Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Δεν είναι κακή η στρατηγική αυτη απλά προϋποθέτει μεγάλες γραμμές παραγωγής.

Και εγώ θα αγόραζα εύκολα για κάνα 500ρικο μια καινούργια 5dIII για Μπακαπ σωμα

Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή αλλά το ποστάρω :p

Lumix s5 +20-60mm απο το γερμανικο warehouse

στην τιμη των

€1,372.20 excl. VAT
€1,701.53 incl. VAT

και με εξτρα 10% στο ταμειο

Δεν την εχω συγκρινει με αλλες αντιστοιχες (ας πουν τα παιδια που την πηραν προσφατα) αλλα αποφορολογημενη στα 1250€ δεν μοιαζει ασχημα.

Ε τωρα παιδες απο μερα σε μερα μην πω απο ωρα σε ωρα ετσι θαναι αυτα..... βλεπεις το λινκ αν εισαι αποφασισμενος και διαβασμενος που ειναι η τιμη που προσδοκας κανεις κινηση με φοβο παντα να βγει καλυτερη ή ρισκο να μην βγει αλλη....

Χωρίς φακούς ( τα σκουπίδια που έχουν στα κιτ δηλαδή ) οι τιμές για Z5, RP είναι στα 700€ . Για σώμα FF !!!

Εξαιρετικές για εισαγωγικο σώμα.

Επίσης η R5 έπεσε πρώτη φορά επίσημως στα 3900€ λιανική άρα στα 3145€ αποφορολογημενη !!

• Like
Reactions: evanfotis
Εντάξει δεν είναι για σκουπίδια οι φακοί που δίνουν μαζί με RP και Z5, ειδικά ο Nikon 24-70F4 μια χαρά φακός είναι για κάποιον που ξεκινάει. Η Ζ5 πιο συγκεριμένα με 700 περίπου ευρώ όπως είπες, παίρνεις FF μηχανή με IBIS, υψηλής ανάλυσης σκόπευτρο, 2 κάρτες μνήμης, εξαιρετική εστίαση κλπ....για αυτό γκεινιαζουμε ορισμένοι με τις τμές που έχουν πάει τα Crop και m43 σώματα.

Πολύ καλή πρόταση και η Nikon Z6II με τον 24-70 στα 1.999 ευρώ.

Μόλις είδα και αυτό Nikon Z5 με τον 24-50 στα 799 ευρώ!!! Ο φακός κάνει ένα 350αρι...μιλάμε παίρνεις FF καλό σώμα στα 450 ευρώ!!! Ελπίζω να μην είναι λάθος η τιμή....θα το χτυπήσω το σετ, με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις πλέον ούτε καλό κινητό!

Επειδή μίλησα με το κατάστημα για την Z5 Με τον 24-50 στα 799 ευρώ, διόρθωσαν την τιμή, δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή απλά είχαν 1-2 κομμάτια για κράχτη και τα έδωσαν και τέλος. Σε κάθε περίπτωση και αυτοί πλέον την έχουν στα 1.099 με τον 24-50 οπως όλοι οι άλλοι. Δεν πειράζει γλίτωσε το πορτοφόλι μου ένα έξοδο!!

Επειδή μίλησα με το κατάστημα για την Z5 Με τον 24-50 στα 799 ευρώ, διόρθωσαν την τιμή, δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή απλά είχαν 1-2 κομμάτια για κράχτη και τα έδωσαν και τέλος. Σε κάθε περίπτωση και αυτοί πλέον την έχουν στα 1.099 με τον 24-50 οπως όλοι οι άλλοι. Δεν πειράζει γλίτωσε το πορτοφόλι μου ένα έξοδο!!
ήταν λάθος μάλλον, όλοι έχουν το σώμα 799 & με τον 24-50 1099, αλλά αυτή η προσφορά με τον 24-70 f4 που είναι και σούπερ φακός είναι λουκουμάκι και με έβαλε ξανά στην πρίζα για να ξανά γίνω Νικόνιαν και μάλιστα FF :P

ήταν λάθος μάλλον, όλοι έχουν το σώμα 799 & με τον 24-50 1099, αλλά αυτή η προσφορά με τον 24-70 f4 που είναι και σούπερ φακός είναι λουκουμάκι και με έβαλε ξανά στην πρίζα για να ξανά γίνω Νικόνιαν και μάλιστα FF :p
Ψήνομαι και εγώ για την Ζ5 με τον 24-70 στα 1.199....δεν έχω αποφασίσει ακόμα, άλλα με βλέπω να την παίρνω στο τέλος....πάντα είχα μια αγάπη για την Nikon και μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτήν. Και να μην μου κάτσει καλά θα την δώσω αργότερα χωρίς να χάσω πολλα...

• Like
Reactions: Binis
Ψήνομαι και εγώ για την Ζ5 με τον 24-70 στα 1.199....δεν έχω αποφασίσει ακόμα, άλλα με βλέπω να την παίρνω στο τέλος....πάντα είχα μια αγάπη για την Nikon και μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτήν. Και να μην μου κάτσει καλά θα την δώσω αργότερα χωρίς να χάσω πολλα...
μάλλον θα βάλω (σήμερα κιόλας) την EM5 iii με τον 12-45 αγγελία για να φεύγει (πρέπει να μαζέψουμε τα φράγκα) :D

Oταν βλεπεις FF σωματα απο κορυφαιες εταιρειες εστω και εισαγωγικα μοντελα σε τιμες τετοιες οντως καταντα αστειο να κοιτας αλλες πιο εξωτικες λυσεις.

Η Ζ5 ειναι μακραν η καλυτερη προσφορα που παιζει μιας και η RP ειναι και παλιο μοντελο και προς αντικατασταση.

Γενικως η Canon " σπρωχνει" παλιοτερα μοντελα , R, RP , R6 που θα αποσυρθει συντομα και R5 που με βαζει σε σκεψεις γιατι ειναι στο πακετο με τις προσφορες (και οχι η R5c ας πουμε.......)

• Like
ήταν λάθος μάλλον, όλοι έχουν το σώμα 799 & με τον 24-50 1099, αλλά αυτή η προσφορά με τον 24-70 f4 που είναι και σούπερ φακός είναι λουκουμάκι και με έβαλε ξανά στην πρίζα για να ξανά γίνω Νικόνιαν και μάλιστα FF :P

Ποιος την έχει αυτή τη προσφορά, με τον 24-70;

ΥΓ… οκ τη βρήκα, στα 1200€.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Like