Ακούει Κανείς Με PASS LABS?

wind

AVClub Enthusiast
14 November 2006
988
GLYFADA
Μια εταιρια καταξιωμενη στην Αμερικη δεν φαινεται να εχει απηχηση στην Ελλαδα. Εχει καποιος ακουστικες εμπειριες απο τα μηχανακια του πολυμηχανου κυριου Pass?

Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Θελεις να πεις μοντελλο και εντυπωσεις?

Έχω ακούσει για λίγες μέρες τον pass aleph 3 και είναι από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- τρανζίστορ που έχω ακούσει! Άλλοι s-s τελικοί που είχα στη κατοχή μου ή έχω ακούσει περιλαμβάνουν εισαγωγικά μοντέλα των classe, electrocompaniet, hegel, roksan κ.λ.π. Κανένας τους δεν έφτασε τη μουσικότητα, δεν σκιαγράφησε τα μουσικά είδωλα και δεν δημιούργησε την τεράστια τρισδιάστατη σκηνή που πήρα από τον μικρό σκαντζόχοιρο...
Είναι παλιό μοντέλο όμως και μαθαίνω πως τώρα ο Nelson έχει αλλάξει σχεδιαστική άποψη, δεν έχω ακούσει κάτι από τα καινούρια του να σου πω, αν και θα ήθελα...

Last edited:

ΓΡαφουν οτι η νεα σειρα χ.5 συνδυαζει την μουσικοτητα των aleph με την ταχυτητα της σειρας χ. Το κλειδι ειναι, οπως γραφουν, ο συνδυασμος jfet me mossfet αν τα μεταφερω σωστα.

ΓΡαφουν οτι η νεα σειρα χ.5 συνδυαζει την μουσικοτητα των aleph με την ταχυτητα της σειρας χ. Το κλειδι ειναι, οπως γραφουν, ο συνδυασμος jfet me mossfet αν τα μεταφερω σωστα.

απο την σειρα χ.5 και μετα η "υπερσυμετρια" του παπα καθοριζει το ηχητικο αποτελεσμα (διαφορες με τον σκαντζοχειρο και λοιπες παλιοτερες υλοποιησεις).
στη συνεχεια τα κορυφαια χα.5 δινουν και τα πλεονεκτηματα της καθαρης ταξης α σε αντιθεση με την αβ της σειρα χ.5 και εκτοξευουν και τις τιμες.

αντικατασταση των μοφσετ απο jfet...

Μια εταιρια καταξιωμενη στην Αμερικη δεν φαινεται να εχει απηχηση στην Ελλαδα.

για πες στον αντιπροσωπο να σου δωσει εναν για ακροαση το σαββατοκυριακο...
η έστω να πας εκει τα ηχεια σου...

Γειά σας, είμαι κι εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους ενός Χ250.5
Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο hi end αποφάσισα να τον αγοράσω αφενός λόγω της εμπειρίας με τον γαμπρό μου ο οποίος είχε τον προηγούμενο Χ250 και αφετέρου λόγω τον εξαιρετικών reviews που διάβασα.
Τον παρέλαβα προχθές Παρασκευή και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι στο στρώσιμο. Περιττό να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις κατά τις πρώτες ώρες είναι εκπληκτικές.

Καλοριζικος και καλες ακροασεις. Απο που τον αγορασες αν επιτρεπεται?

Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο hi end αποφάσισα να τον αγοράσω αφενός λόγω της εμπειρίας με τον γαμπρό μου ο οποίος είχε τον προηγούμενο Χ250 και αφετέρου λόγω τον εξαιρετικών reviews που διάβασα.
Τον παρέλαβα προχθές Παρασκευή και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι στο στρώσιμο. Περιττό να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις κατά τις πρώτες ώρες είναι εκπληκτικές.

ηχεια?

Καλοριζικος και καλες ακροασεις. Απο που τον αγορασες αν επιτρεπεται?

Ευχαριστώ πολύ.
Τον αγόρασα από τον εδώ αντιπρόσωπο AQUARIUS HI-FI.
Πιστεύω ότι οι τιμές εδώ στην Ελλάδα είναι από τις χαμηλότερες αν όχι η χαμηλότερη σε σχέση με τους άλλους ευρωπαϊκούς αντιπροσώπους.
Η τιμή εδώ ήταν 6.500 €.
Παραθέτω ενδεικτικές τιμές λιανικής στην Ευρώπη:

http://www.audioreference.it/listini/listino_pass.pdf
http://www.hifiguy.co.uk/index.php?option=com_products&page=categories&catid=20&Itemid=28
http://www.woodstockaudio.com/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=2
http://www.lyricaudio.com/entrada.htm
http://www.phonophono.de/pdf/phonophono_preisliste.pdf

Καλή Διασκέδαση!

Και φυσικά είμαστε όλο αυτιά για εντυπώσεις και φωτογραφίες :-)

Καλή Διασκέδαση!

Και φυσικά είμαστε όλο αυτιά για εντυπώσεις και φωτογραφίες :-)

Ευχαριστώ!
Αύριο θα αναρτήσω φωτογραφίες! Όσον αφορά εντυπώσεις νομίζω ότι για τις πρώτες τουλάχιστον 200 ώρες τα συμπεράσματα θα μεταβάλλονται σημαντικά λόγω burn in. Ο ίδιος ο Nelson Pass αναφέρει σε forum ως χρόνο πλήρους στρωσίματος τις 600 ώρες. Ακούγεται λίγο υπερβολικό, ίσως βέβαια είναι έτσι. Πάντως θα σας κρατώ ενήμερους.

Περιμενουμε προσκληση σε ακροαση ............ Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.

Περιμενουμε προσκληση σε ακροαση ............ Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.

Ευχαρίστως όποτε θέλετε!
Το ότι μένω μόνιμα στην Σύρο δεν το θεωρώ πρόβλημα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μίνι απόδραση Σ/Κ για ακρόαση, μπιρίτσα και για βουτιές στη θάλασσα.:ernaehrung004:

Ευχαρίστως όποτε θέλετε!
Το ότι μένω μόνιμα στην Σύρο δεν το θεωρώ πρόβλημα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μίνι απόδραση Σ/Κ για ακρόαση, μπιρίτσα και για βουτιές στη θάλασσα.:ernaehrung004:

:ADFADF1: