geovar
AVClub Addicted Member
- 24 February 2008
- 1,814
Λοιποοοόν χωρίς να είμαι ιντριγκαδόρος έχω τα εξής διλήματα. Μετά από την επιτυχή σχεδόν κατάληξη του project Linkwitz LX 521.4, όποιος δεν εχει ακούσει αυτά τα ηχεία δεν μπορεί να μιλάει για hi-end, με το setup που ήδη υπάρχει δλδ προ ο προενισχυτής του Μανώλη MTZ627 και το ντακ ifi nano και διαβάζοντας τα οσα γραφονται για τον DCG3 (αφού πήρα μια γεύση στον ΣάββαΧ) παρήγγειλα το LDR και ο Σάββας σαν ευγενική χορηγία θα με βοηθήσει (ε καλά εντάξει αυτός θα τον φτιάξει) ανακάλυψα ότι φυσικά χρειάζομαι καλύτερο ντακ. Ετσι λοιπόν διαβάζοντας διαβάζοντας εχω το εξης διλημα να φτιάξω το R2R ή το AK4490 του avclub? υπόψιν ότι εχω πάρα πολύ υλικό σε DSD. Ε'ιμαι προκατειλημένος υπερ του R2R αφου το εφτιαξε και ο Γιώργος αλλά με φρενάρει λίγο η άποψη ότι εχει ενα θέμα με τα δυναμικά? Τελικά ποιά εινα η σύγκριση R2R VS AK4490? Δημήτρη εσυ που εφτιαξες και τα δύο τι λές?
Το Soekris κατ'εμέ κανένα θέμα με τα δυναμικά,δεν ξέρω ποιος το λέει αυτό. Όσον αφορά στα DSD αρχεία που δεν τα παίζει,δεν ξέρω...Αν θυμάμαι τα "πάει" 384 οπότε;
Last edited: