Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,454
ΝΑ ΜΑΣΤΕ!! Είμαστε γκρουπ γκατζετακηδων, να μην έχουν την τιμητική τους τα ηλεκτρονικού πολέμου. Ετοιμάζομουν να ποσταρω το EF111 ravenΓια μένα ενα απο τα πιό ενδιαφέροντα μαχητικά α/φ είναι αυτό
ΝΑ ΜΑΣΤΕ!! Είμαστε γκρουπ γκατζετακηδων, να μην έχουν την τιμητική τους τα ηλεκτρονικού πολέμου. Ετοιμάζομουν να ποσταρω το EF111 raven
Μάνο υπέροχο το σκίτσο σου!
Για μένα ενα απο τα πιό ενδιαφέροντα μαχητικά α/φ είναι αυτό
ΝΑ ΜΑΣΤΕ!! Είμαστε γκρουπ γκατζετακηδων, να μην έχουν την τιμητική τους τα ηλεκτρονικού πολέμου. Ετοιμάζομουν να ποσταρω το EF111 raven
Fun fact, το F111 είχε αρχικά σχεδιαστεί για μαχητικό (εξ ου και το F) αλλά στην πορεία βρήκε χρηση για αποστολές interdiction.Απο που προεκυψε ο ομοιοτητα γεωμετριας του Mig-23 ... αλλα και που τεσταριστηκε first hand η λειτουργικοτητα
της οπισθοκλινους μεταβλητης γεωμετριας των F-14 .... OΛΑ ξεκινησαν το 1964 (τελωσπαντων, τι θα γινει με αυτην
την δεκαετια του 60 :angry: ... δεν αφησε τιποτα πρωτοτυπο για μετα :icon15
![]()
Γνωριζετε φυσικα ΤΙ καταφεραν καποιοι αυστραλοι... ε ?
ΝΑΙ .... ειναι το πιο versatile fighter plane .... αν δεις τι μπορει να μεταφερει κατω απ τις φτερουγες του.
Σιγουρα ειναι !
Αλλα βρε Πετρο ... δεν εμπνεει τοσο πολυ .... σχεδιαστικα εννοω !
Και μιας και δεν ριχνουμε εμεις τις βομβες ... τι μας κοφτει το versatility ?
Μάνο ,υπάρχουν τα <όμορφα> α/φ και κάποια που είναι κάπως ιδιαίτερα .
Το συγκεκριμένο που ανέβασα ανήκει ,νομίζω ,στη κατηγορία των ιδιαίτερων α/φ .
Και ο δικός μου <ερωτας> είναι το F14 ,που το έχω σαν screen
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.