Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Το τσέκαρα το Αγγλικό Amazon και λαμβάνω το ίδιο μήνυμα.

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω, ακόμη το σκέφτομαι, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να την πάρω.

Aπο που θα το παρεις ? (οχι απο amazonUK αν καταλαβα καλα )

Μηπως μπορεις να αγορασεις απο amazonUK με κανονικο λογαριασμο οχι business ?

Γιατι παλι αποφορολογημενο ερχεται. θα το δοκιμασω με τον παλιο μου non business account αλλα ειναι παρανομο (?) αν σε τσακωσει το τελωνειο θα στην χωσει.....

Και αυτο δεν το ξερεις μεχρι να σε χρεωσει και να ταχυδρομησει λογικα . Μπορεις στην συνεχεια βεβαια να αρνηθεις παραλαβη οταν ερθει και ολα καλα θα παρεις μετα βεβαιοτητας τα χρηματα σου πισω αν εμπλακει το τελωνειο.

Το τσέκαρα το Αγγλικό Amazon και λαμβάνω το ίδιο μήνυμα.

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω, ακόμη το σκέφτομαι, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να την πάρω.
Το προχώρησα και εγώ και μου βγάζει το ίδιο … έχω πάντως κάνει κανονικά τις παλιές παραγγελίες στο UK από business και ήρθαν από αλλου π.χ. Αυτο το φίλτρο που τώρα έχει γύρω στα 66 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, προφανώς αυτό το είχαν στις ευρωπαϊκές αποθήκες (όπως δείχνει από κάτω) και γιαυτο προχώρησε η παραγγελία αλλά η τιμή στα άλλα ευρωπαϊκά Αμαζον ήταν ακριβότερη γιαυτο και το τσίμπησα από εκεί

1666278338743.png

υποθετω οτι το συγκεκριμένο πακέτο δεν υπάρχει στα υπόλοιπα τουλάχιστον με το Voucher προσφοράς οπότε γιαυτο δεν προχωραει η αγορά

Εχει πολλαπλα ρισκα παντως η κινηση απο εκει.

Πρεπει και το τιμολογιο να ειναι απο ευρωπαικο (ΕΕ) αμαζον δηλαδη με ενα ευρωπαικο ΑΦΜ αλλιως δεν περναει και στα εξοδα .

Παντως κατι αναλογο κανει και το CVP οπου κοιταζω αυτες τις μερες και συζητω να παρω απο τηην ευρωπαικη του αποθηκη στο Βελγιο.

Εχει πολλαπλα ρισκα παντως η κινηση απο εκει.

Πρεπει και το τιμολογιο να ειναι απο ευρωπαικο (ΕΕ) αμαζον δηλαδη με ενα ευρωπαικο ΑΦΜ αλλιως δεν περναει και στα εξοδα .

…..
Ναι έτσι ήρθε , αν θυμάμαι καλά με το πρόθεμα Ιταλίας στο ΑΦΜ , οπότε το ανέβασα κανονικά στις ενδοκοινοτικές μου αγορές , αν θες να το βρω και ανεβάζω φωτό

Οχι δεν χρειαζεται απλα ειναι τρελλο πως το κανουν, αν τα καταφερω και εγω μεσω CVP βελγιου θα δω τι γραφουν τα παραστατικα τους αν και θαναι κανονικα υποκαταστημα (εχει ομως κοινο site πωλησεων το CVP )

Αν παραγγείλεις κάτι από mpb Αγγλίας, πληρώνεις τελωνείο;

Οι διάφορες τιμών μεταξυ αγγλικού και ευρωπαϊκού είναι μεγάλες!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αν παραγγείλεις κάτι από mpb Αγγλίας, πληρώνεις τελωνείο;

Οι διάφορες τιμών μεταξυ αγγλικού και ευρωπαϊκού είναι μεγάλες!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Κανονικά ναι , κάνε μια δοκιμή με ένα φθηνό σχετικά αξεσουάρ που χρειαζεσαι π.χ. ενα φίλτρο να δεις

αν έχουν κοινη αποθήκη εκτός UK βέβαια μπορεί να παίζει το πάνω σενάριο

εχει ευρωπαικη αποθηκη στο mpb ?
είχα πουλήσει τη fuji και τους φακούς σε αυτούς πριν κάνα χρόνο,
από ότι θυμάμαι τα είχα στείλει σε διεύθυνση στη Γερμανία και μάλιστα μιλούσα με Έλληνα για τη διαδικασία

Το ευρωπαϊκό κατάστημα του MPB παράλληλα απο το Αγγλικό το ξέρουμε , άλλο όμως γράφουμε πιο πάνω , μιλάμε αν τυχόν έχουν κοινή αποθήκη εκτός UK οπως έχει το Amazon

αυτο πιθανόν θα τους επέτρεπε να δεχθούν παραγγελία στην Αγγλία όπου ψωνίζεις με χαμηλότερη τιμή και να σου έρθει το προϊόν εκτός Αγγλίας με απόδειξη από αλλη Ευρωπαικη χωρα (εκεί που υπάρχει η υποτιθέμενη αποθήκη) , αυτό θα σου εξασφάλιζε μηδέν τελωνείο

γιατι αν έρθει από Αγγλία θα επιβαρυνθεί με δασμούς επι της αναγραφόμενες τιμής

για δοκιμαστε ξανα εκ νεου απο το Αγγλικο αμαζον.

σας βγαζει- σε business account παντα- το μηνυμα που βλεπω εγω σε ολα ?

σε βρεττανικη διευθυνση που εβαλα ειναι οκ μολις επιλεγω την ελληνικη......

Εχω ενα ελαφρυ carbon τριποδο της Rolley αλλα ψαχνω κατι ακομα πιο ψηλο και συναμα να ειναι Light

εριξα λοιπον μια παραγγελία στο Αμαζον Γερμανιας στο Manfrotto Element MII Mobile Carbon MKELMII4CFM-BH , ανεβαινει στο 1.64μ , μαζεμεο γυρω στα 43εκ και ζυγιζει 1.35 κιλα,, το βρηκα σε καλη τιμη και στην Mobile εκδοση μηπως και αλλαξοπιστήσω και φωτογραφιζω και με κινητο :rolleyes::ROFLMAO: