ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Φαντάζομαι ότι αιτήσεις για μέλη στο σωματείο μπορούν να κάνου κι άλλοι σχετικοί με το αντικείμενο που δεν χρησιμοποιούν internet. Π.χ. ο πατέρας μου άκουσε για τη διαδικασία εγγραφής μέλους είτε στο κατάστημα του Κώστα του Αποστολούδα είτε στη Τηλεοπτική. Ασχολείται με το αντικείμενο από το 1977. Να κάνει αίτηση;
:operator:

κε Βλασίδη,

μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ως συντονιστής αναρωτιέστε για κάποια
πράγματα που αφορούν το σωματείο. Στην κατηγορία των συντονιστών
δεν είναι ήδη γνωστά αυτά? Ειλικρινά απορώ?

Η σύνταξη του καταστατικού δεν έγινε μετά απο σύμφωνη γνώμη όλων σας?

ρε συ Αλεξη νομιζεις οτι ολοι μερα και νυχτα ασχολουμαστε με τα του σωματειου εγω βρε συ μεγαλυτερη και καιλα εχω για ενα συγκριτικο που θα πεσει κοσμος κατω και που ετοιμαζουμε για αρχες Μαρτιου παρα για την παραγραφο Β σελιδα 345 καθετος 3

Ο Βλασης ρωταει και περιμενει μια απαντηση

φυσικα δεν ειναι θεμα συνταξεως καταστατικου αλλα διαβασματος του που ρητα αναφερει οτι οποιος επιθυμει μπορει να γινει μελος του σωματειου

Απάντηση: Re: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Φαντάζομαι ότι αιτήσεις για μέλη στο σωματείο μπορούν να κάνου κι άλλοι σχετικοί με το αντικείμενο που δεν χρησιμοποιούν internet. Π.χ. ο πατέρας μου άκουσε για τη διαδικασία εγγραφής μέλους είτε στο κατάστημα του Κώστα του Αποστολούδα είτε στη Τηλεοπτική. Ασχολείται με το αντικείμενο από το 1977. Να κάνει αίτηση;
:operator:

Και ο γατος μου δεν χρησιμοποιει internet, αλλα επειδη τον εχω αναφερει σε αρκετα post, θελει να συμμετασχει. Μα κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε?

Το Σωματειο εγινε ΚΥΡΙΩΣ για τα μελη του www.AVCLUB.gr

Σαφως και δεν ειναι μονο αυτοι η πηγη των πιθανων μελων. Στο forum ομως συζηταμε για ΕΜΑΣ. Οι εξωθεσμικοι αυτη τη στιγμη, ΔΕΝ νομιζω οτι απασχολουν τα μελη του φορουμ αυτου

edit: Δεν νομιζω οτι ο κ. Βλασίδης αναρωτιεται πραγματικα... αν παλι εχω αντιληφθει λαθος, αποσυρω το σχολιο για το...γατο μου

Last edited:
Larry και εγώ μέ κάτι σονάτες γιά βιολί και πιάνο τού Schubert ασχολουμαι κυρίως,αλλά μιά και τόφερε η κουβέντα για κάτι ´λεπτομέρειες´ενός καταστατικού ,που φτιαχνόταν δύο χρόνια,είπαμε να πάρουμε κάποιες διευκρινίσεις.
Και δεν νομίζω οτι προκειται για μια υποπαράγραφο αλλά για κατι ουσιώδες..
Τωρα εάν πιστευεις οτι οι απαντήσεις ή και οι ´απαντήσεις´που δόθηκαν ξεκαθαρίζουν τό τοπίο πάω πάσο.

μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν, παρακαλώ να θεωρήσετε την αίτησή μου για εγγραφή ως μη σταλθείσα. δικό μου το λάθος που δεν έδωσα πολύ μεγάλη σημασία στα άρθρα περί τριετιών, πενταετιών κλπ. δεν θέλω να παρεξηγηθεί η κίνησή μου ως μη παροχή εμπιστοσύνης στα παιδιά του ΔΣ ή της ΔΟ (ιδρυτικά ή διορισμένα, άσχετο) καθώς, αν θυμάστε, πολλοί από τα μέλη του ενός και της άλλης είχαν τοποθετηθεί σε διαχειριστικές θέσεις επί εποχής δικής μου γενικής διαχείρισης, και παρέμειναν μετά το avforum, και δεν συνηθίζω να "σκοτώνω" τα παιδιά μου. θεωρώ όμως ότι το τρέχον ΔΣ θα πρέπει άμεσα, μετά την εγγραφή ικανού αριθμού μελών, να προκηρύξει αρχαιρεσίες με δυνατότητα εκλέγεσθαι για ΟΛΟΥΣ κι ΟΛΕΣ που θα έχουν εγγραφεί - εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος - δίνοντας το στίγμα για τη νέα "σωματειακή μη κερδοσκοπική" εποχή του avclub. άρα, η διαφωνία μου με το καταστατικό επιβάλλει τη μη συμμετοχή μου στα δρώμενα. ευχαριστώ για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση.

Βαγγέλης Νικολουδάκος

Καλά ολα αυτά.
Αλλά δύο χρόνια για να κατασκευαστεί ένα καταστατικό,με δυο βασικές διατάξεις(τα πεντε ιδρυτικα μέλη,που αποδεχονται το υποψηφιο τακτικό,και την αιωνιότητα μέχρις να αποκτηθεί η δυνατότης τού εκλεγεσθαι)παει πολύ..
Και εν πάσει περιπτώσει αφού ζητείται να μην υπάρχει ποινικό ή άλλο αδίκημα(και δικαιως)για να αιτηθεί κάποιος να γινει τακτικό μέλος ποιός ο λόγος να έχει και την αποδοχή πεντε ιδρυτικων...??
Μπορεί να μου απαντήθηκε οτι ειναι ´τυπική διαδικασία´αλλά κατόπιν της σημερινής διευκρινίσεως στο άλλο ουσιώδες ερώτημα,το αμφισβητώ και αυτό πλήρως...

Re: Απάντηση: Re: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Και ο γατος μου δεν χρησιμοποιει internet, αλλα επειδη τον εχω αναφερει σε αρκετα post, θελει να συμμετασχει. Μα κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε?

Το Σωματειο εγινε ΚΥΡΙΩΣ για τα μελη του www.AVCLUB.gr

Σαφως και δεν ειναι μονο αυτοι η πηγη των πιθανων μελων. Στο forum ομως συζηταμε για ΕΜΑΣ. Οι εξωθεσμικοι αυτη τη στιγμη, ΔΕΝ νομιζω οτι απασχολουν τα μελη του φορουμ αυτου

edit: Δεν νομιζω οτι ο κ. Βλασίδης αναρωτιεται πραγματικα... αν παλι εχω αντιληφθει λαθος, αποσυρω το σχολιο για το...γατο μου

Συγνώμη που δεν έγινα σαφής. Εδώ και αρκετά χρόνια (2003-2007) διατηρώ μια απόσταση από τις κοινωνικές δραστηριότητες του φόρουμ. Συμμετέχω σε ότι με ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορώ να ασχολούμε με τα πάντα. Έτσι κι εγώ πίστευα ότι το κλάμπ αφορά κυρίως τα μέλη του φόρουμ.

Χθες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα μου. Μου μετέφερε ότι άκουσε σε κάποιο από τα δυο καταστήματα τη δημιουργία του κλαμπ και την εγγραφή μελών και μου ζήτησε να το μεταφέρω εδώ.

Θα έπρεπε να κάνω διαφορετικά; Είπαμε ότι όσα αφορούν τα νέα μέλη του σωματείου να γίνονται μέσα από αυτό το θέμα. Αυτό και έκανα.

υπενθυμίζω (ή αν θέλετε κάνω γνωστό) ότι ήδη έχει γίνει μιά τροποποίηση καταστατικού.(μέσα στους ελάχιστους μήνες ζωής του σωματείου)
Το γεγονός αυτό και μόνο κάνει πολύ πιθανή την ανατροπή των χρονικών διαστημάτων που έχουν επικαλεστεί όσοι τα επικαλέστηκαν.

Μη μας λέτε γιά καρέκλες.
Προσβάλετε ανθρώπους που έτρεξαν και αγωνίστηκαν.

Προσωπικά είμαι ο πρώτος που θα την αφήσω.

Κατά τα άλλα νομίζω ότι κάποιος δεν γράφεται σε ένα σωματείο κοιτάζοντας με το καλημέρα πότε θα βάλει υποψηφιότητα...
Αρωγοί στο σωματείο και κατ επέκταση στο forum του avclub μπορείτε να γίνετε με τον τρόπο αυτό.

Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Καλά ολα αυτά.
Αλλά δύο χρόνια για να κατασκευαστεί ένα καταστατικό,

ένας ακριβώς με ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ διαδικασίες...

με δυο βασικές διατάξεις(τα πεντε ιδρυτικα μέλη,που αποδεχονται το υποψηφιο τακτικό,

μόνο σ αυτές κολλήσαμε Σπύρο ?
και την αιωνιότητα μέχρις να αποκτηθεί η δυνατότης τού εκλεγεσθαι)παει πολύ..

αιωνιότητα είναι τα 3 χρόνια που μπορεί κάλλιστα να γίνουν 1 ή 6 μήνες ?όποιος διαβάζει καταστατικά μπορεί εύκολα να διακρίνει τις διεξόδους

Και εν πάσει περιπτώσει αφού ζητείται να μην υπάρχει ποινικό ή άλλο αδίκημα(και δικαιως)για να αιτηθεί κάποιος να γινει τακτικό μέλος ποιός ο λόγος να έχει και την αποδοχή πεντε ιδρυτικων...??

Μπορεί να μου απαντήθηκε οτι ειναι ´τυπική διαδικασία´αλλά κατόπιν της σημερινής διευκρινίσεως στο άλλο ουσιώδες ερώτημα,το αμφισβητώ και αυτό πλήρως...

ποιό είναι το άλλο ουσιώδες ?

από έξω πάντως κανείς δεν έχει δυνατότητα να αλλάξει ή να επιρρεάσει στο ελάχιστο...
Ιδού η Ρόδος...

εάν θέλετε να κατεβάσετε την συζήτηση στο επίπεδο γάτας έχει καλώς...

Συγνώμη που δεν έγινα σαφής. Εδώ και αρκετά χρόνια (2003-2007) διατηρώ μια απόσταση από τις κοινωνικές δραστηριότητες του φόρουμ. Συμμετέχω σε ότι με ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορώ να ασχολούμε με τα πάντα. Έτσι κι εγώ πίστευα ότι το κλάμπ αφορά κυρίως τα μέλη του φόρουμ.

Χθες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα μου. Μου μετέφερε ότι άκουσε σε κάποιο από τα δυο καταστήματα τη δημιουργία του κλαμπ και την εγγραφή μελών και μου ζήτησε να το μεταφέρω εδώ.

Θα έπρεπε να κάνω διαφορετικά; Είπαμε ότι όσα αφορούν τα νέα μέλη του σωματείου να γίνονται μέσα από αυτό το θέμα. Αυτό και έκανα.

Βλάση, δίκιο έχεις γιατί με όσα διαβάζω είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το σωματείο δεν δημιουργήθηκε για το avclub.gr και τα μέλη του αλλά για του διαχειριστές αυτού του forum και μονο… ευτυχώς που τοποθετήθηκες ξεκάθαρα και για εμάς που δεν θέλουμε να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλη την εικόνα.

Ευχαριστώ

Βλάση, δίκιο έχεις γιατί με όσα διαβάζω είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το σωματείο δεν δημιουργήθηκε για το avclub.gr και τα μέλη του αλλά για του διαχειριστές αυτού του forum και μονο… ευτυχώς που τοποθετήθηκες ξεκάθαρα και για εμάς που δεν θέλουμε να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλη την εικόνα.

Ευχαριστώ

μαζί με το Βλάση, μιά και τέθηκε έτσι Γιώργο, μπορώ να σε διαβεβαιώσω και εγώ ξεκάθαρα ότι το σωματείο δημιουργήθηκε γιά το avclub.gr και τα μέλη του.

(Επειδή βλέπω ότι πολύ εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα εδώ μέσα...)

:worshippy:

Δημήτρη να με συγχωρείς,αλλά αρνούμαι στα γεράματα να ´ζυμώνομαι´για πράγματα πολύ λιγότερο ουσιώδη απο αυτά που έκανα κατά κόρον στα νιάτα μου..Δηλαδή έλα μέσα να τά αλλάξεις και λοιπά...
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται ´αγώνας´γιά αλλαγές απο τα μεσα.
Αυτές σε μη κερδοσκοπικά χομπίστικα σωματεία θάπρεπε να έχουν εκ τών προτέρων προβλεφθεί.Και να ειναι τά πράγματα πιό ευέλικτα...
Και επιτέλους κανείς δεν σε κατηγόρησε προσωπικά περί καρέκλας..
Μάλλον στο ότι εσύ αναλαμβάνεις πάντα να βγάζεις τα κάστανα απο την φωτιά ισχύει...
Τόχω αναφέρει επανειλημένα και σαφέστατα..

Κατά τα άλλα νομίζω ότι κάποιος δεν γράφεται σε ένα σωματείο κοιτάζοντας με το καλημέρα πότε θα βάλει υποψηφιότητα...

Αυτό είναι foul και να με συγχωρείς.
Να μην πάει η κουβέντα στα γατιά αλλά να μην πάει και σε προβοκάτσιες...

Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Δημήτρη να με συγχωρείς,αλλά αρνούμαι στα γεράματα να ´ζυμώνομαι´για πράγματα πολύ λιγότερο ουσιώδη απο αυτά που έκανα κατά κόρον στα νιάτα μου..Δηλαδή έλα μέσα να τά αλλάξεις και λοιπά...

θεωρώ αυταπόδεικτο να συμμετέχω εκεί που συχνάζω

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται ´αγώνας´γιά αλλαγές απο τα μεσα.

με αγώνα στήθηκε πάντως

Αυτές σε μη κερδοσκοπικά χομπίστικα σωματεία θάπρεπε να έχουν εκ τών προτέρων προβλεφθεί.Και να ειναι τά πράγματα πιό ευέλικτα...

και λάθη μπορεί να γίνονται σε καταστατικά και να μην προβλέπονται πράγματα. Στην εταιρεία μου μέχρι σήμερα από το 1992 έχουν γίνει 11 τροποποιήσεις καταστατικού

Και επιτέλους κανείς δεν σε κατηγόρησε προσωπικά περί καρέκλας..

όταν γίνεται νύξις περί καρέκλας προφανώς γίνεται γιά κάποιον που την κατέχει. Και ως κατέχω, θεωρώ ότι κατηγορούμαι. (δικαίως)

Μάλλον στο ότι εσύ αναλαμβάνεις πάντα να βγάζεις τα κάστανα απο την φωτιά ισχύει...

δεν βγάζω κάστανα, διευκρινίζω...:worshippy:
Τόχω αναφέρει επανειλημένα και σαφέστατα..

παίδες θα προχωρήσουμε ?

λοιπόν καλό βράδυ, με περιμένει ο Σαββόπουλος με τον "βροχή από κάτω"
ες αύριον...:2thumb22sup:

υπενθυμίζω (ή αν θέλετε κάνω γνωστό) ότι ήδη έχει γίνει μιά τροποποίηση καταστατικού.(μέσα στους ελάχιστους μήνες ζωής του σωματείου)
Το γεγονός αυτό και μόνο κάνει πολύ πιθανή την ανατροπή των χρονικών διαστημάτων που έχουν επικαλεστεί όσοι τα επικαλέστηκαν.

Μη μας λέτε γιά καρέκλες.
Προσβάλετε ανθρώπους που έτρεξαν και αγωνίστηκαν.

Προσωπικά είμαι ο πρώτος που θα την αφήσω.

Αρωγοί στο σωματείο και κατ επέκταση στο forum του avclub μπορείτε να γίνετε με τον τρόπο αυτό.

Κυριε Παναγιωτιδη, σχολιαζουμε αυτο που μας παρουσιασατε. Τωρα μας λετε οτι μπορει και να μην ισχυει? Τελικα τι ισχυει? για να παρουμε τις αποφασεις μας επι τουτου. Γιατι με πιθανοτητες.... δεν....

Αν δε βαλουμε κατω το ποσα χρονια απο εποχης AVforum , AVclub
+ Σωματειου οι περισσοτεροι απο εσας εχουν και θα εχουν αυτες τις θεσεις... πιανει 7ετια minimum.. Οσο για το ποιοι ετρεξαν , και αλλοι τρεξανε, τρεχουνε η ηταν προθυμοι να τρεξουνε. Πιστεψτε με μερικοι απο εμας νιωθουμε το ιδιο προσβεβλημενοι με εσας.

Ο κ. Νικολουδακος μιλησε πολυ σωστα για συμμετοχικη δραστηριοτητα, αλλα οχι οπως την εννοειτε εσεις.. Ολα τα μελη που θα γραφτουν να εκλεξουν τους τιμονιερηδες τους, οχι μετα απο 5 χρονια, οπως λεει το καταστατικο .

Αν υπαρχουν πολλοι απο εσας στην Δ.Ο που ειναι προθυμοι σαν εσας να αφησουν οπως λετε τις καρεκλες, τοτε για τι τα 5 ετη? Θα ηταν 6 μηνες, οχι 5 ετη..

Επισης, το τι θελει να κανει ο καθενας, ειναι δικαιωμα του, οπως δικαιωμα σας ειναι να επιλεγετε να ειστε 7 χρονια με τον ενα η τον αλλον τροπο στο τιμονι..

Τελος, οταν εγιναν τα σκηνικα το προηγουμενο διαστημα, υπηρξαν και τοτε κουβεντες περι παραιτησεων. Εγω μονο 1 ειδα. Δεν εξεταζω το γεγονος αυτο τωρα, απλα μην υποσχεσθε πραματα...

Last edited: