AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Να ψειρήσω λίγο την μαϊμού;
Ποια η γνώμη σας για τις αντιστάσεις Susumu?
Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν 1/10w ή θέλει από 1/8w και πάνω;

Για την ισχύ, κανένα πρόβλημα, σκέψου ότι περνάνε της πλάκας τάση και ρεύματα.
Για τον τύπο, δεν έχω άποψη, σαφώς τα πάντα ακούγονται (υπό τις κατάλληλες προυποθέσεις), αλλά ποιος μπορεί να απαντήσει εάν μεταξύ Susumu-Vishay-Panasonic-Murata-κ.ο.κ υπάρχουν διαφορές.

Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις απλά λιώνω κόλληση πάνω στα pads και στο thermal pad, προσθέτω flux, βάζω από πάνω το LT και ζεσταίνω με αέρα μέχρι να λιώσει η κόλληση.

Μου τη σπάει να αγοράζω πάστα και κάθε φορά να μου ξεραίνεται..

Είπαμε, από εδώ και πέρα πάστα φτιάχουμε μόνοι μας...
Τάκη, μπορείς και μετά αλλά θέλει εξάσκηση, σπρώχνεις flux από την πίσω οπή να μπει μέσα αρκετή και μετά καθώς ζεσταίνεις από πίσω, σπρώχνεις λίγη κόλληση μέσα με 0,3m

Για την ωρα εχω paste ,αντεχει το ριμαδι τοση θερμοκρασια για να γινουν οσα λετε;οχι οτι με την paste ειναι και πολυ καλυτερα τα πργματα απο αποψη χρονου- θερμοκρασιας

Εμ, δεν θα κάνεις λεπτά, 1-2 δεύτερα τα οποία μπορείς να τα επαναλάβεις λίγο αργότερα να κρυώσει λιγουλάκι, η flux θα ρουφήξει μέσα την κόλληση...αλλιώς η μέθοδος που γράφει ο Δημήτρης.
Εάν βάλεις πάστα, είναι αλλιώς τα πράγματα, πιο εύκολα δηλαδή.

Στον προγραμματισμό του κοντρολερ εκτός το Si και το usb to i2s πρέπει να πειράξουμε και τίποτα άλλο;

Έχει Τάκη, πας και δηλώνεις την εργοστασιακή συχνότητα.
Στη δίκη μου περίπτωση η οθόνη παραμένει άσπρη και αναβοσβήνει το λεντ του stm32.
Έκανα καθαρή εγκατάσταση του προγράμματος arduino βάση ένος οδηγού που βρήκα αλλά πάλι τα ίδια.

Σπύρο για εύκολη αναζήτηση-εξεύρεση άκρης στα λάθη μας ή παραλείψεις,

1) ανεβάζουμε τον κώδικα που έχουμε πειράξει, με quote, τι ήταν πριν και πως τον κάναμε
2) περιγράφουμε την ιδιαιτερότητα του εξαρτήματος που μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον κώδικα, η συχνότητα που επισημαίνεις δηλ. ποια έχουμε.
3) επειδή ο Δημήτρης είχε φτιάξει αρκετές εκδόσεις λογισμικού, γράφουμε την έκδοση που χρησιμοποιούμε

Dual_AK4490_Amanero_v172

#define SI570_I2C_ADDRESS 0x55 // Si570 I2C address (should always be 0x55)
// #define SI570_FACTORY_FREQUENCY 22579200 // Change to factory set frequency of the Si570 (Mouser part)
#define SI570_FACTORY_FREQUENCY 56320000 // Change to factory set frequency of the Si570 (Ebay part)
Si570 *vfo; // Set up the Si570.

// #define Amanero
#define DIYINHK_XMOS
// #define JLSounds
// #define WaveIO

Ωραία, τα κρατάμε για να δούμε συγκριτικά.

Ο κώδικας είσαι σίγουρος ότι ανεβαίνει σωστά στο φλασάρισμα;
Τελειώνει με κανονικό 100% done?

¨Εχεις συνδέσει serial την ώρα που τρέχει να δεις τι δίνει;
Εάν το serial τρέχει κανονικά και η οθόνη είναι λευκή...το θέμα είναι στην οθόνη και όχι στον κώδικα.

Last edited:
Κοίτα και το τελευταίο που σου έγραψα με προσθήκη στο προηγούμενο μήνυμα...