Α οκ γιατί δεν ήμουν σίγουρος από πού την πήραεχει ξαναγραφτει.....
καταρχην φερνει απο τριτες αγορες με οτι αυτο συνεπαγεται για τις εγγυησεις προιοντων και κυριως πρωτα πουλαει κατι εισπραττει και μετα φερνει το προιον .

Α οκ γιατί δεν ήμουν σίγουρος από πού την πήραεχει ξαναγραφτει.....
καταρχην φερνει απο τριτες αγορες με οτι αυτο συνεπαγεται για τις εγγυησεις προιοντων και κυριως πρωτα πουλαει κατι εισπραττει και μετα φερνει το προιον .
Πολλοί έχουν αναφέρει τα παραπάνω που λέει ο φίλος Kosh για τον Παπαδάκη και ακόμα υπήρχαν περιστατικά με 2 μήνες αναμονή σε πληρωμένο προϊόν
Δε ξέρω μήπως τα καταφέρνει καλύτερα στο af η z6 ii.
Α οκ γιατί δεν ήμουν σίγουρος από πού την πήρα. Τελικά Σταυρινάκης. Και τώρα αναμονή ένα μήνα μέχρι να κατέβω Ελλάδα...
Θα χεις τελωνείο, εδώ S5+20-60 με λίγο ψάξιμο την βρίσκεις 1700ευρω , μετά αν θες τον 50/1.8 θα τον βρεις γύρω στα 300-350 ευρώ σε αγγελίες από σπασμένα κιτΜια καλή προσφορά έχει το Amazon.uk στην Panasonic FF S5 μαζί με τους φακούς 20-60 και 50mmf1,8 βγαίνει με τα τελωνειο και έξοδα αποστολής 1.840 ευρώ.
Στην Ελλάδα τόσο παίρνεις μόνο το σώμα.
Υ.Γ. Σκέφτομαι μήπως δεν πάρω την Nikon Ζ5 και να χτυπήσω αυτο το σετ, ο φακός ειδικά ο 20-60 είναι μοναδικός, και θα έχω και έναν καλο prime μαζί….πάλι έμπλεξα…
Η τιμή στα 1.800 ευρώ περιλαμβάνει και τα έξοδα εκτελωνισμού..το βάζω παρακάτω αναλυτικά όπως μου το βγάζει στο τελευταίο βήμα...βασικά με 1.800 ευρώ παίρνεις την μηχανή και 2 φακούς με εγγύηση το Amazon.Θα χεις τελωνείο, εδώ S5+20-60 με λίγο ψάξιμο την βρίσκεις 1700ευρω , μετά αν θες τον 50/1.8 θα τον βρεις γύρω στα 300-350 ευρώ σε αγγελίες από σπασμένα κιτ
χαχα...ναι καλά περίμενε!! Στην Ελλάδα ειδικά με τίποτα....παροδοσιακά στην Ελλάδα μόνο Nikon και Canon κάνουν προσφορές, που έχουν και τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς...άντε και καμία Sony.....fuji, Panasonic και Olympus μας έχουν γραμμένους για αυτό θα τους γράψουμε και εμείς!!χαχαγια olympus δεν εχω δει πουθενά κάτι καλό σταθερή αξία χαχαχαχαχαχα
απο το αγγλικο άμαζον τι παίζει με το τελωνείο;
έχουν κάνει το αντίθετο, έχουν επαναφέρει στους περισσότερους φακούς τις αρχικές τους τιμές μαζί με τις αυξήσεις τουςχαχα...ναι καλά περίμενε!! Στην Ελλάδα ειδικά με τίποτα....παροδοσιακά στην Ελλάδα μόνο Nikon και Canon κάνουν προσφορές, που έχουν και τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς...άντε και καμία Sony.....fuji, Panasonic και Olympus μας έχουν γραμμένους για αυτό θα τους γράψουμε και εμείς!!χαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.