Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

για μενα οι καινουργιες μηχανες τελειωσαν... εδω και καιρο
Εχουν παρει την ανηφορα οι τιμες, ενω τη κατηφορα τα εσοδα!

Οποτε ψαχνω παντα για καλες ευκαιρειες.

Πχ το συστημα που εχω (sony a7R III _sony g OSS 24-105 f4 ) μου βγηκε στα 1700, λιγοτερα απο τα μισα δηλ. καινουργιων.

Μονο ετσι συμφερει φυσικα.
Κοίτα έγραψα για καινούρια, αν μπούμε στην διαδικασία για μεταχειρισμένα και στα Crop βρίσκεις σε τιμές χώμα συστήματα με λίγο ψάξιμο, και ο άλλος μπορεί να του τα χαρίσουνε, να έχει γνωστό, να το πάρει χωρίς ΦΠΑ κλπ. Ακόμα και την Oympus em5III με τον 12-100 τα πηρα και εγώ στο μισό κόστος που κάνουν καινούρια, άλλα για να είναι δίκαιη μια σύγκριση μιλάμε με τιμές καινούριων. Και στα καινούρια το σύστημα που περιγράφεις είναι μεν πολύ καλό άλλα στο τριπλό/τετραπλό κόστος από ένα Crop σύστημα όπως το κιτ σετ της Nikon Z50 και δεν έχεις και το ίδιο ευρος σε ζουμ.
Αυτή την στιγμή σε καινούρια FF, η μόνη μηχανή που αξίζει και είναι VFM είναι η Nikon Z5 με τον 24-70, ολα τα άλλα είναι πολύ ακριβά για εμένα τουλάχιστον. Εδώ έφτασε η Crop fuji Χ-Τ5 να χτυπάει 2.100 το σώμα και η M43 Olympus Om1 τα 2.000 ευρώ!!! έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως!!

Συνολικά η Nikon είναι η μόνη εταιρία που με τις εκπτώσεις που βγάζει βγαίνουν σε σχετικά Normal τιμές ο εξοπλισμός της, όλοι οι άλλοι όπως είπες μόνο σε μεταχειρισμένα.

ένας από τους πιο sharp φακούς στο e-mount

Sigma 65mm f/2.0 στα 421,26€ αρχική (με ΦΠΑ) - βγαίνει στα 436,85€ με τη διαφορά ΦΠΑ και τα μεταφορικά

από το ιταλικό amazon

skroutz έχει 700+

• Like
Reactions: papg
Απλά Νίκο εδώ δίνουν πενταετή εγγύηση στα 1100 ευρω (η εγγύηση πλέον αν την πάρεις έξτρα έχει 150ευρω)

Απλά τα 1.100 είναι εξωπραγματική τιμή για αυτή την μηχανή. Και τα 950 πολλά είναι αλλά είναι κάπως πιο γλυκό για όσους πιθανόν να ενδιαφέρονται, αλλά όπως είπα και πριν και πάλι πολλά είναι.

Tο ιδιο πραγμα ακριβως ειναι χωρις φπα παντως.

734€ απο το ιταλικο αμαζον ειναι μια διαφορα στο 150αρι που κοστιζει η εγγυηση.

Το βασικο ειναι οτι αν δεν σου κανει η καμερα μπορεις να την επιστρεψεις σε διαστημα 30 ημερων (αν δεις πχ οτι θες κατι καλυτερο)

με φπα ειναι αυτες οι τιμες ? εχει και φυσικο καταστημα Σταδιου.
Έκανα μια εικονική παραγγελία και μου έβγαλε τελική τιμή με μεταφορικά + αντικαταβολή 903€ την Ζ5
με φπα ειναι αυτες οι τιμες ? εχει και φυσικο καταστημα Σταδιου.. Μόνο 20€ μεταφορικά + 4.5€ αντικαταβολή (Ζ5 από 879€)

κοιτα οι τιμες ειναι σε καποια πραγματα εξαιρετικες.

Ποιος θα κανει πρωτος την αρχη ειναι το θεμα να τα σκασει :p χωρις να ξερει τι ειδους εισαγωγες ειναι , τι εγγυηση διαθετουν κλπ κλπ

Ειδικα αν θες να παρεις καμια καμερα στα 4-5 χιλιαρικα....

Έκανα μια εικονική παραγγελία και μου έβγαλε τελική τιμή με μεταφορικά + αντικαταβολή 903€ την Ζ5
Η διαφορά είναι γύρω στα 90€ με τα δικά μας μαγαζιά.
Δεν είναι άξια λόγου στο 1000ρικο.
Απλά βρήκα Ζ 24-200 bulk στα 599€

Μπήκα στο site του Ελληνικού υποκαταστήματος, όπου οι τιμές αλλάζουν προς τα πάνω, π.χ. η Ζ5+24-50 από 924€ στο Κυπριακό πάει στα 1090€. Και πάλι καλή τιμή, οπότε πήρα τηλέφωνο και περιμένω επιβεβαίωση - ο κύριος που μίλησα δεν ήξερε (??? :unsure:).

Η διαφορά είναι γύρω στα 90€ με τα δικά μας μαγαζιά.
Δεν είναι άξια λόγου στο 1000ρικο.
Απλά βρήκα Ζ 24-200 bulk στα 599€

για τετοια ποσα οχι

αλλα αν δεις πχ τις τιμες στις Canon R5, R5c ειναι πολυ μεγαλυτερες, πιο κατω ακομα και απο τις σουπερ εκπτωτικες της ελληνικης εισαγωγικης....

Μπήκα στο site του Ελληνικού υποκαταστήματος, όπου οι τιμές αλλάζουν προς τα πάνω, π.χ. η Ζ5+24-50 από 924€ στο Κυπριακό πάει στα 1090€. Και πάλι καλή τιμή, οπότε πήρα τηλέφωνο και περιμένω επιβεβαίωση - ο κύριος που μίλησα δεν ήξερε (??? :unsure:).

1149 έχει εδώ, γιατί να μπλέξεις;

• Like
Reactions: cacau
Και αν πας στο κατάστημα και τους τα δώσεις και ζεστά μετρητά θα στην δώσουν και στα 1.090...σχεδόν πάντα κόβουν κάτι τα φωτογραφικά καταστήματα αν πας από κοντά και με μετρητά!!

Πήρα σήμερα πριν λίγο τον Olympus 8-25 από γνωστό φωτογραφικό κατάστημα του κέντρου, χαμηλότερη τιμή στο Skroutz στα 849 ευρώ τον αγόρασα στα 800 ευρώ μετρητά φυσικά σφραγισμένο με την επίσημη εγγύησή του.

Ψάχνω να αλλάξω τον Ζ 24-70 f4 με Ζ 24-120f4 ή Ζ 24-200 4.5-6.3 και για αυτό έψαξα εκεί, μιας και μου ήρθε το διαφημιστικό mail.
Αν αγοράσεις από Κύπρο με τιμολόγιο, δεν αφαιρείται ο ΦΠΑ τους (δεν ξέρω πόσο είναι); Γίνεται να στο στείλουν από Κύπρο αν το έχουν και στη Σταδίου όμως;

Από 'τι μου είπαν πριν λίγο, ΔΕΝ τα έχουν - είναι τιμές προσφοράς και ετοιμάζουν παραγγελία για Δευτέρα με παράδοση τέλος τη; άλλης βδομάδας. Πλην μεμονωμένων περιπτώσεων δεν το θεωρώ άξιο λόγου...