Θελεις να πεις μοντελλο και εντυπωσεις?
ΓΡαφουν οτι η νεα σειρα χ.5 συνδυαζει την μουσικοτητα των aleph με την ταχυτητα της σειρας χ. Το κλειδι ειναι, οπως γραφουν, ο συνδυασμος jfet me mossfet αν τα μεταφερω σωστα.
ΓΡαφουν οτι η νεα σειρα χ.5 συνδυαζει την μουσικοτητα των aleph με την ταχυτητα της σειρας χ. Το κλειδι ειναι, οπως γραφουν, ο συνδυασμος jfet me mossfet αν τα μεταφερω σωστα.
Μια εταιρια καταξιωμενη στην Αμερικη δεν φαινεται να εχει απηχηση στην Ελλαδα.
Γειά σας, είμαι κι εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους ενός Χ250.5
Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο hi end αποφάσισα να τον αγοράσω αφενός λόγω της εμπειρίας με τον γαμπρό μου ο οποίος είχε τον προηγούμενο Χ250 και αφετέρου λόγω τον εξαιρετικών reviews που διάβασα.
Τον παρέλαβα προχθές Παρασκευή και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι στο στρώσιμο. Περιττό να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις κατά τις πρώτες ώρες είναι εκπληκτικές.
Καλοριζικος και καλες ακροασεις. Απο που τον αγορασες αν επιτρεπεται?
Προς το παρόν τα Sonus Faber Grand Piano Domus.ηχεια?
Γειά σας, είμαι κι εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους ενός Χ250.5
Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο hi end αποφάσισα να τον αγοράσω αφενός λόγω της εμπειρίας με τον γαμπρό μου ο οποίος είχε τον προηγούμενο Χ250 και αφετέρου λόγω τον εξαιρετικών reviews που διάβασα.
Τον παρέλαβα προχθές Παρασκευή και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι στο στρώσιμο. Περιττό να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις κατά τις πρώτες ώρες είναι εκπληκτικές.
Καλή Διασκέδαση!
Και φυσικά είμαστε όλο αυτιά για εντυπώσεις και φωτογραφίες![]()
Περιμενουμε προσκληση σε ακροαση ............ Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.
Ευχαρίστως όποτε θέλετε!
Το ότι μένω μόνιμα στην Σύρο δεν το θεωρώ πρόβλημα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μίνι απόδραση Σ/Κ για ακρόαση, μπιρίτσα και για βουτιές στη θάλασσα.:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.