Εφαγα λιγο ηττα.
Η διαδικασια της μεταβασης απο την wind στον οτε πηγε παρα πολυ ομαλα. Χτες ηρθε το μοντεμ τους και σημερα πηγε απο το σπιτι ο τεχνικος. Παρα πολυ ευγενικος νεαρος αν και απο το τηλεφωνο μονο μιλησαμε (ημουν στη δουλεια). Το κακο ειναι οτι συνδεομαι πανω σε KV/αστικο κεντρο. Λεει οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παω σε καμπινα. Ταχυτητα συγχρονισμου μου ειπε οτι ειναι 33/5. Οταν παω σπιτι και βαλω πανω το asus θα αρχισω να παιζω με το snr να δω μπας και κανουμε τιποτα καλυτερο. Με τη wind ειχα περιπου 38 και ημουν συνδεδεμενος παλι στο ιδιο ΑΚ. Το χειροτερο της ολης ιστοριας ειναι οτι αφου δεν ειμαι πανω σε καμπινα, δεν βλεπω να εχω δυνατοτητα για vectoring (οταν αυτο ενεργοποιηθει), μιας και θα πρεπει να περιμενω ειτε να αναβαθμιστει το ΑΚ ειτε να στηθει καμπινα κοντα μου (που επειδη το ΑΚ ειναι κοντα μου, δυσκολα να ενδιαφερθουν).
Αστειο της υποθεσης ειναι οτι τον ρωτησα τι vlan id να βαλω στο δικο μου εξοπλισμο και αρχικα ειπε "θα ρωτησω μεσα" και μετα με πηρε τηλεφωνο (τον τιμα αυτο) να πει οτι και "μεσα δεν ξερουν" και οτι δεν εχει τυχει να τους ρωταει κανενας αυτο το πραγμα. Μετα απο λιγο googlarisma ειδα οτι ο οτε χρησιμοποιει το 835, οποτε αυτο θα δοκιμασω το βραδυ. Ειναι δυνατον να μην τους το εχει ρωτησει ποτε κανενας αυτο; ή μηπως το ρωτουσα με λαθος τροπο;