Αίτηση (petition) HD-DVD

δεν υπογραφω

και δεν υπογραφω διοτι θελω να τελειωνει αυτη η ιστορια με τον πολεμο των φορμα...

μπας και αρχισει η αγορα να κινειται πλεον για υψηλη ευκρινεια...

Κακά τα ψέμματα, ούτε εγώ υπέγραψα. Η αγορά έχει ανάγκη ένα format, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί το high def. Πιστεύω ότι το HD DVD είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει αυτή τη μάχη, αλλά τι να κάνουμε τώρα; ΘΑ ζήσουμε και με region coding και DRM και θα πληρώνουμε ακριβότερα, αλλά τουλάχιστον (μάλλον) θα βλέπουμε High Def.

Από εκεί και πέρα, το μόνο petition που θα υπέγραφα είναι να μην το ξεχάσουν οι κατασκευαστές. Όταν με το καλό βγουν και τα profile 2.0, δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να εντάξουν και υποστήριξη HD DVD. Έστω, σε 1-2 μοντέλα και η τιμή δε με νοιάζει. Το μόνο που θέλω είναι ένα μηχάνημα που να διαβάζει οποιονδήποτε οπτικό δίσκο 12cm.

Λευτέρη, διαφωνώ. Τουλάχιστον να έμενε βιώσιμο το HDDVD μέχρι να περάσουν οι "παιδικές ασθένειες" του Blu-Ray. Τώρα και θα αργήσουν να το τελειοποιήσουν και μέχρι να δούμε players με 200 ευρώ και κάτω... σωθήκαμε.

Λευτέρη, διαφωνώ. Τουλάχιστον να έμενε βιώσιμο το HDDVD μέχρι να περάσουν οι "παιδικές ασθένειες" του Blu-Ray. Τώρα και θα αργήσουν να το τελειοποιήσουν και μέχρι να δούμε players με 200 ευρώ και κάτω... σωθήκαμε.

Δεν θα αργήσουν πολύ φιλε μου ... γιατί εαν θέλουν πράγματι να μεγαλώσει η πίτα και να γινει maintstream το φορμάτ, τότε η μειωση των τιμών κοντα στο ψυχολογικό οριο των 200 Ευρώ (μαζί με εκθετική αύξηση κυρίως της ποσότητας αλλά και της ποιότητας των τίτλων) είναι μονόδρομος...

Μεχρι τότε DVD και ξερό ψωμί...

Απάντηση: Re: Αίτηση (petition) HD-DVD

Δεν θα αργήσουν πολύ φιλε μου ... γιατί εαν θέλουν πράγματι να μεγαλώσει η πίτα και να γινει maintstream το φορμάτ, τότε η μειωση των τιμών κοντα στο ψυχολογικό οριο των 200 Ευρώ (μαζί με εκθετική αύξηση κυρίως της ποσότητας αλλά και της ποιότητας των τίτλων) είναι μονόδρομος...

Μεχρι τότε DVD και ξερό ψωμί...

+OO

Μου αρέσει που το ξεγράψαμε το HDDVD. Μην είσαστε τοσο σίγουροι ακόμα. Ήμουν αμερική για τις γιορτές και φυσικά την έβγαλα μεσα σε μαγαζιά σχετικά με τεχνολογία και είδα πόσο και τί πωλούσαν τα μεγάλα μαγαζιά. Οι στίβες με τα τοσίμπα 30 ήταν δεκάμετρες την μια μερα και άδειες την επόμενη (π.χ. BestBuy Μανχάταν 5η λεωφ. ) με τιμή 279$ (μνιαμ-μνιάμ) όπως και οι στίβες με τα PS3 που ήταν τεράστιες αλλα ίδιες καθε μερα χωρίς κίνηση. Απο πλέιερς BR ΚΑΝΕΝΑ. Δισκάκια τσίτα και απο τα δύο αλλα δεν καταφερα να διακρίνω κίνηση του ενος και του άλλου. Εγώ τίμησα το ''πεθαμένο'' πάντως και πήρα και 1 δισκάκι BR έτσι για τον blizard ρε γ@μώτο .......

Στο αμέρικα ΟΛΟΙ είναι XBOXικοί πάντως και θεωρούν-θεωρούσαν τεσπα την μάχη καθαρά υπέρ του HDDVD. Και αυτό δεν είναι λίγο, μιας και η μεγάλη αγορά είναι η αμέρικα για όλους (hard-soft) .

Ναι καλά.... Γιατί δεν λέτε ρε σεις ότι τα blu-ray σας σκίζουν το ratio στο Hdbits γι αυτό και προτιμάτε τα Hddvd? :flipout:

Κακά τα ψέμματα, ούτε εγώ υπέγραψα. Η αγορά έχει ανάγκη ένα format, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί το high def. Πιστεύω ότι το HD DVD είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει αυτή τη μάχη, αλλά τι να κάνουμε τώρα; ΘΑ ζήσουμε και με region coding και DRM και θα πληρώνουμε ακριβότερα, αλλά τουλάχιστον (μάλλον) θα βλέπουμε High Def.

Από εκεί και πέρα, το μόνο petition που θα υπέγραφα είναι να μην το ξεχάσουν οι κατασκευαστές. Όταν με το καλό βγουν και τα profile 2.0, δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να εντάξουν και υποστήριξη HD DVD. Έστω, σε 1-2 μοντέλα και η τιμή δε με νοιάζει. Το μόνο που θέλω είναι ένα μηχάνημα που να διαβάζει οποιονδήποτε οπτικό δίσκο 12cm.

Τι έγινε Λευτεράκη ?
Πάμε με τους "νικητές" τώρα ???:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Αίτηση (petition) HD-DVD

Οι στίβες με τα τοσίμπα 30 ήταν δεκάμετρες την μια μερα και άδειες την επόμενη (π.χ. BestBuy Μανχάταν 5η λεωφ. ) με τιμή 279$ (μνιαμ-μνιάμ) όπως και οι στίβες με τα PS3 που ήταν τεράστιες αλλα ίδιες καθε μερα χωρίς κίνηση. Απο πλέιερς BR ΚΑΝΕΝΑ. .
Βρε μπας και ηξεραν την μπόρα που θα ξεσπάσει και τα επέστρεψαν άρον άρον….

Τι έγινε Λευτεράκη ?
Πάμε με τους "νικητές" τώρα ???:ADFADF1:

Δημήτρη, ήμουν και είμαι με το High Def. Με το που πήρα μυρωδιά την έλευση του High Def, δεν ξαναγόρασα DVD. Τόσο καιρό υποστήριζα το HD DVD γιατί θεωρούσα ότι είναι αυτό που κάνει τα δικά μου χατίρια και όχι των εταιρίων και για αυτό το λόγο είχε μακροπρόθεσμα πλεονέκτημα έναντι του DVD.

Αλλά αφού, για διάφορους λόγους, οι εταιρίες καταφέρνουν να κάνουν το νταβατζιλίκι τους να αρέσει, so be it. Δε συμφωνώ ότι πρέπει να κρατηθεί με το ζόρι στη ζωή ένα format που έχασε το βασικό έρεισμά του. Καλύτερα ακριβό, προστατευμένο και region locked High Def παρά Standard Def. Και στο κάτω-κάτω, αν παραείναι ακριβό, "το καλό το παληκάρι...".

Δεν θα αρχίσω τώρα να κλαίω σαν απατημένη σύζυγος (με το μεγαλύτερο bandwidth για παρηγορία :flipout:). Αν στο μέλλον συνεχίσουν να βγαίνουν μερικά αξιοπρεπή dual players, να μην πάνε στράφι οι συλλογές μας, τόσο το καλύτερο. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να αναστραφεί η κατάσταση, αλλά, κακά τα ψέμματα, είναι απειροελάχιστη, και μάλλον άσχετη με τα εν λόγω petitions.

Βέβαια, υπάρχουν και όρια. Δεν θα τρέξω να αγοράσω πανάκριβα players που δε θα παίζουν τα δισκάκια που θα βγουν αργότερα. Με 350 πήρα ένα player που παίζει με εξαιρετικό τρόπο HD DVD και DVD όλων των περιοχών. Μέχρι το μπλε στρατόπεδο να βγάλει κάτι αντίστοιχο, μερικές εκατοντάδες τίτλου HD μπορoύν να μου κάνουν παρέα. :beee:

Υ.Γ. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι τα δικτυακά μαγαζιά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο πόλεμος έληξε και συνεχίζουν να έχουν κανονικές τιμές στα HD DVD. Φτου τους!

Re: Απάντηση: Αίτηση (petition) HD-DVD

Υ.Γ. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι τα δικτυακά μαγαζιά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο πόλεμος έληξε και συνεχίζουν να έχουν κανονικές τιμές στα HD DVD. Φτου τους!

ειπες : ''οτι ο πολεμος εληξε'' ????

αυτο ηταν τωρα εληξε!:worshippy::smash::smash:

Επειδή η μέρα ξεκίνησε και πάλι άσχημα , καθαρίζω από τώρα όλα τα άσχετα μηνύματα γιατί χάθηκε η ουσία του θέματος ./ Και μην μου πει κανείς γιατί τα καθάρισα , τον καθάρισα αμέσως κι αυτόν .
Άντε γιατί δεν βλέπω να υπάρχει φιλότιμο εδώ μέσα .