Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Η Z5 έχει crop 4k μόνο σωστά ;
Ακριβώς, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι ακόμα, αν δεν είχε Crop στο 4Κ θα την είχα παραγγείλει ήδη...σαν πακέτο πάντως όσο διαβάζω είναι εξαιρετική μηχανή, FF, σώμα αδιάβροχο μαγνησίου, IBIS, πολύ καλή εστίαση, μεγάλο και υψηλής ανάλυσης σκόπευτρο...για όσους τους απασχολεί κυρίως η φωτογραφία είναι ληστεία αυτή η τιμή που την δίνουν.

• Like
Reactions: Binis
μάλλον θα βάλω (σήμερα κιόλας) την EM5 iii με τον 12-45 αγγελία για να φεύγει (πρέπει να μαζέψουμε τα φράγκα) :D
Προσωπικά θα περιμένω πριν δώσω την Em5iii και να την δουλέψω παράλληλα με την Ζ5. Οποια μου κάτσει καλύτερα θα μείνει και η άλλη θα φύγει....βέβαια ο FF αισθητήρας με το καλημέρα θα δείξει τα δόντια του, καλός ο 20αρης της em5iii άλλα μέχρι εκει, με το που δεις την απόδοση σε υψηλά iso, το dynamic range Και το ρηχό βάθος πεδίου που έχεις ακόμα και με κιτ φακό της Ζ5 τα ξεχνάς όλα τα άλλα.

• Like
Reactions: stratigos24
με το που δεις την απόδοση σε υψηλά iso, το dynamic range Και το ρηχό βάθος πεδίου που έχεις ακόμα και με κιτ φακό της Ζ5 τα ξεχνάς όλα τα άλλα.

Τωρα που το λες θα ηταν ενδιαφερον αν εβρισκα καναν 75αρη f1,8 mft ή εστω με τον δικο μου 56αρη f1,4 σε διαφορα bokeh με τον νεοαποκτηθεντα 135αρη f1,8 για FF ή οταν θα μουρθει ο 105αρης f1,4......

σφαιρα οπως καθε τι.

Δεν υπαρχουν οι ανταπτορες της canon .....αν δεν τους εκαναν σουπερ αλλωστε θα ετρωγαν τρελλο κραξιμο.

Με αλλη καμερα θελω να τον δοκιμασω ομως . Αμα βρεθει κανα καλο παιδι με καμια R5 ;)

Μπα......ισα ισα μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια οτι σε κανα 6μηνο ισως την αντικαταστησουν και αυτην. Αν πηγαινα τωρα για main σωμα αυτη θαταν η R5c και δευτερευων σωμα μαλλον η R6II.

Aλλα εχω μια φαγουρα οτι κατι αλλο θα ερθει ....

• Like
Reactions: gkpapad
καλησπέρα σε όλους, βρήκα την παρακάτω προσφορά που είναι αδιανόητη αλλά απ' ότι βλέπω έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση έχει κάποιος ιδέα ? μήπως είναι μαϊμού ΝΙΚΟΝ ???

Nikon Z6 ii & 24-70 f4 1199€ (η τιμή είναι σωστή τους πήρα τηλέφωνο)

Τώρα το λες;!!!

d5b37dd1ad220cbd40462e02558dd410.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Παραεισαγωγη θα ειναι γιαυτο εχει 1 χρονο εγγυηση. Μαιμου δεν υπάρχουν. Το μαγαζi δειχνει να ειναι καιρο στο skroutz.

• Like
Reactions: Binis
Παραεισαγωγη θα ειναι γιαυτο εχει 1 χρονο εγγυηση. Μαιμου δεν υπάρχουν. Το μαγαζi δειχνει να ειναι καιρο στο skroutz.
οπότε ίσως να μην είναι μεγάλο ρίσκο?