Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Ειδα πως η Sony εδω Ελλαδα εκτος απο οτι τελειωσε το cashback που ηταν μεχρι 15/1 ανεβηκαν αρκετα οι τιμες σε φακους.

Παραδειγμα ο 24105 που πηρα ειχε 950 με 200 επιστροφη τωρα εχει 1150 ο 70200 ειχε 990 με παλι 200 επιστροφη τωρα εχει 1200

Ευτυχως προλαβα και μου ηρθε 630 ο 24105 αφου εδωσα και το καπακι της A7C για 120 ευρω.

• Like
Reactions: Binis
Ειδα πως η Sony εδω Ελλαδα εκτος απο οτι τελειωσε το cashback που ηταν μεχρι 15/1 ανεβηκαν αρκετα οι τιμες σε φακους.

Παραδειγμα ο 24105 που πηρα ειχε 950 με 200 επιστροφη τωρα εχει 1150 ο 70200 ειχε 990 με παλι 200 επιστροφη τωρα εχει 1200

Ευτυχως προλαβα και μου ηρθε 630 ο 24105 αφου εδωσα και το καπακι της A7C για 120 ευρω.
Ολα ανεβαίνουν δυστυχώς, και η Sony δεν είναι η μόνη, που να δεις τι γίνεται στην αγορά του αυτοκινήτου που κάθε σχεδόν μήνα ανεβάζουν τις τιμές και οι αναμονές φτάνουν μέχρι και τα 2 χρόνια. Στο θέμα μας δυστυχώς όπως πάει το πράγμα η φωτογράφιση με μηχανές/φακούς κλπ. πάει να γίνει χόμπι για πολύ λίγους, niche αγορά, ψώνισε ότι μπορείς όσο προλαβαίνεις.

• Like
Reactions: Binis
Ειπαμε οι μεγαλες εταιρειες υπερκοστολογουν τα προιοντα τους για να μπορουν να κανουν "προσφορες"

οταν το αποδεχθουμε αυτο.....θα το κατανοησουμε ως πολιτικη πωλησεων.

Sony SEL-85F18 85mm F1.8 Full Frame

404,10€ χωρις φπα
493,00€ με φπα

και μειον 70 ευρω με κουπονι ( απο οτι βλεπω δινεται και σε αλλους σονυ φακους αυτο το κουπονι )

Στην ελλαδα

και υπαρχουν και φακοι με μεγαλυτερη εκπτωση αν και χωρις κουπονι

Δεν ξερω αν ταιριαζει εδω αλλα πολυ ιστορια το cashback της Sony. Εκτος απο οτι θελει να κανεις μετα απο ενα μηνα την αιτηση μολις την κανεις σου γραφει τα παρακατω δηλαδη σε 3 μηνες θα παρεις την επιστροφη.

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαλήθευσης που θα περιέχει τον αναγνωριστικό σας κωδικό εντός 24 ωρών. Παρακαλείσθε να αναφέρετε αυτόν τον κωδικό εάν πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την αξίωσή σας. Εάν η αξίωσή σας πληροί όλες τις απαιτήσεις των Όρων και Προϋποθέσεων της καμπάνιας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης επιλεξιμότητας μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες ημέρες. Μόλις λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης επιλεξιμότητας, η επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μεταφερθεί στο λογαριασμό σας εντός 28 ημερών. Εάν η αξίωσή σας είναι ελλιπής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες.

Όλα τα cashback μέσω τραπέζης κάπως έτσι λειτουργούν, υπάρχουν μάλιστα και κάποια πιο περίπλοκα...
Μου ειχαν πει απο την μερα που θα κανεις την αιτηση σε 10 μερες παιρνεις τα λεφτα. Δηλαδη 40 μερες μετα την αγορα.

Εμένα παντως το Cashback της canon κάπου τόσο έκανε ίσως και λιγότερο. Εύκολη διαδικασία μια αίτηση χαίρετε.
Έτσι ακριβώς, πολύ εύκολη διαδικασία μια αίτηση και σε 10 το πολύ ημέρες μου βάλανε τα χρήματα στην τράπεζα...

Ο Κωτσόβωλος έχει μερικά τελευταία κομμάτια διαθέσιμα σε μαγαζιά με καλές τιμές και άτοκες δόσεις. Ρίχτε μια ματιά μήπως βρείτε κάτι στην περιοχή σας.
Π.χ. για Αθήνα Panasonic GX800 στα 269€ με φακό μάλλον τον κιτ...

Προσωπικά, αν και από πάντα την ήθελα τη μηχανή αυτή και την είχα στο μυαλό μου, δε θα την έπαιρνα σε αυτά τα χρήματα. Ναι, είναι προσφορά σε σχέση με το που έχουν φτάσει τα πράγματα με τις τιμές, αλλά δεν είναι πραγματική προσφορά με βάση του πόσο είχε κανονικά προ κρίσης ηλεκτρονικών κλπ... ([που από τότε θα την έχουν... προ ανεβάσματος των τιμών γενικά...)
Άσε που δε μπορώ να φλερτάρω με το ''εκθεσιακό'' που μου μυρίζει από πίσω..

Και με διπλό κιτ την έχει στα 399 αλλά μόνο κατάστημα Ιωαννίνων....
Στο είπα και προσωπικά. Μηχανή και φακό που αύριο κιόλας τα πουλάς στο mpb στην τιμή που τα πήρες πάνω κάτω μην τα φοβάσαι σαν προσφορά, ακόμη και αν είναι εκθεσιακά.
Ερχονται με εγγύηση καινούριου έτσι κι αλλιώς. Αν δεν σου κάνουν, προσπαθείς να τα δώσεις πρώτα εντός Ελλάδας σε αγγελία και αν δεν , τότε εξωτερικό.
Άντε και έχασες και 10-20-30 ευρω στην πώληση. Πες ότι τα νοίκιασες για 6 μήνες και τα ξεζούμισες.

Αντε να δοκιμάσεις και την γλύκα του Μ4/3 συστήματος! Πιο οικονομική δοκιμή αποκλείεται να σου κάτσει.;)
Για το πόσο έκαναν προ κρίσης, μην το ψάχνεις. Αν το σκεφτούμε έτσι δεν πρέπει να αγοράσουμε τίποτα απο τα μοντέλα που υπήρχαν προ κρίσης. Μόνο νέες κυκλοφορίες για τις οποίες δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Contemporary Lens - Canon Mount

-23%
€735.90

Να χωθώ ή πάει και πιο κάτω; Βλέπω ένα well used με 600 ευρώ στο mpb.
Χμ, Amazon.com.be does not ship outside of Belgium. Add or select a Belgian address to start shopping.