AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Απάντηση: Re: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

To 2SAR293P5T100 δεν έχει ο mouser, όχι το 2SCR293P5T100. Έχω πάντως να σου δώσω.
Λέει ότι θα έχει από Ιανουάριο και μετά παραλαβή.

θυμάται κανείς πόσες μέρες κανουν να έρθουν από mouser οι παραγγελίες ,και αν έρχονται από usa και απλά εμφανίζονται σαν να έρχονται από ιταλια ; γιατί έχω καιρό να παραγγείλω;
περιμένω παραλαβή για δέμα που έχει φύγει από αυτούς στις 7 του μηνός

Συνήθως κάνει 2-4 εργάσιμες.. Δεν παίζει να έχει φύγει από τις 7 και να έχει αργήσει τόσο. Το tracking τι σου λέει;

αυτο εδω λεει
Accepted
November 7, 2017 at 7:23 pm
SHIPMENT ACCEPTED
FORT WORTH, TX 76161

και απο ελτα

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
7/11/2017, 19:23:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

τι να σου πω μαλλον κατι αλλαξε , η εκανα εγω καποια λαθος επιλογη αλλα αν θυμαμε καλα παντα ετσι τα αγοραζα απο τον mouser και πηγαινα ταχυδρομειο για παραλαβη
Estimated Arrival Date : NOV 13, 2017

λεμε τωρα γιατι με τα ελτα δεν ........................

κοίταξα και ποιο παλιές πάντα με ελτα μου τα έστελναν ,αλλά πως φεύγουν από usa και έρχονται μεσώ Ιταλίας ; η κάνω λάθος

85 ευρώ παραγγελιά ειναι

Αν πλήρωσες τον φόρο από πριν πρέπει να έρθει με Fedex στην πόρτα σου σε 7-10 μέρες, από την μέρα έκανες την παραγγελία (πέρνει κάπου δύο- τρεις μέρες για να συγκενρώσουν τα υλικά και να το αποστείλουν). Αν επέλεξες αυτή την επιλογή, τα προϊόντα σου θα κοστίζουν κάπου 60 κάτι ευρώ (μπορείς να το δεις στο ιστορικό του λογαριασμού σου)
Αν επέλεξες να πληρώσεις τον φόρο μετά υπάρχει η επιλογή μεταξύ Fedex, UPS και DHL. Πλέον δεν στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο (USPS), ούτε τις μικρές παραγγελίες. Πως μπερδεύτηκαν τα ΕΛΤΑ στην ιστορία δεν μπορώ να καταλάβω.

Πλέον τους δασμούς δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε, οπότε καλύτερα προπληρωμένος ο φόρος με Fedex (είναι η default επιλογή)

Edit: Είδα πως γράφεις ότι επέλεξες USPS ως μεταφορέα (αυτό εξηγεί την συμμετοχή των ΕΛΤΑ) αλλά απ' ότι θυμάμαι πλέον δεν δίνεται αυτή η επιλογή, τουλάχιστον στην τελευταία δική μου παραγγελία έτσι θυμάμαι.

Last edited:
Αν πλήρωσες τον φόρο από πριν πρέπει να έρθει με Fedex στην πόρτα σου σε 7-10 μέρες, από την μέρα έκανες την παραγγελία (πέρνει κάπου δύο- τρεις μέρες για να συγκενρώσουν τα υλικά και να το αποστείλουν). Αν επέλεξες αυτή την επιλογή, τα προϊόντα σου θα κοστίζουν κάπου 60 κάτι ευρώ (μπορείς να το δεις στο ιστορικό του λογαριασμού σου)
Αν επέλεξες να πληρώσεις τον φόρο μετά υπάρχει η επιλογή μεταξύ Fedex, UPS και DHL. Πλέον δεν στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο (USPS), ούτε τις μικρές παραγγελίες. Πως μπερδεύτηκαν τα ΕΛΤΑ στην ιστορία δεν μπορώ να καταλάβω.

Πλέον τους δασμούς δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε, οπότε καλύτερα προπληρωμένος ο φόρος με Fedex (είναι η default επιλογή)

Edit: Είδα πως γράφεις ότι επέλεξες USPS ως μεταφορέα (αυτό εξηγεί την συμμετοχή των ΕΛΤΑ) αλλά απ' ότι θυμάμαι πλέον δεν δίνεται αυτή η επιλογή, τουλάχιστον στην τελευταία δική μου παραγγελία έτσι θυμάμαι.
και ομως δινεται η δυνατοτητα αυτη με usps η παραγγελεια μπηκε στις 5/11 και εφυγαν με usps στις 7/11 οπως θα ειδες παραπανω ,πλεον απλα περιμενω
αλλα και οσες εχω κανει και ειναι παρα πολλες με ελτα ερχοντουσαν ειδα το ιστορικο

Παλιότερα έτσι κάναμε, USPS και μετά ΕΛΤΑ, χωρίς ΦΠΑ και τις περισσότερες φορές δεν περνούσε τελωνείο, ιδιαίτερα αν ήταν κάτω από 100 ευρώ
Τώρα, αν προπληρώνεις τον φόρο (έτσι δεν έγινε;), δεν καταλαβαίνω τον λόγο, καθώς με Fedex έρχονται γρηγορότερα από ΕΛΤΑ (αν και μιλάμε για μερικές μόνο μέρες, πάντα και με ΕΛΤΑ, ο Πόντικας ήταν γρήγορος στις παραδόσεις)

Μια απορία που είχα : στο διακριτό στάδιο εξόδου, με unbalanced σύνδεση, απλά χρησιμοποιείτε την μία φάση (+ ή -) στην έξοδο του DAC, έτσι ;

ετσι εγινε οπως τα λες τωρα γιατι διαλεξα η δεν μου εβγαλε επιλογη δεν το ξερω η δεν θυμαμε,απλα περιμενω πλεον
το + χρησιμοποιουμε και το - απο την γη

To διακριτό έχει διαφορική είσοδο, οπότε χρησιμοποιεί και τις δύο φάσεις της εξόδου του dac.
Πιο συγκεκριμένα επειδή είναι dual mono, το διακριτό έχει δύο πανομοιότυπα κυκλώματα, το ένα αναλαμβάνει το L κανάλι το άλλο το R...η έξοδος του διακριτού δεν είναι Balanced αλλά SE.
Σχηματικό είχε ανεβάσει ο Κώστας στο ποστ 79.

Αυτό το DAC, έτσι όπως έγιναν οι πλακέτες, θα το ονόμαζα Lady Bug (η τάση για κόκκινα έχει ποδοσφαιρική αιτία; )
Δυστηχώς, έχω να κάνω άλλα dac και μόλις μου ήρθαν οι πλακέτες για τον νέο τελικό, οπότε και δεν μπορούσα να βάλω κι' αυτό μέσα στα σχέδια. Ελπίζω να το κάνει και κανένας Θεσσαλονικιός.

Re: Απάντηση: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

To διακριτό έχει διαφορική είσοδο, οπότε χρησιμοποιεί και τις δύο φάσεις της εξόδου του dac.
Πιο συγκεκριμένα επειδή είναι dual mono, το διακριτό έχει δύο πανομοιότυπα κυκλώματα, το ένα αναλαμβάνει το L κανάλι το άλλο το R...η έξοδος του διακριτού δεν είναι Balanced αλλά SE.
Σχηματικό είχε ανεβάσει ο Κώστας στο ποστ 79.

Ευχαριστώ Μανώλη, μου διέφυγε τελείως αυτό το post καθώς και την διάταξη με τον μετ/στή, καθώς φαίνεται έχω ελλείψεις, θα τα διαβάσω

Απάντηση: Re: Απάντηση: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Τάκη αν θυμάμαι καλά, αποφεύγουμε τη USPS λόγω τελωνείου. Έχει ως προεπιλογή DDP, αν θυμάμαι σωστά και αναλαμβάνει η ίδια η mouser τον εκτελωνισμό και τα έξοδα.
Τα τα στέλνει με FedEx, με τη διαδικασία αυτή.