ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Έστειλα την "ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ AVCLUB" συμπληρωμένη στην τρίχα.

-bye-

Και εγώ (πάλι) δεν την έστειλα και (πάλι) δεν έλαβα απάντηση.

Αίσχος πλέον με αυτή την ιστορία!

:p

όποιος έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για αδικήματα βίας, για χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης, για ανθρωποκτονία, κατασκοπεία, ληστεία, κλοπή, υπεξαίρεση, δόλια χρεωκοπία, λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή, δωροδοκία, δωροληψία, παραχάραξη, πλαστογραφία, απιστία, απάτη, εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμιση, έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, παράβαση νόμου περί ναρκωτικών και μεσαζόντων, κλπ., εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά το Δ.΢ . ή η Γ.΢.

όχι ρε φουστη μου που διάολο με πήρατε χαμπάρι !!!!

Και μία αληθινή απορία.
Αυτό με τα 5 ιδρυτικά μέλη πώς ακριβώς εννοείται???
Θα πρέπει ο αιτών να τά ανεύρει ή απλά θα πρέπει κατόπιν τής αιτήσεώς του να συναινέσουν 5 ιδρυτικά μέλη??

Ελαβα και εγώ το καταστατικό και λέω να του ρίξω μια ματιά τώρα. Μια ερωτησουλα. Τυχών απορίες τις αναφέρουμε εδώ (ή με pm) για τις απαραίτητες διευκρινήσεις?

Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ελαβα και εγώ το καταστατικό και λέω να του ρίξω μια ματιά τώρα. Μια ερωτησουλα. Τυχών απορίες τις αναφέρουμε εδώ (ή με pm) για τις απαραίτητες διευκρινήσεις?

Εγώ θα έλεγα εδώ ..... οι δικές σου απορίες μπορεί να είναι και απορίες άλλων ....

...και άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει ή πρέπει να υπάρχει κάτι κρυφό ή γνωστό σε λίγους.

Θεωρώ δεδομένο οτι οι απορίες θα απαντώνται εδώ..
Πέραν της κοπώσεως τών υπευθύνων να απαντούν προσωπικά σε πιμι,είναι πιθανόν πολλές απορίες να συντάσσονται σε ομάδες και να διευκρινίζονται εδώ.
Πιό λειτουργικό,πιό ξεκούραστο και πιό σαφές.

Kαι ετέρα απορία ως πρό την έννοια τών ιδρυτικων μελών...

Αναφέρεται στο άρθρο 7οτι ΙΔΡΥΤΕΣ:Eκείνοι πού συνέλαβαν την ιδέα ίδρυσης τού σωματείου avclub και συνέταξαν και υπέγραψαν το καταστατικό ιδρυσης..

Αυτό χρειάζεται σαφή διευκρινιση γιατί υποθέτω πώς για πλειάδα μελών τού avclub,που απο την πρώτη μέρα τής ιδρύσεώς του το στήριξαν εμπράκτως,ΙΔΡΥΤΕΣ θεωρούνται και άλλοι που η παρουσία τους αλλά και οι διαχειριστικές τους θέσεις αλλά και η συνολική τους στάση και παρουσία συνεβαλαν τά μάλα για να υπάρξει αυτός ο χώρος...
Εάν αυτοί δεν θεωρούνται ιδρυτές τίθεται σαφέστατο ηθικό ζήτημα...
Ευελπιστώ οτι οι διευκρινίσεις τίς επόμενες ημέρες θα διαφωτίσουν καλύτερα τά ερωτήματα ,που ήδη προκύπτουν ,όπως και όσα άλλα προκύψουν.

Έστειλα την "ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ AVCLUB" συμπληρωμένη στην τρίχα.

-bye-

Συγνώμη αλλά εγώ γιατί δεν έσω λάβει τέτοια αίτηση;:bigcry:

Και μία αληθινή απορία.
Θα πρέπει ο αιτών να τά ανεύρει ή απλά θα πρέπει κατόπιν τής αιτήσεώς του να συναινέσουν 5 ιδρυτικά μέλη??
.
.
.
.
.
Kαι ετέρα απορία ως πρό την έννοια τών ιδρυτικων μελών...

Αναφέρεται στο άρθρο 7οτι ΙΔΡΥΤΕΣ:Eκείνοι πού συνέλαβαν την ιδέα ίδρυσης τού σωματείου avclub και συνέταξαν και υπέγραψαν το καταστατικό ιδρυσης..

Αυτό χρειάζεται σαφή διευκρινιση γιατί υποθέτω πώς για πλειάδα μελών τού avclub,που απο την πρώτη μέρα τής ιδρύσεώς του το στήριξαν εμπράκτως,ΙΔΡΥΤΕΣ θεωρούνται και άλλοι που η παρουσία τους αλλά και οι διαχειριστικές τους θέσεις αλλά και η συνολική τους στάση και παρουσία συνεβαλαν τά μάλα για να υπάρξει αυτός ο χώρος...
Εάν αυτοί δεν θεωρούνται ιδρυτές τίθεται σαφέστατο ηθικό ζήτημα...
Ευελπιστώ οτι οι διευκρινίσεις τίς επόμενες ημέρες θα διαφωτίσουν καλύτερα τά ερωτήματα ,που ήδη προκύπτουν ,όπως και όσα άλλα προκύψουν.

Πράγματι χρειάζονται κάποιες διευκρινήσεις.
Να προσθέσω στο δεύτερο ερώτημα του Σπύρου,ότι μου κάνει εντύπωση η μη ύπαρξη του πρώτου Γενικού Διαχειριστή,κ.Κολέζα.

2ο σχόλιο:
Το ποσό των 100 που ζητείται για την εγγραφή,θα θεωρηθεί μάλλον αποτρεπτικό στο να γραφτεί κάποιος στο σωματείο και υποθέτω ότι αυτό που θέλουμε είναι το να γραφτούν όσο περισσότερα μέλη γίνεται.

Ή μήπως όχι;

Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Και μία αληθινή απορία.

Το 2ο Σπύρο,

δεν νομίζω όμως να αποτελεί πρόβλημα για κανένα μέλος, είναι περισσότερο τυπικό, και λογικό είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να συμμετάσχει στο σωματείο να είναι και κατά κάποιο τρόπο "γνωστός".