Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Καλα με αφησανε κοκκαλο οι της amazon.

Αγορα απο το ισπανικο αμαζον warehouse το βραδυ της 8/11 σχεδον 11 το βραδυ.
Επειδη ηθελα να τον παραλαβω γρηγορα (ογκωδεστατος φωτογραφικος φακος) για να ελεγξω για τυχον θεματα που ειναι προφανες οτι μπορει να εχει απο το warehouse πληρωσα αντι για 10€ που θα τον επαιρνα 3 δεκεμβριου , τα 20€ για εξπρες παραλαβη στις 16 νοεμβριου.

Τον παρελαβα μεσω DHL σημερα 36 ωρες μετα....... (αφου εφυγε απο Πολωνια , πηγε Γερμανια και κατοπιν σημερα τα ξημερωματα Ελλαδα και στα χερια μου )

Τι να πω δεν εχω λογια παω να ανοιξω τωρα το λαχειο να δω τι γινεται :ROFLMAO:

Δεν έχει διαφορά γι αυτό που τη θέλω…

Βασικά σκεφτόμουν και τη μικρή bm pocket cinema που έχει κι αυτή cinema dng κι έχω και φακούς m43.
Αυτή τη βρίσκεις στο 500αρικο…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ποια μικρη την παλια ? ελα ρε ....παει αυτη περασε η μπογια της πλεον.

καλυτερα να συμβιβαστεις και να πας σε μια bmpcc4k πιο αξιοπρεπη αρχεια δινει με τον συμβιβασμο βεβαια του αρκετα μεγαλυτερου σωματος.

H fp πάντως είναι αξιολάτρευτη, πραγματική pocket, κ full frame και cDNG και γράφει σε ssd, έχει ωραία film simulations…
Τα μόνα αρνητικά που δε πάτησα τη σκανδάλη δεν έχει ανακλινομενη οθονη και κανένα τρόπο απομακρυσμένου ελεγχου ούτε εφαρμογή τίποτα, μόνο ένα καλώδιο old school.

H fp πάντως είναι αξιολάτρευτη, πραγματική pocket, κ full frame και cDNG και γράφει σε ssd, έχει ωραία film simulations…
Τα μόνα αρνητικά που δε πάτησα τη σκανδάλη δεν έχει ανακλινομενη οθονη και κανένα τρόπο απομακρυσμένου ελεγχου ούτε εφαρμογή τίποτα, μόνο ένα καλώδιο old school.

ανακλινομενη εχει...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και ωραιο nvme mount...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αν την εβρισκα σε καλη τιμη μεταχ/νη, θα το σκεφτομουν, αλλα εχει εξαφανιστει , ειδικα Ευρωπη!

Last edited:
  • Like
Reactions: evanfotis
ποια μικρη την παλια ? ελα ρε ....παει αυτη περασε η μπογια της πλεον.

καλυτερα να συμβιβαστεις και να πας σε μια bmpcc4k πιο αξιοπρεπη αρχεια δινει με τον συμβιβασμο βεβαια του αρκετα μεγαλυτερου σωματος.
εχει πολυ καλυτερη εικονα απο πολλες νεες, κι ας ειναι 1080!

Το cDNG κανει θαυματα... και αμα βαλεις κι ενα φακο με σταθεροποιηση, μια χαρα!

Φωτογραφική Sony α7 Mark II + 28-70mm 884€

Φαίνεται καλή τιμή μεν, άλλα μιλάμε για μηχανή 8ετίας πλέον ενώ ο φακός είναι μέτριος στην καλύτερη, για κάποιον πάντως που θέλει Mirrorless FF όπως και αν έχει είναι καλή περίπτωση. Για μένα αυτή η μηχανή έπρεπε να είχε καταργηθεί εδώ και χρόνια.

Φαίνεται καλή τιμή μεν, άλλα μιλάμε για μηχανή 8ετίας πλέον ενώ ο φακός είναι μέτριος στην καλύτερη, για κάποιον πάντως που θέλει Mirrorless FF όπως και αν έχει είναι καλή περίπτωση. Για μένα αυτή η μηχανή έπρεπε να είχε καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Μονο αυτη; Πολλες της Sony θα επρεπε να εχουν καταργηθει.

Εδώ έχουν ακόμα σε κυκλοφορία την Α6000, ήμουν νέος και γέρασα από τότε που βγήκε αυτή η μηχανή!!

• Haha
Reactions: Happy-Devils