3375€ έκπτωση στον Nikon AF-S 400mm f/2.8E VR ED FL

Ολα ανεβαίνουν δυστυχώς, και η Sony δεν είναι η μόνη, που να δεις τι γίνεται στην αγορά του αυτοκινήτου που κάθε σχεδόν μήνα ανεβάζουν τις τιμές και οι αναμονές φτάνουν μέχρι και τα 2 χρόνια. Στο θέμα μας δυστυχώς όπως πάει το πράγμα η φωτογράφιση με μηχανές/φακούς κλπ. πάει να γίνει χόμπι για πολύ λίγους, niche αγορά, ψώνισε ότι μπορείς όσο προλαβαίνεις.Ειδα πως η Sony εδω Ελλαδα εκτος απο οτι τελειωσε το cashback που ηταν μεχρι 15/1 ανεβηκαν αρκετα οι τιμες σε φακους.
Παραδειγμα ο 24105 που πηρα ειχε 950 με 200 επιστροφη τωρα εχει 1150 ο 70200 ειχε 990 με παλι 200 επιστροφη τωρα εχει 1200
Ευτυχως προλαβα και μου ηρθε 630 ο 24105 αφου εδωσα και το καπακι της A7C για 120 ευρω.
Μου ειχαν πει απο την μερα που θα κανεις την αιτηση σε 10 μερες παιρνεις τα λεφτα. Δηλαδη 40 μερες μετα την αγορα.Όλα τα cashback μέσω τραπέζης κάπως έτσι λειτουργούν, υπάρχουν μάλιστα και κάποια πιο περίπλοκα...
Έτσι ακριβώς, πολύ εύκολη διαδικασία μια αίτηση και σε 10 το πολύ ημέρες μου βάλανε τα χρήματα στην τράπεζα...Εμένα παντως το Cashback της canon κάπου τόσο έκανε ίσως και λιγότερο. Εύκολη διαδικασία μια αίτηση χαίρετε.
Στο είπα και προσωπικά. Μηχανή και φακό που αύριο κιόλας τα πουλάς στο mpb στην τιμή που τα πήρες πάνω κάτω μην τα φοβάσαι σαν προσφορά, ακόμη και αν είναι εκθεσιακά.Και με διπλό κιτ την έχει στα 399 αλλά μόνο κατάστημα Ιωαννίνων....
Χμ, Amazon.com.be does not ship outside of Belgium. Add or select a Belgian address to start shopping.Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Contemporary Lens - Canon Mount
-23%
€735.90
Να χωθώ ή πάει και πιο κάτω; Βλέπω ένα well used με 600 ευρώ στο mpb.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.