Τι έγινε Λευτεράκη ?
Πάμε με τους "νικητές" τώρα ???:ADFADF1:
Δημήτρη, ήμουν και είμαι με το High Def. Με το που πήρα μυρωδιά την έλευση του High Def, δεν ξαναγόρασα DVD. Τόσο καιρό υποστήριζα το HD DVD γιατί θεωρούσα ότι είναι αυτό που κάνει τα
δικά μου χατίρια και όχι των εταιρίων και για αυτό το λόγο είχε μακροπρόθεσμα πλεονέκτημα έναντι του DVD.
Αλλά αφού, για διάφορους λόγους, οι εταιρίες καταφέρνουν να κάνουν το νταβατζιλίκι τους να αρέσει, so be it. Δε συμφωνώ ότι πρέπει να κρατηθεί με το ζόρι στη ζωή ένα format που έχασε το βασικό έρεισμά του. Καλύτερα ακριβό, προστατευμένο και region locked High Def παρά Standard Def. Και στο κάτω-κάτω, αν παραείναι ακριβό, "το καλό το παληκάρι...".
Δεν θα αρχίσω τώρα να κλαίω σαν απατημένη σύζυγος (με το μεγαλύτερο bandwidth για παρηγορία

). Αν στο μέλλον συνεχίσουν να βγαίνουν μερικά αξιοπρεπή dual players, να μην πάνε στράφι οι συλλογές μας, τόσο το καλύτερο. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να αναστραφεί η κατάσταση, αλλά, κακά τα ψέμματα, είναι απειροελάχιστη, και μάλλον άσχετη με τα εν λόγω petitions.
Βέβαια, υπάρχουν και όρια. Δεν θα τρέξω να αγοράσω πανάκριβα players που δε θα παίζουν τα δισκάκια που θα βγουν αργότερα. Με 350 πήρα ένα player που παίζει με εξαιρετικό τρόπο HD DVD και DVD
όλων των περιοχών. Μέχρι το μπλε στρατόπεδο να βγάλει κάτι αντίστοιχο, μερικές εκατοντάδες τίτλου HD μπορoύν να μου κάνουν παρέα. :beee:
Υ.Γ. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι τα δικτυακά μαγαζιά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο πόλεμος έληξε και συνεχίζουν να έχουν κανονικές τιμές στα HD DVD. Φτου τους!