φωτα σας παρακαλω το 24lc256 so 08 με το 24lc256 TSSOP-8 ειναι το ιδιο package;
OK αυτο πηραΌχι, το TSSOP είναι πολύ πιο "πυκνό" (μικρότερα pins και αποστάσεις ανάμεσά τους).
Πρέπει να πάρεις τύπου SOIC-8 (λέγεται και SO 8) και μάλιστα narrow body, όχι wide, π.χ. αυτό: https://gr.mouser.com/ProductDetail...56T-I-SN/?qs=sGAEpiMZZMsUzhEcHltCuRBM9PGlMq23
Ευχαριστώ Μανώλη, μου διέφυγε τελείως αυτό το post καθώς και την διάταξη με τον μετ/στή, καθώς φαίνεται έχω ελλείψεις, θα τα διαβάσω
ναι μανωλη απο φαρνελ παρελαβα αμεσα ,απο mouser χρονια παραλαμβανω με usps γιατι δεν το εχα ψαξει απο εδω και περα θα ερχονται και αυτα με τον σωστο τροπο απλα αυτα που εχουν φυγει θα κανουν κανα αιωνα να ερθουνΕυτυχώς το νήμα δεν είναι μεγάλο και μέσα σε ένα μισάωρο έχεις ξαναβρεί τα πάντα περί του θέματος. Είναι όλα εδώ, από τις αρχικές δοκιμαστικές πλακέτες μέχρι την τελική με το dual mono, εδώ είναι και όλα τα στάδια εξόδου που έχουμε δοκιμάσει.
Τώρα δουλεύω, ένα πάντρεμα των Μ/Τ με μπάφερ εξόδου μόνο και μόνο για να κατέβει η αντίσταση εξόδου και να είναι πιο εύκολο με δύσκολο προ. Μάλιστα κοιτούσα και τη λύση του Sen i/v με χρήση του δεύτερου μισού μετά το διαφορικό στάδιο.
@takis = από χθες ήθελα να γράψω ότι αυτό που σου συμβαίνει από πόντικα είναι πρωτόγνωρο και μόνο με digikey είχαμε τέτοια θέματα, ευτυχώς σήμερα διάβασα ότι βρήκες το πρόβλημά σου και επιτέλους θα δεις φως το αληθινόν, τα πάντα να σου έρχονται από Ευρώπη και μέσα σε 3-4 μέρες...υπόψη η farnell εξακολουθεί να στέλνει Ελλάδα μέσω του http://export.farnell.com και παράδοση μέσα σε 1-2 μέρες στη χώρα μας.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Μανόλη. Είχα και γω παρόμοια εμπειρία με digikey και DHL και το πλήρωσα το μάρμαρο. Δεν λέω για το ΦΠΑ που σωστά πληρώθηκε, αλλά για τα κερατιάτικα που πλήρωσα για τις ανύπαρχτες υπηρεσίες τους.Την επόμενη φορά μόνο θα χαμογελάς...
Αλλά να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το θέμα των ΕΛΤΑ.
Διάβασα και αλλού (ακόμη και φίλους μου) να αναθεματίζουν τα ΕΛΤΑ και να μιλάνε για τη "σωτηρία" όταν επιτέλους πωληθούν και τα αναλάβει ιδιώτης.
Εντάξει, διάγουμε μία περίεργη περίοδο που οι περισσότεροι τα βάζουν με το κράτος και στην τελική με τους υπαλλήλους του, αλλά στην περίπτωση των ΕΛΤΑ τα πράγματα είναι απλά, ξαφνικά αποφάσισε το κράτος να γίνει σωστό και να επιβάλλει τους ελέγχους από χώρες όπως η Κίνα (όπως θα όφειλε κάθε σωστό σε λειτουργία κράτος).
Η υπηρεσία όμως των ΕΛΤΑ, έχει υποστελέχωση (όπως και οι περισσότερες άλλωστε) και αμφιβάλλω εάν έχει και της προκοπής μηχανογράφηση για τέτοιο όγκο δεδομένων, οπότε οι καθυστερήσεις είναι όχι μόνο αναμενόμενες αλλά και λογικές.
Σίγουρα όμως πρέπει να βρεθεί κάπως διαφορετικά η χρυσή τομή.
Για του λόγου το αληθές, εάν τα 36 κερατιάτικα σου φάνηκαν πολλά, να δεις εμένα πως μου φάνηκαν τα κερατιάτικα του ιδιώτη που θέλουν πολλοί, όταν από digikey με τιμολόγιο και μεταφορικά στα 120 ευρώ πλήρωσα άλλα τόσα για εκτελωνισμό και τα σχετικά στην DHL και όταν τόλμησα να ρωτήσω εάν η διαδικασία ήταν σωστή γιατί τα πέρασαν ως ηλεκτρολογικό υλικό...μου είπαν ότι θα πρέπει να τους πω και ευχαριστώ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Οπότε φίλε ο καθείς όπως αγαπά (και ότι τον συμφέρει)...προσωπικά εμπιστεύομαι τα ΕΛΤΑ για όσο καιρό παραμείνουν ως έχουν και δεν πωληθούν σε μεγαλο-ιδιώτες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.