- 22 June 2006
- 91
Φιλος "στηνει" το καινουριο του σπιτικο και βρισκεται στη φαση της αναζητησης καινουριας τηλεορασης για το σαλονι του.Μου ζητησε να του προτεινω συσκευες κι εγω με την σειρα μου ειπα να απευθυνθω στους "ειδικους" :a0210:
Τα δεδομενα λοιπον ειναι τα εξης:
Budget γυρω στα 1500 ευρω.
Αποσταση θεασης 4μ η μικροτερη.
Περιορισμος χωρου,μονο ως προς το υψος που ειναι γυρω στους 80 ποντους μπορει και λιγο παραπανω.
Θεαση κυριως για τηλεοπτικο σημα και ταινιες DVD και αργοτερα ισως παιχνιδια.
Προτιμηση σε τεχνολογια LCD -στις plasma εχει μια μικρη επιφυλαξη-και με πολυ μπλα μπλα :furious3: τον επεισα να ανεβει και να παει στις 46"-σκεφτειτε του προτειναν 40ρες-,για 50" δεν ξερω ακομα :smile: αλλα ακουω γνωμες.
Προτιμηση σε μαρκες 1.SONY 2.SAMSUNG με την πρωτη να την θεωρει περισσοτερο αξιοπιστη -κι εγω μαλλον συμφωνω μαζι του διαβαζοντας και το thread με τις βλαβες εδω στο forum.
Οπως και να χει αναζητα μια αξιοπιστη τηλεοραση τοσο σε αποδοση οσο και σε ποιοτητα κατασκευης-αντοχης,αν αυτο ειναι πλεον δυνατον στις μερες μας :smile:
Ακουω λοιπον τις προτασεις σας ,καλοδεχουμενες και ευχαριστω εκ των προτερων!
Αντε και στα δικα μας -δεν χαλαει η ρημαδα η W4000. :bigcry:
Τα δεδομενα λοιπον ειναι τα εξης:
Budget γυρω στα 1500 ευρω.
Αποσταση θεασης 4μ η μικροτερη.
Περιορισμος χωρου,μονο ως προς το υψος που ειναι γυρω στους 80 ποντους μπορει και λιγο παραπανω.
Θεαση κυριως για τηλεοπτικο σημα και ταινιες DVD και αργοτερα ισως παιχνιδια.
Προτιμηση σε τεχνολογια LCD -στις plasma εχει μια μικρη επιφυλαξη-και με πολυ μπλα μπλα :furious3: τον επεισα να ανεβει και να παει στις 46"-σκεφτειτε του προτειναν 40ρες-,για 50" δεν ξερω ακομα :smile: αλλα ακουω γνωμες.
Προτιμηση σε μαρκες 1.SONY 2.SAMSUNG με την πρωτη να την θεωρει περισσοτερο αξιοπιστη -κι εγω μαλλον συμφωνω μαζι του διαβαζοντας και το thread με τις βλαβες εδω στο forum.
Οπως και να χει αναζητα μια αξιοπιστη τηλεοραση τοσο σε αποδοση οσο και σε ποιοτητα κατασκευης-αντοχης,αν αυτο ειναι πλεον δυνατον στις μερες μας :smile:
Ακουω λοιπον τις προτασεις σας ,καλοδεχουμενες και ευχαριστω εκ των προτερων!
Αντε και στα δικα μας -δεν χαλαει η ρημαδα η W4000. :bigcry: