού και ευρωπαϊκού είναι μεγάλες!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
είχα πουλήσει τη fuji και τους φακούς σε αυτούς πριν κάνα χρόνο,εχει ευρωπαικη αποθηκη στο mpb ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.