Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Όπως θα δεις λίγο πιο πάνω είχε βγει σε προσφορά με 200 ευρώ συν ΦΠΑ και το κιτ σε όλα τα χρώματα ...

Είναι σύνηθες να κάνει γενναίες προσφορές η Πανασονικ σε ένα εξάμηνο περίπου κυκλοφορίας του μοντέλου που μένουν για λίγο διάστημα ενεργές
Καλημέρα, έπεσε η τιμή της panasonic s9, στα 1136 το σώμα
Αν δεν είχα πάρει την ΟΜ3 θα την χτύπαγα τώρα σώμα

Όπως θα δεις λίγο πιο πάνω είχε βγει σε προσφορά με 1200 ευρώ συν ΦΠΑ και το κιτ σε όλα τα χρώματα ...

Είναι σύνηθες να κάνει γενναίες προσφορές η Πανασονικ σε ένα εξάμηνο περίπου κυκλοφορίας του μοντέλου που μένουν για λίγο διάστημα ενεργές
Καλημέρα, έπεσε η τιμή της panasonic s9, στα 1136 το σώμα
Αν δεν είχα πάρει την ΟΜ3 θα την χτύπαγα τώρα σώμα

Δεν ξέρω που να το βάλω, έτσι το βάζω εδώ.

Η Kolari - η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των φίλτρων/μετατροπών για IR/UV, άνοιξε μαγαζί και στην ΕΕ.
Περιορισμένο στοκ και επιλογές, αλλά ότι υπάρχει δίχως Τελωνεία και άλλες δυσκολίες, καλό είναι.
Ιδίως τώρα με τους Τραμποδασμούς.

Πολύ ενσιαφερον. Επειδή έχω πάντα ένα σώμα υπέρυθρο θα ήθελα κάποια από τα εξειδικευμένα φίλτρα της. Πανάκριβα μεν αλλά είναι τοπ επιλογές.

Η Kolari - η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των φίλτρων/μετατροπών για IR/UV, άνοιξε μαγαζί και στην ΕΕ.
Περιορισμένο στοκ και επιλογές, αλλά ότι υπάρχει δίχως Τελωνεία και άλλες δυσκολίες, καλό είναι.
Ιδίως τώρα με τους Τραμποδασμούς.

Σλοβενια ε ? Ηταν μονοδρομος αν ηθελαν να ανοιξουν λιγο τις πωλήσεις τους , να δουμε αν θα ακολουθησει και το service μετατροπων τους για καμερες , δειχνει να υπαρχει επιλογη

Last edited:
Πολύ ενσιαφερον. Επειδή έχω πάντα ένα σώμα υπέρυθρο θα ήθελα κάποια από τα εξειδικευμένα φίλτρα της. Πανάκριβα μεν αλλά είναι τοπ επιλογές.
Είναι τα καλύτερα - πλην εξαιρέσεων για UV αλά BaaderU - στην αγορά.
Δυστυχώς ως τέρμα niche λύσεις, έχουν τις ανάλογες τιμές.

Πάντως έχουμε έναν στο φωτοκλάμπ εδώ στη Στοκχόλμη που αποκλειστικά κάνει IR έχει στείλει μηχανή και τώρα έχει δικά τους drop in φίλτρα (500φευγα, 720nm, 800φευγα).
Εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδίως σε microcontrast και οπτική ποιότητα. Από macro έως σε αστρο.

Πολυ ακριβες λυσεις. Στο αμερικανικο τους καταστημα πουλανε και ετοιμες μηχανες παντως εδω ακομα δεν το εχουν βαλει

Εχει το Γερμανικό foto-erhardt πολύ καλές προσφορές στις Lumix S9 (500-600 κατω) και άλλα..
Σημειώνω οτι αποφορολογεί κιόλας για Ελλάδα.

600-600 κάτω γράφω.. Και στο χιλιάρικο έχει, ανάλογα το φακό σετ. Μάλλον μου τα βγάζει πιο οικονομικά επειδή ξέρει ποιος είμαι και έχει το ΑΦΜ, τώρα που μπήκα από αλλού όντως είναι πιο ακριβά.

Το γαλλικο αμαζον εδω και τρεις ημερες και μεχρι τις 6 μαιου δινει εκπτωτικο κουπονι 25€ για αγορες που κανει το ιδιο το αμαζον και πανω απο 75€.

Προφανως για φωτογραφικα αξιζει μονον αν πχ παρετε καμια καρτα μνημης ή κατι φτηνουλι αλλα δεν ειναι ασχημο ως μπονους αγορας αν η αγορα σας ειναι κατω των 100 ευρω.

• Like
Reactions: cacau
Τζάμπα πράγμα σήμερα στο σκρουτζ η Zfc με τον 28άρη f/2.8SE!
Χτυπήστε αλύπητα! (Αν το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Δεν το γνωρίζω προσωπικά)
Σε αυτή την τιμή αυτό το σετ αξίζει πολύ! Ούτε μεταχειρισμένο το παίρνεις με τόσα!

Στιγμιότυπο οθόνης (57).png

Σε αυτή την τιμή αυτό το σετ αξίζει πολύ! Ούτε μεταχειρισμένο το παίρνεις με τόσα!

Aπο οτι βλεπω ενα μονον καταστημα εχει αυτην την τιμη. Χωρις καμια αξιολογηση στο σκρουτζ (καποιος σωτηρης στις Αχαρνες)

Εχεις αγορασει κατι απο εκει?

View attachment 251798
Το κοιτούσα πριν και μου φάνηκε ύποπτο (1 μόνο μαγαζί, χωρίς αξιολογήσεις).

Η τιμή είναι όχι αστεία, άλλα κλέβεις εκκλησία. Mόνο ο φακός κάνει ένα 300αρι, σου βγαίνει το σώμα κάτω από 350 ευρώ!!!
Το θέμα είναι με το κατάστημα τι γίνεται??
Αν αγοράζεις βέβαια από το Skroutz υπάρχει ασφάλεια, στην χειρότερη θα σου επιστρέψουν τα λεφτά, μου έχει τύχει και άλλες φορές και άμεσα επιστράφηκαν τα λεφτά ενώ μου έδωσαν και κουπονάκι (10 ευρώ) για την ταλαιπωρία.
Θα την χτυπήσω και ότι γίνει!!!

Υ.Γ. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι έχει γίνει λάθος στην τιμή και θα ακυρώσει την παραγγελία, σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για ότι γίνει!!

Indiana Jones ο Νικος :LOL:
Η παραγγελία μπήκε (μέσω Skroutz φυσικά) και τράβηξαν κιόλας και τα λεφτά! Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη...το πολύ πολύ να φάω κανένα άκυρο και να μου δώσουν πάλι κανένα κουπονάκι...χαχα